ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
295 gasten en 2 vaste bezoekers (D*N, Bendemolniet)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Memoriam

Door: ER-Crew

punaise

Ernst-Paul Hasselbach 23-05-1966 - 11-10-2008

punaise
Ernst-Paul Hasselbach was de zoon van een Nederlandse vader en een Surinaamse moeder. Het werk van zijn vader, die landbouwkundig ingenieur was, zorgde ervoor dat hij in verschillende landen opgroeide.

Ernst-Paul was in zijn jeugd woonachtig in Nederland, Suriname, Kenia, Indonesië en Canada. Toen Ernst-Paul 19 was, ging hij vanuit Vancouver naar Amsterdam om daar naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding te gaan. Daarnaast studeerde hij Engels aan de universiteit.

Ernst-Paul had een relatie met de dochter van televisiepresentator Paul Witteman, Gracia Witteman. Het stel woonde in Haarlem en heeft samen een dochter, uit eerdere relaties had hij nog 2 zoons. Zijn broer Harald Hasselbach is een voormalig American footballspeler, die tussen 1994 en 2000 uitkwam voor de Denver Broncos.

Op 11 oktober 2008 kwam hij in Noorwegen om het leven bij een auto-ongeval tijdens de opnamen van het tweede seizoen van 71° Noord. Hij raakte met zijn auto te water. Naast Ernst-Paul vond ook de Belgische productieassistente Leentje Custers (26) de dood.
 

punaise

Zijn loopbaan

punaise
Ernst-Paul Hasselbach was onder andere tennisleraar en basketbalcoach. Hij begon in 1992 bij de televisie, maar verscheen voor het eerst op televisie in 1995 met het programma Prime Time Magazine. In 2000 kwam de grote doorbraak met Expeditie Robinson. Daar was hij zowel presentator als producent. Hij was vooral bekend vanwege de presentatie van de programma's Expeditie Robinson en Peking Express. Hij presenteerde ook het programma Reportage voor SBS 6 en NET 5. In 2005 maakte Ernst-Paul Hasselbach de overstap naar de Nederlandse televisiezender Talpa, daar presenteerde hij naast Expeditie Robinson ook oa Wondere Wereld. Ook presenteerde hij 71° Noord bij RTL 5.
 

punaise

Interviews

punaise
       
Onze gedachten gaan uit naar de collega's, vrienden en familie van Ernst-Paul.
Wil je hierop reageren? Dat kan op het forum...
 

Expeditie Robinson - ExpeditieRobinson.Net is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.208 seconden met 17 queries.