ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
BlackAndWhite, Dennis, Laurens, MV-Art, Niuno, Realitynet
Nu online
405 gasten en 21 vaste bezoekers (Lama1997, Fabiann, xanneweetwel, Niuno, kwkw, Brtdm, peterterh, B&W, SpacyColours, Nieky, D*N, Vangu Vegro, MollenvangR-Art, -Sven, RoyL, radjon, annemarietje, Meezter, Hulpmol, JesseM, gamehelp16)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Ranking the Forummers
Doe nu mee!
De Mol VIER Pool 2018
Schrijf je nu in!
RN Songfestival
Vanaf 26 maart
De Mol VIER Onderschriftenspel
1 April
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight
Door: D*N

punaise

Aflevering 2

door: D*N
punaise

Vorige week begon de expeditie met twee kampen op hetzelfde eiland. Noord en Zuid hadden elkaar al snel gevonden en vochten om voedsel. Daarnaast zagen we hoe ieder expeditielid een tactisch wapen kon kiezen; twee extra stemmen, een immuniteitsstem of een voedselbon.Dave Roelvink heeft een confrontatie met een slang. Hij is aan het andere kant van het eiland in een recordtijd.


Zuid mag dan wel de bananen hebben, maar Bartho en Bertie geven niet op en halen voedsel binnen voor Noord. Bartho vindt casave wortelen en Bertie komt zelfs wat kleine ananassen tegen.
De proef bestaat uit meerdere onderdelen. Eerst moet de stormram worden uitgegraven. Beide kampen hebben hier veel moeite mee. Daarna moet deze stormram door een touwenconstructie heen geloosd worden. Wanneer ze hier doorheen zijn kan de stormram gebruikt worden om een houten muur kapot te rammen waar een voorraad kokosnoten ligt. Deze kokosnoten worden weer gebruikt om punten te scoren in een soort basket. Wanneer deze vol zit zal de klep dicht gaan en wint het team. Zuid wint de proef met een nipt verschil.


Wanneer Zuid begint te praten over wie ze gaan wegstemmen zegt Bertie dat ze het niet erg zou vinden om weggestemd te worden. In eerste instantie is iedereen opgelucht dat ze zelf daarmee blijven maar vooral bij Anna knaagt het dat Bertie wel één van hun sterkere teamleden is en dit dus slecht is voor het team.Uiteindelijk wordt dan toch Bertie unaniem weggestemd. Ze is niet verbaasd en heeft er vrede mee.


Aan het einde van de aflevering zien we Dennis met Bertie praten. Zal ze nog een kans krijgen om te overleven? Is er een afvallerseiland in het spel? We zien het volgende week.
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.299 seconden met 14 queries.