Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Expeditie Robinson => Expeditie Robinson 2003 => Topic gestart door: Han13 op 8-09-2003, 11:12:55

Titel: Expeditielid Ryan
Bericht door: Han13 op 8-09-2003, 11:12:55
In dit topic kun je alles kwijt over Ryan.

Eerste info over Ryan:
Ryan: 37 jaar, zelfstandig ondernemer, komt uit Nederland

"Ik heb voor mijn vertrek heel bewust dingen afgesloten met familie en vrienden. Zo hoop ik niet al te veel last te krijgen van heimwee."

foto: AVRO-bode
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Han13 op 8-09-2003, 13:54:14
't eerste artikel over Ryan is al gespot op Mediawatchers (http://www.mediawatchers.nl/cgi-bin/board/message.pl/list/1/24/8130/-1):

Citaat
UDEN - Udenaar Ryan van Esch (37) ging Back to Basic. Hij was namelijk één van de deelnemers aan Expeditie Robinson 2003. In het survivalprogramma van Net 5 strijden acht mannen en acht vrouwen om als laatste over te blijven op een verlaten eiland in Maleisië. Na Meintje van den Brand die deelnam aan de editie van vorig jaar, is er nu dus voor de tweede keer een inwoner uit Uden te bewonderen in het populaire programma.
Ryan van Esch: "Al met al ben je twee maanden weg uit Nederland. Dat houdt in dat ik alles af moest sluiten voor wat betreft werk en privé. Ik heb in Uden een BMW-garage. Dat moet uiteraard allemaal goed afgehandeld worden."
"Ik verwachtte veel problemen met het gebrek aan eten te krijgen. Normaal gesproken eet ik ondermeer een brood per dag. Op de één of andere manier is me dat echter heel erg meegevallen. Wel ga je fysiek enorm snel achteruit, want vanaf het begin moesten we zelf in ons eten voorzien. En dat was echt minimaal. Ik ben maar liefst achttien kilo afgevallen, het meest van iedereen. Je merkt dan dat de reacties onderling aanmerkelijk anders worden door het gebrek aan eten. Dat leverde regelmatig heftige discussies op. Maar dat had ook te maken met de samenstelling van de groep. Zo was er een Officier van Justitie, een huisarts, een meubelmaker, een booking agent, een psycholoog, een vrachtwagenchauffeur, een kok en studenten in de groep. Dat heeft nog bepaalde positieve en negatieve gevolgen gehad. Voor mij persoonlijk zijn die echter overwegend positief geweest. Maar hoe verder je komt, hoe zwaarder de fysieke inspanningen worden. Dat merk je ook tijdens de proeven die uitgevoerd moeten worden. Geestelijk heb ik daar steeds 200% gegeven, maar fysiek kan het ineens afgelopen zijn omdat je je krachten kwijt raakt. Maar naarmate de expeditie vorderde kreeg ik wat ik fysiek verloor er in geestelijk opzicht bij. Vorig jaar hadden twee deelnemers 'voor de grap' rijst verstopt. Daar werd toen enorm heftig op gereageerd. Nu begrijp ik pas waarom dat was. Eten is echt prioriteit nummer één. Wanneer drie korrels rijst op de grond vallen, pak je ze op uit het zand en eet je die op. Toen ik net terug in Nederland was zag ik een kip lopen op straat. Mijn eerste reactie was: eten!! Op het eiland hebben we zelfs op varanen gejaagd. Er zijn maar een paar mensen die weten hoe ver ik ben gekomen. De rest moet maar lekker kijken. Ik kan wel verklappen dat er dit jaar, zeker naarmate de expeditie vordert, veel verrassingselementen zijn. Ook ik zit dus vanaf 14 september aan de buis gekluisterd."

