ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
de_witte, Realitynet
Nu online
554 gasten en 59 vaste bezoekers (Duncton, Marisa, Moedermol, kwkw, BigBoots, de_witte, verdenktart, cartitele, Shenzi26, Avogadro, Celeone, hagriddler, JP1999, VYB, Martine72, suuz87, m0lmuis, Daisy, marvin, SjaakL, Lukie4, Hans97, rythovius, Whiskers, Loebas, Pac, Mollenmania, Heinz, Mollende_Moller, EssyS, superkimmi, Miepmandarijn, Moltijd, Rava, Kaatje1007, ruben67, Gupp, Magiicall, Molloot200, Erik Leppen, feniX-V, LT_Barclay, NicB, Naty, wouterv, FS, Nigel, ZWARTEMOL, Maxwest, JannekeSDG, belg, Bodejos, MoleBuster, radjon, SanderFMC, alleenlezen, Marloezzel, Black_and_White, Loezel)
RealityTV vandaag
Wie is de mol?
Aflevering 3 - NPO 1 20:30
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight
Door: D*N

punaise

De Finale

punaise


Expeditie Robinson komt deze week tot een einde met een uitzending vanuit de studio. We komen er eindelijk achter, wie wint Expeditie Robinson 2017 en mag zich dit jaar de ultieme Robinson noemen? Kaj, Carlos of Soundos?
De Finale proef:

De drie kandidaten beginnen in de knoop van een net waar ze uit moeten klimmen. Dit doen ze door omhoog te klimmen door en zigzaggend door de gaten te gaan. Wanneer ze vrij komen krijgen ze een kogel. Dit is hun oefenschot. Want het uiteindelijke doel van deze proef is om met een katapult jouw drie targets te raken met een kogel. Deze kogels kunnen verdiend worden bij verschillende onderdelen.
De regel is dat je minimaal 5 kogels verzameld moet hebben om te mogen schieten, maar je mag ook doorgaan voor meer kogels. Verschillende onderdelen zijn:
- In een touw klimmen en kogels grijpen
- Touwtje trekken waar kogels aanzitten
- Een rekensom oplossen
- Een balkenparcours afleggen
(en vast nog meer).

Carlos is als eerste vrij en pakt de lead. Zijn strategie is om een groot aantal kogels te bemachtigen en dan pas te gaan schieten in de hoop dat het genoeg is. Kaj volgt hem met een strategie die hierop lijkt maar dan in kleinere getallen gezien hij Carlos probeert in te halen. Soundos haar tactiek is om de fysiek minder zware onderdelen te doen en rustig aan te schieten in de hoop dat ze met minder kogels meer kan bereiken.
Uiteindelijk raakt Kaj er eentje, Soundos er geen enkele en wint Carlos door alle drie de targets als eerste te raken.

Gefeliciteerd Carlos!
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.31 seconden met 13 queries.