Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Expeditie Robinson => Expeditie Robinson 2003 => Topic gestart door: Han13 op 8-09-2003, 13:35:29

Titel: Expeditielid Björn
Bericht door: Han13 op 8-09-2003, 13:35:29
In dit topic kun je alles kwijt over Björn.

De eerste info over Björn:
Björn: 34 jaar, vrachtwagenchauffeur, komt uit België, is de leider op het vrouweneiland.

"Ik ben de westerse wereld beu. De mentaliteit van zoveel mogelijk geld verdienen maak me kwaad. De natuur vind ik prettiger."

foto: AVRO-bode
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Han13 op 11-09-2003, 10:06:27
Meer info over Bjorn!

Sterrenbeeld: boogschutter
Waarom Robinson: "Ik had zo'n dag waarin alles mis ging en wilde mijn leven over een andere boeg gooien. Ik keek altijd naar Robinson en het leek me een uitdaging. Ik verwacht geen problemen, want ik leef hier ook zonder luxe. Ik hecht niet aan materiële zaken en probeer met zo weinig mogelijk geld zo lang mogelijk te doen."
Survivalniveau: "Ik leef en woon in de natuur. Op dat vlak zal het wel goed gaan. Ik denk dat ik in het sociale aspect slechter ga scoren. Ik heb niet veel vrienden en kennissen en leef vrij teruggetrokken."
Voorbereiding: "Totaal niet. Ik heb tot het laatste moment gewerkt. Een dag voor we vertrokken zei mijn vriendin 'heb je nog even tijd voor mij, want je gaat morgen weg'."
Over het leiderschap: "Ik heb het in me en ga alles met gezond verstand proberen op te lossen."

(Bron: ER-forum Ezboard (http://pub75.ezboard.com/fexpeditierobinson2003frm34) )
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 11-09-2003, 12:52:27
Een soort kluizenaar, neanderthaler-achtig iemand in een slangenkuil vol vrouwelijke emoties en spanningen. Dit is een echte uitdaging. Ik ben heel erg benieuwd wat de toegevoegde waarde van een leider wordt en wat de gevolgen zijn van het leiderschap. Beslissingen kunnen afdwingen, extra stem bij het wegstemmen, zelf niet weggestemd kunnen worden? Ik ben benieuwd.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Gone op 11-09-2003, 15:46:14
Citaat
Zo krijgt in de beginfase het vrouweneiland een mannelijke leider en het manneneiland een vrouwelijke. De kijker ziet dan staaltjes van rolbevestiging. De man, die zich in zijn hut terugtrekt en min of meer verwacht dat het eten voor hem wordt bereidt, wat ook gebeurt, en de vrouw die juist niet onder wil doen voor de mannen en ' s nachts stoer hun nabijheid verkiest boven de eenzaamheid van de hut.
...staat er te lezen in het artikel wat Han 13 uit de AVRO-bode overtikte... Ik word steeds nieuwsgieriger!!!  :o
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 11-09-2003, 16:12:05
Dit wordt zeker interessant, mogelijk een bewuste keuze van de programmamakers om spanningen te creeeren. Dit kan alleen maar misgaan.....

Maar ik kan niet wachten tot zondag  :P :P
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Groenenman op 11-09-2003, 16:46:15
Ik denk dat bjorn het heel zwaar gaat krijgen met al die vrouwen
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Gone op 11-09-2003, 19:28:53
En ik hoop het! Stel je voor dat alles in het vrouwenkamp van een leien dakje zou lopen (uit de trailer blijkt overigens het tegendeel..) dan zou die Björn dus met 2 vingers in zijn neus naar de samensmelting toe kunnen??  ???

Nee hoor, dan maar lekker vrouwen-strijd, met veel gemene zaakjes, onderling gekonkel en gekrakeel, veel jaloezie en afgunst en vooral elkaar de rijst in het bakje niet gunnen! Ik verheug me er nu al op...  8)(me is a nasty woman, I know... :-[)
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Ongewensd Persoon op 11-09-2003, 19:39:10
De vraag is natuurlijk tot hoelang de leider immuniteit heeft, ik denk dat er een grote kans is dat ie pas kan worden weggestemd NA de samensmelting.

En ik hoop ook veel op 'Nolleke-lol' (samenvatting voor de vrouwenstrijd genoemd door Sammy) (maar ik ben ook een nasty bastard  8) )
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Groenenman op 12-09-2003, 20:08:05
(off topic) Nolleke was de spil waar alles om draaide in 2002 ( dacht ze ) (off topic)
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: mapel op 14-09-2003, 22:35:38
aaarghhh...ik weet gewoon niet wat ik van m moet denken. Aan één kant issie geweldig, maar wel errug van ik maak het uit wat er gebeurd. daar gaat Esther veel problemen mee krijgen, wanr die zei zelf ook al dominant te zijn. En aan de andere kant vind ik hem toch wel erg hanig doen. De tijd zal het leren. Vooralsnog.....Björn go go GO!!!!!! :D :D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: JeePee op 14-09-2003, 22:56:55
Eens, ik denk dat de beste man het op den duur wel zwaar gaat krijgen. Echter, als hij blijft scoren met voedsel, winsten en DUIDELIJKHEID, dan gaat hij het redden.

Ik moet erg om hem lachen en heb ergens wel een zwak voor hem. Ik denk dat de vrouwen op dat eiland dat ook een beetje hebben en dat is perfect voor hem. Hij moet zich echter niet teveel mengen en gewoon zijn eigen gang gaan. Dan is hij onpeilbaar voor de dames en dat vinden ze misschien wel fijn.