Bron: Thuishaven

En ook nog 'n mooie foto van Ryan:

(http://www.kliknieuws.nl/Images/Nieuws/200309/{3D06AC13-D0F6-44E9-914A-21D9FD16A43B}.jpg)
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Ongewensd Persoon op 8-09-2003, 19:33:50
Van het artikel uitgaande, kun je dus wel verwachten dat Ryan ver gekomen is. Hij zegt immers dat ie 2 maanden weg was en hij heeft over veel verrassingselementen, tja, dan moet ie daar wel bij zijn geweest. Alleen weet ik niet zeker wat er met de afvallers gebeurt, gaan die gelijk trug naar Nederland of niet?
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Groenenman op 8-09-2003, 19:57:14
18 Kilo afvallen doe je niet in een week dus hij zit er volgens mij lang in, ik gok zo'n maand  ???
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Han13 op 8-09-2003, 22:36:21
Alleen weet ik niet zeker wat er met de afvallers gebeurt, gaan die gelijk trug naar Nederland of niet?

Alle expeditieleden die afvallen vóór de samensmelting gaan gelijk naar huis. De deelnemers, die daarna pas afvallen, moeten nog in de buurt blijven, omdat ze later moeten stemmen wie de winnaar wordt. Zij verblijven geloof ik in 'n hotel tot 't einde van de expeditie.

We kunnen er dus denk ik wel van uit gaan dat deze Ryan iig niet weggestemd wordt vóór de samensmelting. En de 18 kilo doet me vermoeden dat hij ook na de samensmelting nog wel 'n tijd in de expeditie heeft gezeten...
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Cora Bora op 9-09-2003, 09:24:02
tenzij ze natuurlijk het format hebben omgegooid...dat kan natuurlijk altijd.  :-\





trouwens ik zie ryan al helemaal voor me op een kokosnoteneiland..
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Madcat op 9-09-2003, 11:20:48
Ik dacht dat alle deelnemers voor deelname een contract moesten tekenen, waarin ze beloven niet met de media te praten voordat de uitzending waarin zij eruit gestemd zijn uitgezonden is. En dat ze daarna nog steeds niet mogen praten over de verdere ontwikkelingen op het eiland.

Maar blijkbaar heeft Ryan of zo'n contract niet ondertekend, of houdt hij zich er niet aan. Ik kan me in elk geval niet voorstellen dat ze bij SBS blij zijn met dergelijke interviews. We kunnen er nu wel redelijk van uit gaan dat die Ryan er voorlopig niet uitgestemd gaat worden.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Test op 9-09-2003, 11:21:25
Alle expeditieleden die afvallen vóór de samensmelting gaan gelijk naar huis.
Is dat eigenlijk wel zo? Ik kan mij van 2 seizoenen terug nog ene Koenraad herinneren. Dit was die iet wat aparte Belgische arts die er voor de samensmelting uitgestemd werd maar later in de serie met 2 anderen mocht strijden om weer in de expeditie te komen, omdat iemand vrijwillig naar ging. Dat zou dus niet kunnen als de deelnemers direct naar huis zouden gaan voor de samensmelting... ???
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Han13 op 9-09-2003, 11:45:02
Ja dat was idd zo Test. Misschien dat ze toen van te voren al hadden bepaald dat ze 3 expeditieleden, die eruit gestemd werden, 'n tijdje in de buurt zouden laten verblijven zodat ze nog terug zouden kunnen komen als er iemand vrijwillig zou opstappen. Vorig jaar zijn er ook 2 vrijwillig gegaan (Keo niet helemaal vrijwillig, maar hij was er iig niet uitgestemd), maar toen hebben ze er ook niet voor gekozen om er iemand anders voor in de plaats te laten komen. Er zal van te voren telkens wel gewoon 'n scenario bedacht zijn, waar uit voort komt wat er gedaan wordt als er iemand vrijwillig vertrekt. Vorige serie heeft men toen besloten om er niemand anders in te laten komen en gewoon niemand weg te laten stemmen bij de eilandraad. Er zijn toen dus denk ik ook geen kandi's achter de hand gehouden en zijn ze gewoon gelijk naar huis gegaan.

Goed mogelijk natuurlijk dat ze nu weer voor die andere optie kiezen en er iemand, die eigenlijk al afgevallen was, toch weer terug komt. Ryan heeft 't immers over 'verrassingselementen'  :-\
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Han13 op 11-09-2003, 10:02:03
Meer info over Ryan!

