ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
458 gasten en 7 vaste bezoekers (de_witte, Daisy, Nieky, Silvermaiden, hetoord, Miek1999, FrankLapidus)
Activiteitenagenda
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Expeditie Robinson 2007 - Quotes

Door: Guikie

punaise

 

punaise
Frans is het nu echt helemaal spuugzat met de dames op het eiland Gual; “Ik heb het helemaal gehad met die huppel kutten, ik wil het nog wel eens zien. Ik wil ze wel eens vuur zien maken dat heb ik ze namelijk ook nog geen een keer zien doen!”.

“M`n eerste proef om immuniteit te halen heb ik verloren en ja, toen had ik het gevoel dat mijn expeditie ten einde was”. Nelleke ziet het overleven op afvallerseiland Gual niet meer zitten.
Lieke ziet de visser het strand opkomen en trekt een hele logische conclusie; “Hij ziet er ook echt uit als een visserman!”.

Marcel is helemaal in zijn nopjes met het visnet en de uitleg die ze krijgen; “Ik pis in m`n broek van geluk”.  

“ Ik ben ook niet 100% , niemand is nou eenmaal 100% en daarom schoot het bij mij even in het verkeerde keelgat”. Het commentaar tijdens de robinsonproef dat Loek egoïstisch was is bij hem helemaal niet goed gevallen.
Tijden de discussie is Loek het niet eens met Marcel zijn ideeën van bepaalde zaken; “Je moet eens wat minder detective boekjes lezen Mars”.

“Als je iets doet kom er dan ook vanuit. Maar ga dan niet zeggen, oh oh oh ik wist het niet want dan ben je gewoon een Haags mietjes. En dat vind ik gewoon een beetje zielig”. Marcel laat geen spaan heel van Loek in zijn commentaar.

“Dit zijn werkmeiden en de andere meiden waren zonmeiden, die vond het kleurtje belangrijker. Ik ben content”. Frans is helemaal blij met Muriel en Saskia op Gual.
Marcel is enorm blij met de gevangen vis; “Dit is toch wel een voorsprong wat we hebben in vergelijking met het losers eiland, dat weet ik wel zeker”.

“Het is gewoon een prettig man om bij te zijn. En als ie dan zo tegenover je staat met z`n bruine kijkers nou dan gaan je heupen vanzelf wiegen”. Lieke is niet ongevoelig voor de charmes van Loek bij het salsa dansen.
Het tweede worden tijdens de immuniteitsproef neemt Willem maar op als een geintje; “Joop Zoetemelk is ook bekend geworden met het altijd tweede zijn, dus wie weet”.

Op de vraag of Vinnie bang is dat hij wordt weggestemd omdat hij zo sterk is bij de proeven geeft hij het volgende antwoord; “Ja, Dus ik zeer blij met mijn omelet!”.

“Zei hij nou omelet? ”. Ernst-Paul gelooft zijn oren niet en vraag met een glimlach.
 

Expeditie Robinson - ExpeditieRobinson.Net is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.181 seconden met 13 queries.