We zien wel. Hij kan het echter ook helemaal verbruiken door een paar onnozele opmerkingen of fouten. De dames gaan dan als 1 blok tegenover hem staan en dan is het gauw afgelopen met hem...

Nu al zin in volgende week.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 15-09-2003, 10:11:36
poeh he...ik heb nu al moeite om me niet teveel op te winden over bjorndeleider.... dat kan nog leuk worden.  :D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Ongewensd Persoon op 15-09-2003, 10:35:50
De grote fout van Björn is dat hij zichzelf boven de dames zet en zichzelf als een echte leider ziet, dat kun natuurlijk nooit goed gaan. Er komt vanzelf wel weer zo'n feminist naar boven drijven (Esther waarschijnlijk) die daar tegen in gaat, gaat roepen dat ze het zelf wel kunnen, Björn wordt door de vrouwen weggestemd want ze hebben hem niet nodig en het gaat hopeloos mis, geen eten, het vuur gaat uit. Nee, dit gaat nog lachen worden.  ;)
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 15-09-2003, 11:49:31
Bjorn heeft nu goed gescoord, voedsel, vuur en het winnen van de kist met voedsel. Voorlopig staat hij er redelijk goed op bij de dames (denk ook aan de extra grote voedselporties). Maar de preview laat al zien dat er duidelijk irritaties aankomen over zijn " ik beslis alles "-houding. Zijn successen compenseren nu veel, maar bij de eerste tegenslag moet hij vermoedelijk weg. Ik heb in de uitzending verstaan dat ze de eerste week NIET weggestemd kunnen worden. Dus ik wacht gespannen af.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: jeroen234 op 17-09-2003, 08:03:04
hij moet flink wat aan team building gaan doen en die 7 tegen 1 mentalietijd laten varen

gaat hij zo door wordt het binnen 1 of 2 afleveringen een oorlog
waarschijnlijk die uit de bladen die de makers niet hadden zien aan komen


mischien dat de vrouwen muiten en een eigen kamp op zetten
en bijna alle spullen meenemen

en zich goed redden en hij wraak neemt ???
want vrouwen die die kunnen toch niks volgens hem ???
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 17-09-2003, 08:12:23
Er is een geval geweest waarin de programmamakers in hebben gegrepen omdat er de dreiging was van lichamelijk geweld. Daarnaast was al te lezen dat e en deelnemer uitspraken heeft gedaan over " het liefste deze machete in iemand te steken " Ik vermoed dat een van de vrouwelijke deelnemers deze bedreiging heeft geuit naar Bjorn. Ik neem niet aan dat Bjorn zich zo op heeft gesteld naar een van de dames want dan wordt hij meteen bij de eerstvolgende ronde weggestemd! Op het "manneneiland" zie ik vooralsnog de gemoederen niet zo snel zo hoog oplopen.
Interessant wordt hoe Bjorn reageert en of het ingrijpen van de programmamakers ook in het programma te zien is....... ??? ??? ???
 
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 17-09-2003, 10:55:03
ik zie die esther wel met een machete in de weer eigenlijk...  ;D
arme brnjornjtje...  :D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: marionf2 op 17-09-2003, 11:01:22
Ik denk dat ze bij de programmaleiding wel hun zin hebben.Want wat doen wij allemaal.Wij hebben het al heel de week over hoe slecht of goed bjorn het wel niet doet.En daar gaat het uiteindelijk om .Alles voor de kijkcijfers.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 17-09-2003, 11:04:38
tuurlijk, dat sowiezo. en dan zo'n berichtje eruit gooien dat in hebben moeten grijpen vanwege fysiek geweld.... 
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Kukai op 17-09-2003, 11:04:54
Ik ben bang dat ze captain Caveman straks opsluiten in zijn leidershutje (nadat ze zijn zwavelstokjes hebben afgepakt natuurlijk).
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 17-09-2003, 11:08:50
.......captain Caveman .......

die houden we erin!

ja de redactie vraagt natuurlijk om problemen als ze zo'n type tussen 7 vrouwen gooien. en dat is natuurlijk precies wat ze willen...spanningen=hoge kijkcijfers
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Ongewensd Persoon op 17-09-2003, 11:13:27
Er is toch ook gezegd 'ik kan die man wel vermoorden', 't kan bijna niet anders dan dat Björn de lul is.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 17-09-2003, 12:15:59
Maar simpelweg vinden we hem allemaal wel een apart typje  ;D ;D ;D volgens mij is het een soort neanderthaler die via een tijdcapsule in onze moderne tijd terecht is gekomen.

Maar hij zorgt wel voor veel gespreksstof en voor de programmamakers is dit momenteel de meest geslaagde kandidaat. De perfecte keuze. Voor de programmamakers (lees kijkcijfers) en misschien dus ook wel voor ons is het te hopen dat hij er langer in blijft.

Maar mocht hij uiteindelijk de winnaar worden, wat ik niet geloof dan raak ik wel een beetje gefrustreerd  >:( :(
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 17-09-2003, 12:17:44
Trouwens is het jullie al opgevallen dat hij nu de enige kandi is met al twee pagina's commentaar op zijn naam.

Bjorn for president ??? ??? ??? ??? ???
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 17-09-2003, 14:07:44


Bjorn for president ??? ??? ??? ??? ???

for dictator bedoel je...  ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 17-09-2003, 16:08:11
Sorry dat is mijn onverbeterlijke cynisme meer. Ik vergelijk hem niet voor niets met een Neanderthaler !!!
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Nostradamus op 18-09-2003, 15:17:29
en een egoïst
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Groenenman op 18-09-2003, 16:49:36
Trouwens is het jullie al opgevallen dat hij nu de enige kandi is met al twee pagina's commentaar op zijn naam.