Sterrenbeeld: Ram
Waarom Robinson: "Ik wil back to basic en ervaren waar mijn grensen liggen. Zowel mentaal als fysiek. ik zal proberen zo ver mogelijk te komen en zolang mogelijk te genieten. Ik ben zo iemand die zichzelf doelen stelt en er zich vervolgens in vastbijt. Ik ben direct, confronterend en als ik een probleem met iemand heb, stap ik op hem of haar af. Ik ga geen spelletjes spelen en heb een hekel aan complotten."
Survivalniveau: "Ik ga altijd een keer per jaar op vakantie met de rugzak en zoek dan het avontuur op. Maar echte survivaltechnieken zoals eten zoeken en vuur maken, beheers ik niet. Wel ben ik een enorme sportfreak."

(Bron: ER-forum Ezboard (http://pub75.ezboard.com/fexpeditierobinson2003frm34) )
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: EmptyVillage op 11-09-2003, 12:57:17
Dit is dus gezien het interview waarschijnlijk een kandidaat die wel geruime tijd aanwezig zal zijn.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: daantje17 op 15-09-2003, 01:03:24
nou, daar ben ik blij mee.....
Ryan die er voorlopig niet uitgaat, ik vond hem in de 1e aflevering de minst sympathieke van het stel, dat heb ik dus weer ;D

aan de andere kant levert dat wel leuke tv-beelden op (ik herinner me nolleke.....), hoop ik dan maar.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Han13 op 15-09-2003, 08:33:23
Ik denk dat Ryan nog wel bij gaat draaien. Hij heeft bij de eilandraad nu duidelijk gemerkt dat hij niet zo geliefd is binnen de groep en zal er denk ik alles aan doen om niet weer zoveel stemmen te krijgen bij de volgende eilandraad. Ik verwacht dus eigenlijk dat we vanaf volgende aflevering 'n hele andere Ryan gaan zien, die wel in de smaak valt bij z'n mede-eilandbewoners.  :)
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Ongewensd Persoon op 15-09-2003, 10:31:24
Dat moet haast wel, anders kun je nooit 18 kilo kwijt raken.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: EmptyVillage op 15-09-2003, 11:51:49
Ryan heeft veel irritatie opgewekt met zijn houding, dat er een zwakke kandidaat bijzat heeft hem gered. Dit geeft hem een kans zich aan te passen. En ik verwacht dat we dus inderdaad een andere Ryan te zien krijgen.....
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Don Bat op 15-09-2003, 17:01:00
Ryan kan 'Ryan' blijven als de mannen (en vrouwelijke leider) vanaf nu aan de elimentatieproeven winnen, zodat niemand er uit hoeft gestemd te worden.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: kaneel op 16-09-2003, 09:06:11
Hij zal wat minder nadrukkelijk aanwezig moeten zijn.
Ik denk niet dat het zo'n beroerde gast is.
Hij was gewoon ff te enthousiast bezig en dat wekt uiteraard irritaties op bij de anderen.
Als ie zich een beetje gedeisd houdt, redt ie het wel.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: EmptyVillage op 16-09-2003, 09:09:54
Toch verwacht ik niet dat hij de uiteindelijke winnaar zal worden.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Groenenman op 17-09-2003, 17:14:54
Hij ging wel vreselijk af met de eliminatieproef. Hij dacht : Ik hak die langharige slungel wel even in de pan. Wat heb ik gelachen toen Ryan weer eens van de balken afpleurden  :-X
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: kat op 1-10-2003, 12:24:16
Ik vind Ryan een enorme sukkel, wat een ego heeft die gozer!
Levert natuurlijk wel leuk beeldmateriaal op als ie met z'n loodzware ego van de balk afkukkelt ;D

