ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
314 gasten en 3 vaste bezoekers (D*N, Bendemolniet, SpacyColours)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
punaise

Profiel

punaise


Naam: Kobe van Herwegen
Geboortedatum: 11 juni 1984
Geboorteplaats: Edegem
Nationaliteit: Belgisch
Bekend van: Acteur, Presentator en Goochelaar
 

punaise

Biografie

punaise
Van Herwegen studeerde af als regieassistent aan het RITS te Brussel. Hij doet ook mee aan wedstrijden van de Belgische Improvisatie Liga (BIL).

Hij werd vooral bekend door zijn rol van David in de Ketnet-serie Spring en als goochelaar, aanvankelijk optredend tussen de Ketnet-programma's door. Hij was ook te zien in De Magische Vier, een televisieprogramma op VT4. Ook in het echt komt Van Herwegen uit een circusfamilie, zoals het geval is in AbraKOdabra, Spring en in de film Plop en de Kabouterbaby, en jureert mee de jongere kandidaten in jeugd-reality-programma Cirkus.

Sinds november 2006 was Kobe één van de wrappers (presentatoren) bij jongerenzender Ketnet. Op 10 januari 2011 kondigde hij aan, op Ketnet enkel nog programma's te presenteren. Hij wrapte nog 1 laatste keer op 6 februari 2011. Diezelfde maand werd bekend dat hij overstapt van Ketnet zelf naar aanleverend productiehuis Studio 100, waar hij behalve presentator en goochelaar ook creative consultant wordt.

In 2007 deed Kobe 5 afleveringen mee aan Steracteur Sterartiest. Tot datzelfde jaar zong Van Herwegen in de Ketnetband, naast Grietje Vanderheijden en Eric Baranyanka. Samen met de band en andere wrappers speelt hij de Ketnetkerstsingle, waarop hij evenals Niels solo zingt.

In 2007 en 2008 was Kobe eveneens coach van enkele Juniors in Junior Eurosong. Sinds 2008 presenteert hij Zo is er maar één - De cup, zijn eigen goochelprogramma AbraKOdabra en De Pretroulette. In 2010 presenteert hij De boer op en de derde editie van Ketnetpop.

Sinds 24 oktober 2009 is Kobe ook gastreporter voor Vlaanderen Vakantieland op de volwassenenzender Eén (ook VRT).
 

punaise

Quotes

punaise
  • Kobe is onder de indruk van de kookkunsten van Deborah. “Het eten ziet er rooskleurig uit.”
  • Na het mislukken van plan Pita heeft Kobe al een nieuw idee in aflevering 6: Plan Kebab? Plan Partymix?”
  • Toen we de proef te horen kregen dacht ik, oei niet echt mijn ding, maar ik vond het belangrijk dat Niko doorging dus ik heb gezegd tegen Niko, ga in de boot met Nicolas en niet met mij”. (aflevering 7)
  • Ik ben in de boot gegaan met Jochem en heb toen een beetje ‘tegengewerkt’ is een groot woord maar ik wist hoe ik moest varen en Jochem niet”. (aflevering 7)
  •   moeilijk, heel moeilijk, moeilijker dan ik dacht. Ik wist dat ik deze proef niet ging winnen en ik wilde dat Niko doorging.  Ik zou de expeditie zo weer opnieuw doen elke seconde. Ik weet niet of ik droevig ben omdat ik er uit ben. Het is een ontlading nu. Ik kan nu opnieuw fris verder. (na zijn uitschakeling, aflevering 7)
 

Expeditie Robinson - ExpeditieRobinson.Net is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.21 seconden met 13 queries.