Bjorn for president ??? ??? ??? ??? ???

Dat komt doordat het in het begin van ER wel om hem draait, en om een man uit het jaar 1500 krijg je natuurlijk veel gesprekstof.

Go Bjorn Go ( ik hoop echt dat hij wint )
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Ongewensd Persoon op 18-09-2003, 19:32:19
Dat komt doordat het in het begin van ER wel om hem draait, en om een man uit het jaar 1500 krijg je natuurlijk veel gesprekstof.

Go Bjorn Go ( ik hoop echt dat hij wint )

Kan die een tijdmachien kopen!  ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: stoney op 19-09-2003, 22:03:53
Ik vindt niet dat Bjorn een echte neanderthaler is. Hij is gewoon wat apart. Hij doet het goed en hij is gewoon zichzelf. Ik denk niet dat hij pacten gaat sluiten om verder te komen. Misshien is hij daarom zo relaxed en moet hij gewoon winnen.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Giorgio op 19-09-2003, 23:55:17
Het lijkt net of ie 4 maanden de tijd heeft gehad om zich daar thuis te voelen. Maar geef hem de tijd, misschien leert iedereen hem respecteren en misschien niet.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 21-09-2003, 20:08:13
Ik ben er heilig van overtuigd dat Bjorn naarmate de tijd verstrijkt hij meer en meer problemen gaat krijgen die hem dekop gaan kosten. Hij zal zich niet aan gaan passen en andermans meningen respecteren. Maarover ongeveer een halfuur zullen we zijn eerste aanvaringen gaan zien :( :( :( 
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Nostradamus op 21-09-2003, 20:11:42
ik wacht met smart
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: intikker op 21-09-2003, 21:54:30
En toch ben ik het met Björn eens en niet met Esther  :P
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: mollinde op 22-09-2003, 00:19:20
En ik precies andersom.
Hoe langer ik hem zie hoe irritanter hij wordt. Zou zelf (net als esther) niet lang tegen zo´n leider kunnen.  Kan me dus helemaaaaaal in haar verplaatsten.
Opzich is het wel leuk als hij er nog even in blijft, geeft wel gespreksstof, maar anderzijds ben ik ook wel heel benieuwd hoe de vrouwen het doen als hij wegvalt. Hoe irritant ik hem ook vind, hij heeft zeker ook wel weer zijn waarde op het eiland............... ::)
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: limone op 22-09-2003, 10:08:58
Dat Björn waardevol is voor het eiland is een feit, maar dat hij een niet sociale vent is is ook een feit! Als hij iets zegt, kan hij het ook anders brengen! Hoeveel paniek kun je zaaien om een mes????? En dan een kip slachten omdat je 'kracht voor de volgende proef' nodig hebt, terwijl je allang wist dat je de proef wilde verliezen! Echt, dat snap ik niet. Ik ben geen voorstander van kippenslachten als het niet nodig is, maar als je honger lijdt, dan MOET je wel. Dit was onnodig!! Het lijkt net alsof Björn zo uit een aflevering van Jambers is geplukt. Alles voor de kijkcijfers... Verder vind ik het fantastisch  ;D hoe Esther tegen zijn 'regels' ingaat! Hopelijk kunnen we nog veel spectakel van die 2 verwachten!!!
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Kukai op 22-09-2003, 12:18:48
Ik ben geen voorstander van kippenslachten als het niet nodig is, maar als je honger lijdt, dan MOET je wel. Dit was onnodig!!

Ik eet altijd kip uit verveling. Maar ik slacht ze dan ook niet zelf!
Maar uit respect voor het kippenras is het beter als de kandidaten eerst elkaar opeten alvorens aan andere soorten te komen.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 22-09-2003, 12:24:59
Ik eet altijd kip uit verveling. Maar ik slacht ze dan ook niet zelf!
Maar uit respect voor het kippenras is het beter als de kandidaten eerst elkaar opeten alvorens aan andere soorten te komen.

ik ook...  ;D

onzin: je moet gewoon doen wat je thuis ook doet. daar eet je toch ook niet alleen kip als je echt helemaal niets meer te eten hebt.
ik vind als je zo denkt, dat je dan daad bij woord moet stellen en vegetarier moet worden. anders ben je gewoon superhypocriet. kijk dat je 'm niet zelf wilt slachten, allee daar wil ik nog inkomen he.. maar niet opeten zgn uit principes....belachelijk.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: limone op 22-09-2003, 13:22:27
Nou, daar ben ik het niet mee eens. Ik ben geen vegetarier en ben het niet van plan te worden, maar ze hebben daar eten in overvloed, ook voedzaam eten, dus waarom een kip slachten als je ander eten hebt. Je moet die kippen juist als laatste bewaren, als je geen andere keuze hebt. Weer 1 kip minder die eieren legt zeg ik maar... En wat is er mis met vis vangen? Heb ik ze nog niet zien doen??? Is ook voedzaam...
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 22-09-2003, 13:24:34
Nou, daar ben ik het niet mee eens. Ik ben geen vegetarier en ben het niet van plan te worden, maar ze hebben daar eten in overvloed, ook voedzaam eten, dus waarom een kip slachten als je ander eten hebt. Je moet die kippen juist als laatste bewaren, als je geen andere keuze hebt. Weer 1 kip minder die eieren legt zeg ik maar... En wat is er mis met vis vangen? Heb ik ze nog niet zien doen??? Is ook voedzaam...

