ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
386 gasten en 33 vaste bezoekers (Gerannepanne, Nieky, FrankLapidus, Molzkovicz, Grover, sopske, Newbie2, Goovi, cartitele, hamsterdam, molecula, Grenouille, Sylvain, ruben67, RoyL, Naty, Silvermaiden, Avogadro, Nick_Theunis, FBR, De Vlaming, belg, Hulpmol, Swifty, Mollenmania, marvin, Molbelg, Heinz, Kaaasje, edgomo, SanderFMC, Starlight, squirleon)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight
punaise

Profiel

punaise

Naam:   Sylvia Geersen
Geboortedatum: 29 september 1985
Geboorteplaats: Rotterdam
Nationaliteit: Nederlands
Bekend van:  Model
 

punaise

Biografie

punaise
Sylvia Geersen is een Nederlands model.  Geersen eindigde als tweede tijdens het eerste seizoen van het televisieprogramma Holland's Next Top Model. Hierna ging zij werken als model en werd het gezicht van het cosmeticamerk Laura Mercier en kreeg een opdracht voor billboardfoto's van het Amerikaanse merk Guess.

Verder heeft ze bekendheid verkregen als kandidaat-"nieuwe Cora" in de reclamefilmserie uit 2007 van het Nederlandse bedrijf Mora. Op 21 mei 2010 ontving zij uit handen van couturier Christian Lagerwaard de Style Award tijdens de Dutch Model Awards in Amsterdam. Op 2 april 2011 werd Geersen gekroond tot Fashion Angel vanwege haar doorzettingsvermogen.

bron: wikipedia
 

punaise

Quotes

punaise
  • “ Ik ga gewoon lekker vrienden worden met iedereen, je moet ze ook een beetje om de tuin leiden, denk dan niet wat een rotmeid. Ik zit op een eiland, ik moet overleven.”
  • Ik kan dan wel model zijn maar dat betekend toch niet dat alles alleen maar met uiterlijk te maken heeft, anders had ik hier echt niet aan mee gedaan, heb je m’n nagels gezien?
  • Dit kan ik niet uitstaan, wat is dat voor bullshit, ik was ook wel een beetje jaloers, hun hebben gewoon dit en hun hebben gewoon dat, dit is een spel, we horen gewoon alletwee even eerlijk behandeld worden”. Weten jullie zeker dat je niet op een resort zat ? (Sylvia tegen Lauretta als ze hoort van de luxe op het andere eiland)
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.346 seconden met 15 queries.