ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
378 gasten en 10 vaste bezoekers (TimvDons, Gupp, de_witte, wouterv, xanneweetwel, Silvermaiden, Kaaasje, hAgAr, Daisy, Test)
Activiteitenagenda
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
punaise

Hans wint alle spellen die hij speelt?

door: Swifty
punaise
Ondernemer Hans stelt zich aan het begin van Expeditie Robinson rustig op. Hij is bijzonder fanatiek in de proeven, en een harde werker in het kamp. Hij is ingenieus in het bedenken van vallen, al duurt het tot de laatste week voordat er een varaan in trapt.
Op dag 11 van de expeditie wordt Hans, samen met Yin, verkozen tot meest waardevolle kampgenoot. Ze mogen uit eten met Geert T en Hiukwan van het andere kamp. Dit etentje bepaalt sterk het verdere verloop van de expeditie. De vier beloven om niet op elkaar te stemmen. Vanaf het begin stemmen Hans en Yin hetzelfde op de eilandraden, en ze blijken er zeer bedreven in om de kampgenoten te bewegen op hun keuze te stemmen. Met de immuniteitsmunt op zak, en door het winnen van een een aantal proeven, lijkt niets Hans meer in de weg te staan bij zijn jacht op winst. Want winnen wil Hans, hij wil ieder spel dat hij speel winnen.
De kampgenoten hebben het lang niet door. Pas als ze afgevallen zijn, vermoeden de expeditieleden iets van de complotvorming. Alleen Hiukwan weigert zich neer te leggen bij de stemmen van Hans en Yin. Zij biedt het meeste verzet, maar in de laatste proef weet Hans haar toch te verslaan.
Bij de laatste eilandraad krijgt met name Hans de rekening van zijn fanatisme gepresenteerd. Nog nooit was een laatste eilandraad zo vijandig jegens de finalisten. De expeditieleden kunnen geen keuze maken, en uiteindelijk moeten 81 oud-deelnemers van Expeditie Robinson de beslissing nemen. Helaas voor Hans wint hij niet Expeditie Robinson 2008.

 

Expeditie Robinson - ExpeditieRobinson.Net is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.411 seconden met 16 queries.