1 reden is bv dat kippen geen eieren leggen zonder haan, en reden 2 is dat de kippen gevoedr moeten worden, en die eten veel hoor!
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: limone op 22-09-2003, 13:49:57
Geef die beesten te eten wat jij niet eet (overblijfselen van de rode bessen ofzo... iig afval), of granen ofzo. Maar kippen leggen toch wel eieren, zonder dat er een haan bij is? Ze worden alleen niet bevrucht!!
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 22-09-2003, 13:51:30
Geef die beesten te eten wat jij niet eet (overblijfselen van de rode bessen ofzo... iig afval), of granen ofzo. Maar kippen leggen toch wel eieren, zonder dat er een haan bij is? Ze worden alleen niet bevrucht!!

geen idee...ik ben een stadsmens. maar ik leg ook geen eieren zonder haan..  ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: limone op 22-09-2003, 14:52:56
Ik ben nu ook bepaald geen boerin, maar dit leer je bij biologie op school, toch  ??? Anyway, ik vond niet dat Bjorn zomaar die kip moest slachten. Dit had toch wel even overlegd kunnen worden. Als ik daar gezeten had, dan had ik net als Esther gereageerd. Misschien nog wel een tikkeltje feller!
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Ongewensd Persoon op 22-09-2003, 15:35:34
Klopt sloeg helemaal nergens op, zijn eigen reden: kracht opdoen voor de proef, maar de proef wou die verliezen om Esther te lozen, dat klopt dan toch niet helemaal?

Björn speelt komedie en gaat hiervoor over lijken, hij weet dat Esther hem door heeft en dus moet Esther weg, geloof me, Björn zal echt ALLES doen om proberen te winnen. Ik heb gemengde gevoelens bij hem, de ene keer denk ik: oké dan! de andere keer: 'tsja, als het zo moet  :-\ '
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Zeef op 22-09-2003, 16:38:43
Ik vond dat toneelstukje dat hij opvoerde toen hij zogenaamd 'lang en diep' moest nadenken om te besluiten wie nou die extra stem kreeg echt belachelijk... Iedereen had denk ik wel door dat het allemaal nep was!

Verder vond ik z'n plan om Esther weg te werken wel lekker sneaky... 't is en blijft een spel en als je wil winnen moet je soms zulke stappen nemen... Ook al denk ik dat Björn er meteen uitvliegt zodra hij zijn immuniteit verliest :).
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Groenenman op 22-09-2003, 19:42:44
De verslagenheid bij Bjorn toen hij wist dat Marlieke de expeditie ging verlaten. Vond dit wel een erg leuke soapaflevering door die emoties van Bjorn. Vond het wel heel vuil van hem dat hij Marlieke probeerde over te halen om erin te blijven.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 23-09-2003, 09:28:56
De verslagenheid bij Bjorn toen hij wist dat Marlieke de expeditie ging verlaten. Vond dit wel een erg leuke soapaflevering door die emoties van Bjorn. Vond het wel heel vuil van hem dat hij Marlieke probeerde over te halen om erin te blijven.

ja idd, die kop. hij had gegokt en verloren.......ik denk dat ie daarmee een hoop vertrouwen mee kwijt is geraakt bij de dames.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: kaneel op 23-09-2003, 10:16:57
Volgens mij komt ie echt regelrecht uit het stenen tijdperk, wat een gigantisch autoritaire eikel zeg.
Die moet je in zijn eentje op een eiland zetten, dan zal ie het zeker redden. Maar al die andere mensen er omheen, das niks voor 'm. Zeker omdat het nu allemaal van die onnozele vrouwtjes zijn (niet dat ik dat vind, hoor ;) )
En die toestanden die we in aflevering 4 gaan zien, moet volgens mij een mislukte aanslag zijn op Bjorn ofzo.
Esther kan 'm wel killen, ik ben onwijs nieuwsgierig.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 23-09-2003, 10:19:24
hij noemt iedereen ook steeds 'meisje'.....is jullie dat al opgevallen? die vraagt echt om een hoek hoor..  ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Test op 23-09-2003, 11:23:32
Vind je dat meisje?  ;) ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Kukai op 23-09-2003, 11:27:45
Vind je dat meisje?  ;) ;D

Ik was er al bang voor dat iemand dit zou gaan proberen. Als je een onderduikadres zoekt.......
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Test op 23-09-2003, 11:31:57
Ik was er al bang voor dat iemand dit zou gaan proberen. Als je een onderduikadres zoekt.......
Als de hoek komt, buk ik wel even. Maar toch bedankt voor het aanbod hoor Verdi...  ;)

We gaan een beetje off-topic hier geloof ik  ???
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 23-09-2003, 11:46:44
Ik was er al bang voor dat iemand dit zou gaan proberen. Als je een onderduikadres zoekt.......

ik had alleen gedacht dat jij het zou zijn...   >:( ;D :P



en nu weer ontopic!  :-X
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: intikker op 23-09-2003, 19:16:52
Nou, daar ben ik het niet mee eens. Ik ben geen vegetarier en ben het niet van plan te worden, maar ze hebben daar eten in overvloed, ook voedzaam eten, dus waarom een kip slachten als je ander eten hebt. Je moet die kippen juist als laatste bewaren, als je geen andere keuze hebt. Weer 1 kip minder die eieren legt zeg ik maar... En wat is er mis met vis vangen? Heb ik ze nog niet zien doen??? Is ook voedzaam...

