ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
350 gasten en 26 vaste bezoekers (Daisy, de_witte, SpacyColours, MaikeMeisje, D*N, Molloot200, Naty, sopske, Avogadro, Tweety, Eva88ab, Fabiann, Silvermaiden, joyca23, Mollenmania, Molduck, Milow mol 13, Buurman, Elinepje, Blip, suuuus, Niuno, Marloezzel, Newbie2, Vangu Vegro, Nieky)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

Ancilla Tilia

punaise

 

punaise
Naam:  Ancilla Tilia
Geboortedatum: 21 juli 1985


Ancilla Tilia (Rotterdam, 1985), geboren als Linde van de Leest (een naam die zij niet meer gebruikt en ook officieel heeft laten veranderen), is een Nederlands (fetish)model, presentatrice en activiste.

Nadat ze haar eerste levensjaren doorbracht in Rotterdam, woonde ze van 1991 tot 1996 in Antwerpen. Daarna keerde ze terug naar haar geboortestad. Ze verhuisde in 2004 naar Amsterdam. In 2011 liet ze haar naam veranderen, aangezien een alias geen functie meer had. Haar geboortenaam was namelijk door de publicatie daarvan in Playboy publiek bekend geworden. Tilia zat in Rotterdam op het gymnasium en werkte als serveerster toen ze door een fotografe werd ontdekt. Ze stopte met school en op haar achttiende verscheen ze onder haar geboortenaam als Playmate in het mannenblad Playboy, editie mei 2004. Vervolgens vertrok ze naar Los Angeles om met verschillende fotografen en modellen samen te werken.
In juni 2009 verscheen Tilia op de omslag van de Nederlandse Playboy, met een fotoserie door fotograaf en videoclipregisseur Carli Hermès. In september 2012 stond zij nogmaals op de omslag van het blad. Ze stond ook tweemaal op de omslag van het Nederlandse tijdschrift FHM. Daarnaast sierde zij het voorblad van onder meer dagblad Sp!ts, Rotterdams Dagblad, Panorama, Aktueel en Viva.
Tilia poseerde in 2010 tot drie keer toe voor de Amerikaanse Playboy Special Editions.

Tilia heeft een voorkeur voor erotische fetish-fotografie, met als specialisatie latexkleding, corsetten, hoge hakken en kousen.
Tilia volgde de halfjaaropleiding 'Acteren voor de camera' bij Theaterschool de Trap in Amsterdam. Ze werd presentratrice van onder meer het programma 'Feesten met Ancilla' op het weblog Flabber.nl. Ze deed presenteer- en acteerwerk voor onder meer Opel, Axe / Hyves promotie, Honda, Holland Poker, Pownews, Beat de Mol, Twestival editie 2008 en 2009 en 'De meisjes van Thijs'. De Radboud Universiteit was ‘not amused’ toen in 2010 bleek dat de afdeling voorlichting Tilia had ingehuurd voor enkele promotiefilmpjes. Na een zekere hoeveelheid negatieve reacties en de afkeuring van de studentenraad werd besloten toch maar niet met haar in zee te gaan.

Tilia verscheen in november 2013 in de eerste aflevering van de Nederlandse comedyserie Popoz op Comedy Central. Ze speelt hierin lijkschouwer Leo, die in de fantasie van hoofdpersonages Ivo en Randy haar kleding uittrekt, maar ondertussen in werkelijkheid serieus haar werk doet. In diezelfde rol keert ze in meerdere afleveringen terug, soms wederom inclusief een door Ivo en Randy gefantaseerde erotische scène (bijvoorbeeld in aflevering 5), andere keren blijft die uit (bijvoorbeeld in aflevering 2 en 4).

Van 2007 tot 2009 verscheen Tilia meermaals als sidekick in Giel Beelens radioprogramma Nachtegiel, dat ook op televisiezender Nederland 3 werd uitgezonden. Ook werd ze gesponsord pokeraar voor Unibet Poker. Tilia schreef van 2008 tot 2010 voor het tijdschrift FHM de rubriek 'Vraag het Ancilla', wat uiteindelijk een paginalange column werd die tot 2010 maandelijks verscheen. In 2011 schreef zij voor het boek 'Aan mijn jongere ik' een openhartige brief aan zichzelf. In 2013 was ze winnaar van BNN's Nationale Reistest onder de Bekende Nederlanders.

Sinds Tilia de verkiezing 'Meest Sexy Vegetariër van 2008' won, zet zij zich actief in voor de Stichting Wakker Dier, die opkomt voor rechten van dieren in de vee-industrie. Tilia zet zich daarnaast in voor privacyrechten en is sinds 2012 actief voor de Stichting Bits of Freedom. Ze stond namens de Piratenpartij op de lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van Amsterdam in 2014, ze behaalde geen zetel.
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.232 seconden met 14 queries.