Ik dacht dat ie er wel snel uitgewerkt zou worden maar gok nu toch op Giovanni die word echt agro van niets eten
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Ziet op 1-10-2003, 14:01:12
Ik vond ryan deze week nog wel mee vallen... Ik heb me niet geergerd aan hem.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: mapel op 12-10-2003, 22:33:03
....nou ik dus deze week wel. Laat um met zijn tengels van die vrouwen af blijven. Als dat de enige manier is om te overleven en Robinson te worden, dan is binnen de kortste keren het eiland overbevolkt met kleine robinsonnetjes en geen hap eten meer te vinden, want dan heb je geen tijd meer om dat te zoeken.  en wat me nog het meest tegenviel, is dat de dames er nog intuinden ook  :o :-\ >:(
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Gone op 12-10-2003, 22:47:10
Maar dat komt dan waarschijnlijk weer door ruggengraatloze Jutta (zo, die valt me even tegen zeg!!  >:() , die Ryan meer dan interressant vindt... En dan moet Karen wel meedoen natuurlijk, anders is zij haar enige vrouwelijke verbondje kwijt! 
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Malcolm op 12-10-2003, 23:31:58
Tsja, ik kan niet in de hoofden van de vrouwen kijken.  ::) Ryan werd een "echte gentleman" genoemd. Zouden ze niet doorhebben dat Ryan gewoon bezig is zijn eigen postie veilig te stellen?
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Gone op 13-10-2003, 09:07:13
Neeeeeeh joh! Die zijn op dat eiland gekomen en de enige die hun ruggetje wil scrubben is Ryan.. daar win je natuurlijk snel harten mee!

Wat er eerder is gebeurd dat hebben zij natuurlijk niet meegemaakt en ook geen nasmaak van, itt Geert cs.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Cora Bora op 13-10-2003, 09:13:56
Tsja, ik kan niet in de hoofden van de vrouwen kijken.  ::) Ryan werd een "echte gentleman" genoemd. Zouden ze niet doorhebben dat Ryan gewoon bezig is zijn eigen postie veilig te stellen?

ben ik niet met je eens, ik heb nu pas het idee dat de mannen van timo al heel lang proberen ryan onterecht in een kwaad daglicht te zetten. jaloezie??
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Han13 op 13-10-2003, 09:18:06
ben ik niet met je eens, ik heb nu pas het idee dat de mannen van timo al heel lang proberen ryan onterecht in een kwaad daglicht te zetten. jaloezie??

Ik denk 't ook dat 't meer jaloezie is en nu vooral omdat Ryan wel aansluiting vindt bij de dames en zij zelf niet. Eerder waren ze misschien vooral geintimideerd door zijn hele voorkomen. Je ziet en merkt gewoon aan 'm dat 't 'n rijke man is en dat hij al veel bereikt heeft in 't leven. En daar kunnen de andere mannen misschien moeilijk mee omgaan.

Ik vraag me trouwens ook af of Ryan echt zo bewust bij de vrouwen aan 't slijmen is. Ik heb gewoon 't idee dat hij veel met hen optrekt, omdat die mannen 'm niet zo liggen. Zij hebben hem vanaf 't begin af aan niet echt leuk behandeld en als er dan nieuwe bewoners op 't eiland komen is 't denk ik vrij logisch dat hij daar naar trekt. Zou ik ook doen als ik met de mannen geen aansluiting zou krijgen.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Cora Bora op 13-10-2003, 09:22:32


Ik vraag me trouwens ook af of Ryan echt zo bewust bij de vrouwen aan 't slijmen is. Ik heb gewoon 't idee dat hij veel met hen optrekt, omdat die mannen 'm niet zo liggen. Zij hebben hem vanaf 't begin af aan niet echt leuk behandeld en als er dan nieuwe bewoners op 't eiland komen is 't denk ik vrij logisch dat hij daar naar trekt. Zou ik ook doen als ik met de mannen geen aansluiting zou krijgen.

ik denk ook dat het geen slijmen was, anders had hij er wel voor gezorgd dat de vrouwen voor hem als leider hadden gestemd, zodat een duel was gekomen. als hij dat hun had gevraagd, hadden ze dat gedaan, dat weet ik zeker...
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Kukai op 13-10-2003, 10:21:57
Die dames komen bij Björn vandaan. Logisch dat ze zich even laten verwennen.....
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Ongewensd Persoon op 13-10-2003, 12:55:50
Geert: Het is gewoon niet echt, nee, als je het spelletje zo wilt winnen

Geert even later: Maar we gaan hem er dus wel uitstemmen met zijn drieën.