Dit vindt ik dus, zonder je persoonlijk aan te vallen, een belachelijk idee...

Ik bedoel, trek dit voor de lol eens door naar de wereld waar "wij" in leven...

Nou, daar ben ik het niet mee eens. Ik ben geen vegetarier en ben het niet van plan te worden, maar ze hebben daar eten in overvloed wat ze daar in overvloed hebben, hebben we hier misschien wel twintig keer zo veel, ook voedzaam eten, dus waarom een kip slachten als je ander eten hebt. Waarom eten we hier nu dan uberhaupt vlees? Je moet die kippen juist als laatste bewaren, als je geen andere keuze hebt. Weer 1 kip minder die eieren legt zeg ik maar... zit wat in En wat is er mis met vis vangen? Wat is het verschil tussen het slachten van een vis en van een kip?  Heb ik ze nog niet zien doen??? Is ook voedzaam...

Maar ja, dit is een discussie die als we 'm echt gaan voeren zal uitlopen op wellus nietus, maar ik wilde het toch maar even gezegd hebben!
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: mirre21 op 5-10-2003, 22:13:19
Ik kan mij voorstellen dat die meiden het zat zijn met Bjorn! Ik vind het een walgelijk zelf ingenomen mannetje! Hij doet het verder goed maar hij mag nog wel aan zijn sociale contacten werken!
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: jokivin op 5-10-2003, 22:16:58
Hij doet het verder goed maar hij mag nog wel aan zijn sociale contacten werken!
volgens mij heeft dit gewoon niets meer met sociale contacten te maken, hij liegt gewoon tegen alles en iedereen, en probeert dan ook nog een ander erin mee te trekken (is het zo mannen?? zeg maar eerlijk, dat heb ik toch niet gezegd?)
ik vind het gewoon ranzig.......dat je leuk in een nieuwe groep wilt komen neemt niemand je kwalijk....maar ga dan niet eerst tegen de dames zeggen dat je je niet aan die mannen wilt binden, terwijl je dat zeker wel van plan bent.
miss zit ik wel helemaal fout hoor, maar ik kan het niet waarderen hoe hij dit spel probeerd te spelen  >:(
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Han13 op 5-10-2003, 22:26:31
Ik ben 't helemaal met jullie eens! Bjorn liegt alles bij elkaar. Eerst zo dramatisch gaan huilen als hij afscheid van de vrouwen moet gaan nemen en vervolgens bij de mannen maar gaan klagen dat hij niks aan die vrouwen had. En dat ook nog ontkennen tegenover de vrouwen ook! Ik vond 't wel gewoon heerlijk dat Giovanni gewoon zei dat hij wel gezegd had dat ze vrouwen lui waren. Dat had Bjorn zeker niet ingecalculeerd in z'n spelletje.  ;D

Ik hoop van harte dat iedereen hem eruit stemt in de volgende aflevering. Zo'n man hoort wat mij betreft niet thuis in 'n groep mensen. Die kan beter alleen op zo'n eiland zitten, dan kan hij iig niet anderen zo kwetsen.  :(
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: sjulie op 5-10-2003, 23:00:37
Met recht een grote huichelaar die Bjorn.
Denkt hij zo zieltjes te winnen .
Wat een slijmerd.
Hoe hij afscheid nam van de vrouwen en daarna de mannen verwelkomde.
Bleh!!!!!!    ::)
Wat een gedraai en gelieg.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Malcolm op 6-10-2003, 00:26:17
Bjorn is gewoon niet slim bezig. Als je wil dat je de expeditie gaat winnen moet je zeker niet gaan liegen, maar gewoon open en eerlijk zijn. Ga je toch liegen, dan komt dat snel genoeg boven water. En dat zien we dus ook gebeuren. ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: mollinde op 6-10-2003, 02:31:00
bah, wat een vreselijke kerel met zijn gelieg en geslijm en gedraai enzo.
Zoooo egocentrisch en oneerlijk.
Ben benieuwd hoelang hij de schijn nog weet op te houden en wanneer hij door de mand gaat vallen.  Hoop toch wel zo snel mogelijk hoor want hoewel het leuke tv maakt vind ik het eigelijk niet leuk om naar te kijken.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: limone op 6-10-2003, 09:33:50
Wat heb ik me zitten ergeren aan Bjorn zeg  >:( Zo achterbaks en vooral gemeen!!! Hoeveel betekenissen kun je bedenken voor het woord 'lui'? Ik maar 1, en de rest van de meiden daar volgens mij ook!!! Bah, ik ben hem spuugzat en hoop dat hij snel de expeditie verlaat!!
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Kukai op 6-10-2003, 11:03:07
Ach, die jongen reageert een beetje te impulsief op zijn emoties. En laten we wel wezen: die vrouwen waren ook erg lui op dat eiland. Hij had zich gewoon niet moeten laten verleiden dit te ontkennen. Hij had dat toch gewoon kunnen zeggen? Zo van "sorry dames, maar in die ene dag met de mannen is er meer tot stand gebracht dan in die 13 dagen met jullie"!

