ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar RealityNet.org 's toto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
370 gasten en 25 vaste bezoekers (Newbie2, Niuno, Vangu Vegro, sopske, Naty, Blip, Nieky, Avogadro, evelienh1986, RoyL, LdHmolletje, clld, Duncton, Sybren_J, marvin, Brtdm, Bodejos, Molloot200, Mollie de Mol, Dumke, Mollenmania, suuuus, kameel, foxhunter, Rick De Molloot)
Activiteitenagenda
Doe nu mee!
Wie is de Mol? Pool
Doe nu mee!
Wie is de Mol Onderschriften spel
18 januari einde finale
De Medeforummersquiz 2017
Vanaf 5 Februari
Ranking the Forummers
Dit Voorjaar
Wie is de Mol Online 2018
Binnenkort
Nieuwe Realitynet GameNight

Gezien door.....Judge

Door: Judge

punaise

Over aflevering 9

punaise
Die aap was wel vet om te zien, maar ook wel een teleurstelling. Kokosnoten hadden we al.
Hij liet ook zien welke planten we konden eten, maar het was nog niet de tijd om die vruchten te plukken. Daar heb je wat aan.
Al met al een leuke afleiding, maar dat was het dan ook wel.

Oh ja, die proef daar baalde ik wel van. Het is zo moeilijk om je te kunnen concentreren en te denken. Ik wist de oplossing te laat.
Maar die tweede, die wist ik weer sneller op te lossen. Ik heb er met Ryan veel plezier aan beleefd om hem op te lossen.
 

punaise

Over aflevering 8

punaise
Ik, en ik deelde deze mening met een aantal kampgenoten, vond het jammer dat een Geert op zo'n manier wilde stoppen met ER en dat dan met zo'n, voor mij, lulverhaal probeerde goed te praten. Voor mij was het zo, dat hij gewoon het beestje bij de naam moest noemen.
Meer wil ik hier niet over kwijt.
En dan die proef met die scheve palen in de grond. Lang leve skateboarden op jonge leeftijd! Ha ha ha! Bij deze proef ben ik gestart met mijn zwakke been, omdat ik wist dat je na een bepaalde tijd weer moest switchen van been. De laatste paal kon heel lang duren en die wilde ik met mijn sterke been doen. En dan een Magic Gio die eventjes aan iedereen laat zien hoe je het moet doen. Super! Echt grote klasse! Maar wat jullie niet zagen, is dat, net toen we klaar waren met eten, (ok, Gio en ik) de storm der stormen kwam opdraven en we daar onder een open houten bruggetje elkaar hebben moeten warm houden en we kletsnat daar een 1/2 uur hebben zitten blauwbekken, voordat we naar ons kamp konden gaan, omdat de zee te wild was om ons daar te brengen.
 

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.244 seconden met 15 queries.