Wie speelt het spelletje nou niet fair?  >:( Ik hoop dat Ryan de samensmelting haalt en dat Eric of Robin afvalt!
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: jokivin op 13-10-2003, 17:03:50
ik moet ook eerlijk zeggen dat ik meer met ryan begin te krijgen.
hij werd al uitgesloten door de mannen, en ook nu weer met dat leiderschap word hij aan de kant geschoven. vind het vrij logisch dat hij naar de dames trekt alleen al om wat te kletsen te hebben.
dat gefrunnik kreeg ik  ook wel een beetje de zenuwe van hoor, moet ik zeggen. maar goed wie weet over hoeveel dagen dat is versprijd, en plakke ze nu allen ff in 1 minuut bijelkaar en is het niet om aan te zien.

maar goed  in het kort: ik begin ryan steeds meer te waarderen, nix aan te doen ;D
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Twannyboy op 13-10-2003, 17:12:44
Volgens mij is Ryan nog een van de weinigen die niet zoveel onder de honger heeft geleden.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Madcat op 16-10-2003, 11:46:57
Iemand behoefte aan een intiem etentje met Ryan???  :) Of misschien gezellig met Ryan racen op circuit Zandvoort?  ::)

SMS dan nu ryan <spatie> diner naar 7171 en je hoort zaterdag of jij diegene bent die met Ryan gaat eten.

of

sms ryan <spatie> race naar 7171 en je hoort zaterdag of jij een van de 10 bent die met Ryan het circuit van Zandvoort gaat bestormen.

We kunnen wel weer merken wie de ondernemer is van de Expeditie Robinson kandidaten!  :) Slim bedacht van hem, als je toch elke week op tv komt, waarom zou je dat dan niet een beetje uitbuiten... Ik ben wel erg benieuwd hoe veel mensen hierop reageren.  ::) Ik niet in elk geval!!!  ;D

Bron: www.ryan-robinson.nl
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: EmptyVillage op 16-10-2003, 12:23:24
Het maakt niet eens echt uit of zijn gedrag echt is of niet. Het irriteert de andere mannen en op die manier vlieg je er heel snel uit. Het enige dat Ryan in mijn ogen kan redden is de gezondheidstoestand van Eric.....
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Cora Bora op 16-10-2003, 12:54:34
Iemand behoefte aan een intiem etentje met Ryan???  :) Of misschien gezellig met Ryan racen op circuit Zandvoort?  ::)

SMS dan nu ryan <spatie> diner naar 7171 en je hoort zaterdag of jij diegene bent die met Ryan gaat eten.

of

sms ryan <spatie> race naar 7171 en je hoort zaterdag of jij een van de 10 bent die met Ryan het circuit van Zandvoort gaat bestormen.

We kunnen wel weer merken wie de ondernemer is van de Expeditie Robinson kandidaten!  :) Slim bedacht van hem, als je toch elke week op tv komt, waarom zou je dat dan niet een beetje uitbuiten... Ik ben wel erg benieuwd hoe veel mensen hierop reageren.  ::) Ik niet in elk geval!!!  ;D

Bron: www.ryan-robinson.nl


neuh, danku ik ook niet. maar idd, ondernemend is hij wel.  :D
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Anzjie op 19-10-2003, 22:52:25
Geert: Het is gewoon niet echt, nee, als je het spelletje zo wilt winnen

Geert even later: Maar we gaan hem er dus wel uitstemmen met zijn drieën.


Wie speelt het spelletje nou niet fair?  >:( Ik hoop dat Ryan de samensmelting haalt en dat Eric of Robin afvalt!

En nu heeft ie door dat Ryan eigenlijk best wel straight (en popie in de groep imho) is en gaat ie ineens op Robin stemmen....En de rest al bestoken om na de samensmelting op Giovani te gaan stemmen...Yak Yak Yak..nee zulke mensen brrrrrrrrr  :-X
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Tweety op 10-11-2003, 13:34:30
Zo jongens, ik moest deze topic helemaal vanaf pagina 2 ophalen... ???