Nu was het voor Giovanni gewoon inkoppen. Helemaal de populaire vent! Bjorn gaat straks naar huis, Giovanni wordt de nieuwe leider en Ilona kan lekker verder gaan met nutteloos aanwezig zijn (leuk dat ze voor de camera en tegen Giovanni zegt dat ze Bjorn niet moet, maar het had dapperder geweest als ze het ook recht in zijn gezicht durfde te zeggen, wat dat betreft verschilt ze dus niet zoveel van Bjorn).
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: kaneel op 6-10-2003, 11:42:23
Ik weet niet of de vrouwen echt zo lui zijn. Als je met zo'n sukkel opgescheept zit die geen gelegenheid voorbij laat gaan om je te laten weten dat je een dom, onwetend vrouwtje bent, zou ik ook denken..... doe het lekker zelf!! >:(
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: limone op 6-10-2003, 11:43:22
Dat die dames helemaal niets hebben uitgespookt op het eiland is een feit, daar heb ik het niet over, maar dat Bjorn dan eerst tegen de mannen zegt dat ze lui zijn en en later tegen de dames zegt dat hij het niet gezegd heeft, daar hou ik niet van. Als je toch 'eerlijk' wilt zijn, zeg dan eerlijk tegen die dames dat je dat gezegd hebt. En aangezien ik allergisch ben voor achterbaks gedrag, hoop ik dat Bjorn er snel uitvliegt!

Vraagje: gaat het er nog van komen dat de eilandbewoners zelf hun leider gaan uitkiezen, of mag Bjorn weer zelf beslissen of hij leider blijft of niet. Gezien het voorstukje ga ik ervan uit dat Bjorn geen leider meer is, maar hoe is dat tot stand gekomen?
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Kukai op 6-10-2003, 11:58:09
Ik weet niet of de vrouwen echt zo lui zijn. Als je met zo'n sukkel opgescheept zit die geen gelegenheid voorbij laat gaan om je te laten weten dat je een dom, onwetend vrouwtje bent, zou ik ook denken..... doe het lekker zelf!! >:(

Ik bedoelde natuurlijk niet "lui" in de gewone zin van het woord. Meer zoiets als "druk met op het strand liggen" en  "intensief sociale contacten onderhouden tijdens het zonnen" etc.

En dat eh... "doe het lekker zelf", dat dachten die vrouwen dus ook en deden vervolgens ehhh... weinig?
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: limone op 6-10-2003, 13:01:23
Je gaat nu wel erg op Bjorn lijken qua uitspraken  :P ;)
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Ziet op 6-10-2003, 13:47:53
Volgens mij kom je er bij zo iemand als björn ook niet tussen hoor... Hij nam zelf steeds het initiatief om zgn te gaan survivallen (hagedissen vangen enzo).
Tja en als alles voor je verzorgd wordt, waarom zou je dan niet met je k*nt in de zee gaan liggen en genieten?

Over die hut;
Björn heeft de dames willen helpen met het bouwen van een slaapplaats, maar er is niemand op het idee gekomen om niet op het zand te liggen!
Ook Björn niet!
En dna nu tegen de heren zeggen dat de vrouwen geen 'zin' hadden in het versjouwen van de bamboe...??
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: mollinde op 6-10-2003, 14:53:06
Tja, de meiden waren inderdaad niet aldoor erg actief, en misschien zou je ze soms ook luiig kunnen noemen, maar ze hadden dan ook alles al!!!!
Er was eten zat, ze waren tevreden met hun kamp...........dus ja de noodzaak was er ook niet.  Dat de mannen nu niet op zand willen slapen is hun keus. De vrouwen vonden het schijnbaar wel prima.  :)
En als Bjorn zich zogenaamd vreselijk zat te ergeren aan de luiigheid, dan had hij dat zelf moeten bijsturen. Hij was immers de leider, heeft de vrouwen van meet af aan verwend en dus zelf deze sfeer neergezet!

dus ik erger me groen en geel als ik hem dan hoor zeiken. Alsof hij er niets aan had kunnen doen ofzo. BAH  >:(
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: LC op 6-10-2003, 16:38:15
Ik ben Björn helemaal zat.

Khad eigenlijk gehoopt dat ie deze week eruit zou worden gestemd(dat gebeurt de volgende keer wel)
maar jammer genoeg gebeurde dat niet.

Ben het ook helemaal met limone eens, ik ken ook maar een betekenis voor lui.

Kzou tegen Kamp Noord willen zeggen STEM BJÖRN HET EILAND AF
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: tomhaze op 7-10-2003, 15:08:37
Voor alle bewoners van pantai (jaja, ook de aapjes als ik die niet met bjorn verwar):
'Zeg maar gewoon Bjorn je bent een eikel!..... kom maar kom maar kom maar'
4 uur cup a so...... laat maar!
Nee ik vindt het egt een EIKEL want hij loopt zwaar te liegen, hij zegt dat de vrouwen lui zijn, zegt dat ie geen band gaat smeden met de mannen, en wat doet ie?? gaat in de barstende regen bij hun slapen!!! Probeer je dan een band te krijgen of niet??? Grrrrrr! hij liegt alles voor!! hij hij hij!!!!!! GRRRRRwaaaaaaaaaah!! oke ik ben weer onder controle...
MAar als ik op pantai zou zitten zou ik die stink-sik van um er allang af hebben gerukt. Sorry hoor maar ik vindt egt een sukkel en ik kan me  er heeeeeel  >:( erg dood aan ergeren

Zoo da's ook weer gezegd
greetz tom
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Twannyboy op 7-10-2003, 15:33:47
Ik ben het eens met enkelen op dit forum dat björn wel een beetje gelijk had te zeggen dat de dames lui waren... Hij had alleen harder moeten zijn tegen de dames. Gewoon recht in hun gezicht moeten zeggen dat ze lui zijn en lui blijven!


