ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
177 gasten en 1 vaste bezoeker (BigBoots)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
De Mol VIER Pool 2018
Doe nu mee!
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
RN Songfestival
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Yin

punaise

De winnares!

door: Swifty
punaise
De half-Maleisische Yin voelt zich thuis op de eilanden van Expeditie Robinson 2008. Ze is vanaf het begin een harde werker in het kamp.
Op dag 11 van de expeditie wordt ze, samen met Hans, verkozen tot meest waardevolle kampgenoot. Ze mogen uit eten met Geert T en Hiukwan van het andere kamp. Dit etentje bepaalt sterk het verdere verloop van de expeditie. De vier beloven om niet op elkaar te stemmen.
Vanaf het begin stemmen Hans en Yin hetzelfde op de eilandraden, en ze blijken er zeer bedreven in om de kampgenoten te bewegen op hun keuze te stemmen. Daarnaast is Yin zeer sterk in de proeven, ze wint de meeste proeven van deze reeks.
Pas als ze afgevallen zijn, vermoeden de expeditieleden iets van de complotvorming. Alleen Hiukwan weigert zich neer te leggen bij de stemmen van Hans en Yin. Zij biedt het meeste verzet, maar legt het op de evenwichtsbalk toch af tegen Yin.
Nog nooit was een laatste eilandraad zo vijandig jegens de finalisten. Hoewel de aversie vooral tegen Hans groot is, kiezen de expeditieleden kunnen toch ook niet voor Yin als winnares. Eigenlijk wel begrijpelijk, vindt Yin, ze voelt zich niet absoluut de beste. Met name Prince en Kyra zouden sterke tegenstanders zijn geweest.
Uiteindelijk moeten 81 oud-deelnemers van Expeditie Robinson de beslissing nemen. Achtenvijftig van hen stemmen op Yin, en daarmee wint Yin Expeditie Robinson 2008! 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.171 seconden met 13 queries.