Ik zat me namelijk af te vragen waarom de mannen toch zo'n vreselijke hekel hebben aan Ryan? Is het nou echt gewoon domme jaloezie op Ryan z'n knappe kop en wasbordje? Of heeft Ryan zich echt idioot gedragen.

Zelf heb ik namelijk helemaal niet zo veel tegen Ryan. Begrijp me goed, ik ben ook niet helemaal weg van hem ofzo, hij is m'n type niet, maar ik zie niet wat hij nou zo vreselijk verkeerd heeft gedaan. Behalve dat hij populair is bij de dames, maar vind j'et gek? Hij is allang blij dat er eens wat mensen normaal tegen 'm doen, dus daar is hij aardig tegen.

Eerlijk gezegd vind ik het wel jammer dat we zo weinig van Ryan (en ik bedoel de mens achter die knappe kop) zien. Hij is gedwongen zich behoorlijk op de vlakte te houden (anders gaat z'n knappe kop d'r af  ;)), dus vraag ik me af: wie of wat is Ryan nou echt. Wel jammer dat dat nu niet meer zo naar voren komt.
Of zou het allemaal door de montage komen, en missen wij gewoon de 'streken' waardoor Ryan zo impopulair is?
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: mollemans op 10-11-2003, 13:38:40
Ryan is te duidelijk bezig met groepjes vormen, meningen peilen, stemming maken. Dat zint anderen (lees mannen ) niet zo.

Verder vind ik ook niks verkeerd aan Ryan, ik zie veel meer fouten bij Gio en hoe die zijn positie ten volle misbruikt en niemand die dat ziet??? De enige fout die Ryan mijns inziens maakt is dat ie zich te weinig laat zien in de groep, we horen vaak zijn mening in een 1 op 1 gesprek maar nooit naar de groep toe.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: Anzjie op 10-11-2003, 14:30:15
Dat ie zich te weinig in de groep laat zien, lijkt me een beetje logisch. Hij voelt ook wel aan dat ie niet zo goed bij de mannen ligt. In het begin werd ie ook behoorlijk "uitgekotst" door de hele groep.
Ik zou daar ook heel onzeker van worden en me wat meer op de achtergrond gaan houden.
Titel: Re:Expeditielid Ryan
Bericht door: rene_406 op 16-11-2003, 23:02:07
Toen de kandidaten werden voorgesteld en ik Ryan zag in zijn witte trui, voor de open haard kreeg ik ook een beetje de kriebels. Hij zou zijn best moeten doen om mij te overtuigen dat hij karakter heeft.

In de eerste of tweede show sloeg hij wat mij betreft een beetje de plank mis, maarrr ik vond dat hij nog wel een tweede kans verdiende. Sindsdien heb ik geconstateerd dat Ryan enorm is bijgedraaid en ben ik hem als persoon steeds meer gaan waarderen (vreemd dat ik dat ooit over iemand op televisie zou gaan zeggen, maar goed).

Ik herken elementen uit zijn karakter/sterrenbeeld die de laatste paar aflevering met die bananen en dat eten echt bij mij ook als zeer oprecht naar boven kwamen. Ik vond dat hij het ook in alle redelijkheid heeft besproken. Beetje jammer dat Giovanni door het lint ging die nacht, al zul je nooit weten hoe het echt is geweest. De gedachte dat een karateka op een afgelegen eiland je met een kapmes wil bewerken is natuurlijk niet opwekkend. Dat zou natuurlijk weer wel mooi beeldmateriaal hebben opgeleverd  ;)

Ik denk niet dat hij gaat winnen, maar hij heeft wat mij betreft heel wat karakter laten zien en is daarom alleen al een winnaar. Stiekum hoop ik dat Bjorn wint, die man is echt geweldig, op zijn manier.
Titel: Re: Expeditielid Ryan
Bericht door: Dokter Wouter op 17-11-2003, 23:29:35
Helemaal met je eens! Behalve dan dat je hoopt dat Bjorn wint.