Een ding is duidelijk: Björn is zuur en de vrouwen zijn mietjes
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: jokivin op 7-10-2003, 16:09:01
ben ik met je eens twanny....zoals wij hebben kunnen zien, waren/zijn die dames ook behoorlijk lui, geeft ook niets dat hij dat zegt mi.....het gaat een probleem worden als je er daarna om gaat liegen, dat is dus wat mij tegen de borst stoot.

hij draait en liegt en dat is niet netjes  >:(
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Gone op 7-10-2003, 19:21:00
Vreselijk, die engerd wordt steeds engerder en dat had ik bijna niet kunnen verwachten! DIe zal nu ook thuis wel het één en ander uit te leggen hebben denk ik... (hehehehehehe ::))

Grappig was trouwens wel dat Giovani voor ieder antwoord dat hij aan Bjurn gaf vroeg: 'Je wilt nu een eerlijk antwoord he?".. Zegt natuurlijk al voldoende.  ;D Gio is bang voor Bjurn en vreest die machete tussen zijn ribben...  ;)

Inderdaad, de dames waren lui, hadden ook geen reden om wat dan ook uit te voeren want alles was immers gedaan. Wat hadden ze dan moeten doen, het strand aanvegen met palmtakken? Een Japanse tuin aanleggen op het volgende strand??   ;D Bjurn heeft het er dus helemaal zelf naar gemaakt, maar het is gewoon jammer dat hij niet eerlijk voor zijn mening uit durft te komen. Pas dan zal er ook een leuke discussie ontstaan, in plaats van het ontwrichte gebeuren van nu: Bjurn lult, de rest zwijgt uit ontevredenheid. 




Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 8-10-2003, 08:28:46
Bjorn is de kandi waarover het meest gesproken en geschreven wordt. Ik erger me vreselijk aan die man en als ik met hem samen op een eiland had gezeten had hij waarschijnlijk al een beuk voor z'n bakkes gehad. Maar Bjorn houdt wel de gemoederen en ons dus bezig. Dus stiekum hoop ik dat hij nog ff blijft  ::) ::) ::)

Hij blijkt dus constant bezig te zijn met " geliefd willen zijn " Voor de dames deed hij alles, liet ze luieren om dus geliefd te zijn / blijven zodat hij bij het verliezen van zijn immuniteit niet weggestemd zou worden.

Toen kwamen de mannen op zijn eiland en heeft hij alle schepen (lees vrouwen) achter zich verbrand. Echter toen werd het een gemixte groep. " The shit hit the fan "

Bjorn gaat vanaf nu het steeds moeilijker krijgen en gaat steeds meer conflicten veroorzaken en als hij zijn immuniteit kwijt is is het snel exit Bjorn

kunnen we Bjorn nu niet naar amerika sturen, ze zoeken daar nog gouverneurs ?
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 8-10-2003, 08:36:12
Voor alle duidelijkheid, dit zegt de grote Vandale:

lui: bijvoeglijk naamwoord; luier, luist; afleiding(en): luiheid
 
afkerig van werk of inspanning

Dus eigenlijk maar 1 betekenis.......
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 8-10-2003, 08:38:01
En nu de hele context volgens Vandale:

bijvoeglijk naamwoord; luier, luist; afleiding(en): luiheid
 
afkerig van werk of inspanning
 betekenisverwante termen
hyperoniem: 
afkerig van
synoniem(en):
arbeidsschuw, gemakzuchtig, hij gelooft het wel,
werkschuw
hyponiem(en): 
laks
 context
liever lui dan moe zijn
zeer lui zijn
een lui oog
afwijking waardoor één oog zich niet fixeert
zo lui als /de pest/de neten/een varken/
zeer lui
een luie stoel
waarin men lekker kan luieren
het luie zweet komt eruit
schamper commentaar als een lui persoon in beweging komt

" I rest my case "
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Ongewensd Persoon op 9-10-2003, 20:07:16
En toch...ik kijk net naar de rangschikkingen van hem die hij heeft gemaakt van de 'sterkste karakters' 2 van de 3 die onderaan staan, zijn toch naar huis (2 uit 2)
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: marble op 10-10-2003, 15:29:59
Ik weet in ieder geval 1 persoon die heel blij is dat Bjorn op het eiland zit....de vrouw van Bjorn. Ff rust en niet bang hoeven zijn dat ie buiten de deur eet.....Trouwens, ik vind wel dat captain Caveman een goede survivor is, maar sociaal gaat hij het zeker niet redden....greetz ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Test op 12-10-2003, 22:11:30
Hij blijft maar graven hè, die Björn. Graven aan zijn eigen graf.  ::) Net zo lang tot het diep genoeg is om er zelf in te kunnen gaan liggen.

Het is toch ongelooflijk hoe hij maar blijft liegen. Zeggen tegen de vrouwen dat ie ze niet weg zal stemmen en dat dan gewoon keihard wel doen. En dan ook nog zeggen dat ie Eva wil besparen voor het harde spel dat gespeeld zal gaan worden. Ik vraag me af wie dat harde spel nu eigenlijk aan het spelen is.

