ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
LaurensAanWAZIG, Realitynet
Nu online
186 gasten en 1 vaste bezoeker (BigBoots)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
De Mol VIER Pool 2018
Doe nu mee!
De Mol VIER Onderschriftenspel
Nu bezig
RN Songfestival
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Saar Koningsberger

punaise

Profiel

punaise


Saar Koningsberger, actrice en presentatrice

Geboren:
6 mei 1987
Nationaliteit: Nederlandse

Bekend van:
TMF, Westenwind
 

punaise

Biografie

punaise
Saar Koningsberger is geboren in Utrecht en bekend als actrice en presentatrice. In 1998 brak ze door met de hoofdrol in “Honger” (VPRO), waarmee een Academy-Award werd gewonnen. Daarna speelde Saar een gastrol in “Westenwind”. In 2003 speelde ze een rol in de film “De Schippers van de Kameleon”. Ook speelde ze één van de twee dochters in een serie Essent-reclames en heeft ze diverse gastrollen gedaan in series als o.a. “Spangen”, “Grijpstra en de Gier”, “IC” en “Zoop”.

Sinds 2007 is Saar Koningsberger presentatrice en VJ bij de televisiezender TMF, waar ze diverse programma’s presenteerde en veel opmerkelijke items maakte. Hierdoor werd ze al snel een van de vaste gezichten van TMF. In de zomer is Saar voor TMF in het buitenland, waar ze het programma “Wakker Worden” presenteert.

In 2010 is Saar Koningsberger ook te zien als teamcaptain in het programma “Hints” van de KRO.

Bron: lyonpartners.nl
 

punaise

Quotes

punaise
Saar: "Ik merk dat Lange Frans heel fanatiek is, en dat hij daarom zijn mening wil doordrukken." (aflevering 1)

Evy komt bij de kandidaten, en deelt de kampindelingen mee. De Nederlandse mannen en de Vlaamse vrouwen gaan naar Kamp Noord
Saar: "Dat was in eerste instantie wel even schrikken. Want de Nederlandse mannen zijn allemaal minstens één meter negentig en fysiek sterk. En ik wil de Belgische mannen niet afvallen, maar die zijn wel kleiner en fysiek minder sterk. Dus dat was wel even een ding." (aflevering 1)

Ze beginnen aan de mand met voedsel, appels worden uitgedeeld. Saar: "Aah, ik word hier echt gelukkig van." (aflevering 1)
Saar beschrijft het eiland: "het eiland is ontmoedigend, want er is niets te vinden. We moeten op ons knietjes bedanken voor die mand met voedsel." (aflevering 2)
Er wordt teruggekeken naar wat we in de vorige aflevering zagen. In Kamp Zuid hebben de vrouwen allemaal gestemd op Iwein, en de mannen allemaal op Kim. De vrouwen verwijten de mannen een stemafspraak te hebben gemaakt. Saar: "Als je dingen afspreekt dan is het een ander verhaal dan wanneer je allemaal vanuit jezelf stemt." (aflevering 3)

Saar is zwaar gefrustreerd, ze vindt het heel oneerlijk wat er net is gebeurd. "Helemaal als je ziet hoe de Nederlandse vrouwen gewoon de billen uit hun broek hebben gewerkt, het hele kamp hebben opgebouwd. Ik vind het gewoon hartstikke klote, en ik denk echt dat die Belgische mannen er niets van begrijpen." (aflevering 3)
Saar over haar Kamp Noord: "We zitten hier met twee vrouwen en vijf mannen, er loopt een hoop testosteron rond."  (aflevering 5)
Saar: “Ik weet wel dat het mijn schuld niet is, maar ik vind het wel heel a-relaxed. Ik vind dit echt kut.
Maar voorlopig is het nog zeker niet mijn tijd om te gaan.(aflevering 7)
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.242 seconden met 15 queries.