ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
314 gasten en 2 vaste bezoekers (Nieky, Daisy)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Wie is de Mol Online 2018
9 September
Tweestrijd Online
Binnenkort
Nieuwe RN GameNight

Verslag aflevering 7

Door: Molcrazy

punaise

Een nieuwe fase! Tijd voor complotten?

punaise
Dag 23

De tweede fase van de expeditie staat op het punt te beginnen. Van de 10 vrije plaatsen zijn reeds 7 plaatsen vergeven. Deze 7 mensen bepalen de laatste 3 gelukkigen. Ze vergaderen hiervoor op een speciaal voor hen ingerichte plaats.
Vincent draagt Marcel voor als finalist. De groep is het met hem eens en stemt unaniem voor Marcel. Hij wordt nummer 8. De volgende keuze is heel wat moeilijker. Er wordt getwijfeld tussen Saskia en Hans. Uiteindelijk wordt Hans gekozen maar het besluit was niet unaniem.
In de tussentijd ondervragen Ernst-Paul en Evi de overige kandidaten. Zo wordt aan Kenny gevraagd of hij tot het uiterste gegaan is waarop deze negatief antwoordt. Aan Ingeborg wordt gevraagd hoe zij haar leiderschap ervaren heeft. Ze is ervan overtuigd dat ze haar leiderschapscapaciteiten nog lang met zich mee zal dragen. De droom van Saskia was om mee te doen met Expeditie Robinson. Haar wordt gevraagd of haar verwachtingen reeds ingelost zijn. Het antwoord is negatief: ze wil nog altijd verder. Dan is het tijd om de laatste finalist bekend te maken. Nog 11 kandidaten maar slechts 1 van hen zal de tweede fase halen. Het was wederom een hele moeilijke keuze maar de beslissing is op Saskia gevallen.
Ernst-Paul deelt mee dat de tweede helft van de expeditie anders wordt dan de eerste helft. Terwijl de 10 finalisten een rijkelijk buffet voorgeschoteld krijgen, worden de 10 afvallers door Ernst-Paul opgewacht in een Italiaans restaurant. Ze nemen plaats en krijgen een pizza en een wijntje geserveerd. Voordat ze echter mogen beginnen eten, vraagt Ernst-Paul hen wie via een achterpoortje nog kans wil maken op de finale van de expeditie.
Degenen die dat nog willen, zullen op het eiland Gual moeten verblijven. Gual is niets meer dan een rots. Eten vinden en overleven zullen extreem zwaar zijn.
Nelleke stemt meteen in. Frits bedankt vriendelijk en kan niet wachten tot hij zich op zijn pizza mag storten. Ook Brigitte, Kenny, Tim, Ingeborg, Merel, Bart en Arthur wijzen het voorstel af. Frans gaat er absoluut voor.
De finalisten komen aan op hun eiland, een magnifieke omgeving. Frans en Nelleke komen aan op Gual en dat is positief voor hun gemoed: Nelleke krijgt veel energie en Frans schat zijn kansen weer erg goed in.
Dag 24, Rapang

Hans vindt dat er weinig eten te vinden is en ook de rest vindt het voedsel schaars. Willem wil met de bouw van het kamp starten maar Vinni en Loek willen hun energie sparen voor de komende proeven. Mieke, Muriel en Saskia besluiten te gaan vissen.
Dan is het tijd voor de 1ste immuniteitsproef van deze expeditie. De kandidaten komen op een plaats waar 10 palen staan. Het is de bedoeling dat ze zich vastklampen en zo lang mogelijk blijven hangen. Degene die als laatste blijft hangen, wint immuniteit en kan op de volgende eilandraad niet weggestemd worden. De proef gaat van start. Al vrij snel ligt Marcel eruit. Hij wordt gevolgd door Willem, Vincent, Saskia, Loek, Muriel, Mieke en Hans. Het gaat nog tussen Kristien en Lieke. De dames hangen al meer dan een uur aan hun paal. Uiteindelijk breekt 1 van hen, het is … Kristien. Lieke wint de immuniteit. Zonder immuniteit vreest Kristien tegenstemmen van het trio Mieke-Muriel-Saskia.

Dag 25

Tijdens hun voedselexpeditie praten Saskia, Lieke, Loek en Marcel met elkaar over de andere kandidaten en de winstkansen van elk. Op Gual kunnen Frans en Nelleke het goed met elkaar vinden. Ze zijn beide van mening dat indringers voor zichzelf moeten zorgen.
Het is zover: de eilandraad. Eerst volgt de traditionele interviewronde: Ernst-Paul en Evi bevragen de kandidaten. Dan is het tijd om te stemmen. Het resultaat:

Saskia
Kristien
Saskia
Muriel
Kristien
Kristien
Kristien
Saskia
Kristien
Kristien

Kristien wordt eruitgestemd maar niet uit de expeditie: ze vervoegt Frans en Nelleke op het verliezerseiland Gual. The battle rages on …
 

Expeditie Robinson - ExpeditieRobinson.Net is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.204 seconden met 13 queries.