Ik snap echt niks van die reactie van Giovanni. Ryan had toch echt een punt met zijn kritiek over dat snoepen uit de pan. Weinig verbazend dat Giovanni zoveel proeven wint, hij eet gewoon meer.
Het kan dan wel zo zijn dat de kok wil proeven of het eten op smaak is, het is niet 100% eerlijk.
Als ik aan ER zou meedoen zou het mij niet uitmaken of er wel genoeg zout in het eten zit, ik wil gewoon eten. Het lijkt daar wel een luxe restaurant.

Ik had het in het begin niet kunnen denken maar ik vond het echt zuur dat Ryan werd weggestemd. Eerlijkheid loont blijkbaar niet altijd. Hopelijk krijgt Ryan op het Duivelseiland de kans om een paar van zijn tegenstemmers uit de expeditie te gooien. 
Titel: Re: Expeditielid Ryan
Bericht door: monina op 18-11-2003, 11:54:48
hoe meer uitzendingen er waren, hoe minder ik me aan Ryan liep te ergeren. Ik vond dat ie zeker een terecht punt aanhaalde wat betreft Gio.

Ik snap echt echt echt niet het commentaar van die drie mannen op hem. 'Jij spoort niet', 'Ryan is geen mooi mens', en dat soort uitspraken? Ik kan er niet bij. Hebben wij zoveel niet gezien gekregen dan? Hoezo spoort ie niet? Hij komt mischien niet altijd sympathiek over, ok, mischien eerder arrogant, maar niet sporen?

Kan iemand dat eruit halen? Of ligt het aan mij?
Titel: Re: Expeditielid Ryan
Bericht door: limone op 18-11-2003, 13:06:51
Wat wij zien op tv is maar een heel klein gedeelte. Ik kan alleen beoordelen van wat we op tv zien, en daar vind ik Ryan eerlijk. Hij zegt wel wat hij op zijn lever heeft en is totaal niet bang dat hij uitgekouwd wordt door de rest van de expeditieleden.

Jammer dat we de uitbarsting niet hebben gezien (ik hou wel van sensatie...). Maar ook wel beter. Die ogen van Gio spuwen al een tijdje vuur, dus ik begrijp niet dat men nu ineens van zijn daad geschrokken zijn.

Ik had ook eerlijk gezegd verwacht dat de dames en Ryan een pact zouden sluiten, aangezien Gio immuniteit heeft. Ik dacht echt dat ze allemaal tegen Judge zouden stemmen. Viel me toch iets tegen...  :-\
Titel: Re: Expeditielid Ryan
Bericht door: EmptyVillage op 20-11-2003, 12:55:11
Ryan heeft door de afleveringen heen vaker irritatie opgewekt, bij het plaatsen van een visnet, bij het masseren en scrubben van de dames. Toen hij uiteindelijk echt eerlijk werd over het (extra) eten uit de pan heeft hij zichzelf afgeschoten. Toch vind ik dat hij bij mij ook vaker irritaties heeft opgewekt (niet zo vaak als Bjorn). Ik kon me ook wel vinden in het feit dat hij weg werd gestemd. Nu maar hopen dat hij zo vol wraakgevoelens zit dat hij BIG BAD BJORN van duivelseiland afschopt.....
Titel: Re: Expeditielid Ryan
Bericht door: daino op 30-11-2003, 02:39:40
Ik vind sinds aflevering 2 Ryan het tofste expeditielid. Hij heeft een hele expeditie op touw gezet om naar het andere eiland te varen met een zelfgemaakt vlot (helaas zonder succes), hij scurbd de vrouwen hun rug, wat galant is en dat je van Gio or Robin zeker niet moet verwachten, hij is goudeerlijk en komt op voor de groep (bananenincident) maar jammer genoge beseffen de andere leden dat niet en trekken ze partij voor Gio.. Ryan is de enigste kandidaat die vanaf het begin niet gewaardeerd wordt door zijn kampgenoten en dat vind ik bijzonder jammer...