Wat mij betreft is het graf van Björn nu wel diep genoeg, zodat ie daar zo spoedig mogelijk in begraven kan gaan worden.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: mapel op 12-10-2003, 22:24:10
arrrghh , ik ga steeds harder stuiteren van die man. maar laat 'm er alsjeblieft nog even in blijven. Ik lig in een stuip om al zijn fratsen. Wat dacht je toen ie verloor van Geert. t is nie eerlijk zei hij,..hahhahahaa............ en dat tegen een zwaar verzwakte Geert,..wat is dan niet eerlijk ...... >:( >:( >:(
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Han13 op 12-10-2003, 22:26:14
Ik ben 't helemaal met je eens Test! Hij is echt gewoon zijn eigen ruiten in aan 't gooien met z'n gedrag. Ik vind 't dan ook echt ongelooflijk dat hij zegt dat hij de finale wil halen. Hij is toch wel zo reeel dat hij dat op deze manier nooit zal gaan halen? Ik vraag me af hoe hij denkt zijn gedrag nog ooit zo goed te maken dat hij 't nog wel 'n tijdje vol zal houden na de samensmelting. Ik denk dat hij er na de samensmelting gelijk uitvliegt met alle stemmen. En maar goed ook.  :(
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: limone op 13-10-2003, 09:05:15
Ik walgde al van die man en dat gevoel is alleen maar sterker geworden. Hij roept telkens tegen de groep dat het hem niet gaat om immuniteit, maar in de camera (of eigenlijk buiten camera) hoor je hem wel degelijk zeggen dat dat wel het allerbelangrijkste voor hem is. Verder had hij, net als wat ze gedaan hebben op Timo, die strijd om de leiderschap niet aan hoeven gaan. Unaniem stemmen was beter geweest (en dan was het overduidelijk Gio geworden). Volgens mij zei Ernst-Paul dat ook na de proef voor de eilandraad. Want, volgens Bjorn, 'is het een straf om immuniteit te hebben'. Wat een BS zeg!!! Ik zeg 1 ding: laat hem na de samensmelting AJB zo snel mogelijk opkrassen...  >:(
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 13-10-2003, 09:16:14
nou ik heb het helemal gehad met bjeurn, de enige reden dat hij zich nog afentoe sociaal opstelt is omdat hij ook weet dat die immuniteit niet voor eeuwig duurt..
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: kaneel op 13-10-2003, 10:02:03
Tjongejongejonge wat een verschrikkelijke LOSER!!!!!!!  >:(  :-\
Zou ie thuis ook zo liegen?? ???
Als zijn vriendin ook naar TV zit te kijken komt ze er in ieder geval wel achter wat een gigantische leugenaar het is. Zal ze toch wel ff van schrikken, lijkt me.

Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: feeks op 13-10-2003, 12:11:51
Tuurlijk liegt ie thuis ook, als dat eenmaal in iemand zit , doet ie het overal.
Als ik z'n vriendin was en dit zag, kreeg tie meteen "groot verlof"
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 13-10-2003, 12:49:05
whahahaha als zelfs feeks hiervoor op het forum schrijft is het wel heel erg met hem...  ;D ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Ongewensd Persoon op 13-10-2003, 13:07:41
Hij blijft maar graven hè, die Björn. Graven aan zijn eigen graf.  ::) Net zo lang tot het diep genoeg is om er zelf in te kunnen gaan liggen.

Het is toch ongelooflijk hoe hij maar blijft liegen. Zeggen tegen de vrouwen dat ie ze niet weg zal stemmen en dat dan gewoon keihard wel doen. En dan ook nog zeggen dat ie Eva wil besparen voor het harde spel dat gespeeld zal gaan worden. Ik vraag me af wie dat harde spel nu eigenlijk aan het spelen is.

Wat mij betreft is het graf van Björn nu wel diep genoeg, zodat ie daar zo spoedig mogelijk in begraven kan gaan worden.

Ben ik het niet mee eens, Björn zal zelf ook wel doorhebben dat hij bij de vrouwen niet meer goed kan doen, hij moet dus vertrouwen zoeken bij anderen (Judge en Gio). Dit was nog de enige oplossing voor hem. De manier waarop is niet zo goed, maar dan nog. Hij speelt het op zijn manier.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Twannyboy op 13-10-2003, 13:11:20
Maar de strijdlust zit in elke vezel van zijn lijf en dwingt daarom, ondanks alles respect af.


Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: kaneel op 13-10-2003, 14:27:03
Maar de strijdlust zit in elke vezel van zijn lijf en dwingt daarom, ondanks alles respect af.




Nou, niet mijn respect, echt niet.
Strijdlust is prima, maar dat stomme liegen en niet tegen je verlies kunnen, nee hoor. :( >:(
Zet 'm gewoon maar een jaar op een onbewoond eiland, kan ie in zin eentje Robinsonnetje spelen. Hoeft ie niet te liegen en verliezen wordt dan ook lastig.
Wordt ie ook niet "belast" met het leiderschap, kan ie niet weggestemd worden, hoeft ie ook niet meer te zemelen over die immuniteit.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: feeks op 13-10-2003, 22:51:00
In 2 dingen is Bjorn echt goed, zag ik.Laat ie nu van 1 van de 2 afstand doen ten gunste van Judge, die niet vooruit te branden was in de zwem-estafette.Daar zit geen andere logica in als dat ie Judge wilde laten afgaan, mijns inziens.
Hij kan beter afstand doen van dat andere wat ie goed kan ::)



P.S.
Ik bedoel zwemmen en zwammen ::) ::)
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: limone op 14-10-2003, 09:41:32
Ik ben van mening dat je als leider niet zelf aan de kant moet staan, maar zelf de estafette had moeten doen. Hij was zeker nog "te zwakjes" van de 'uitputtingsslag' die hij heeft moeten voeren tegen Gio en Geert  :P

Hij is door een heleboel mensen uitgekouwd op allebei de eilanden, dus ik hoop dat hij na de samensmelting er snel uit ligt.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: mollinde op 14-10-2003, 19:46:02
om met zijn eigen woorden te spreken:

IK BEN HEM BEU   >:( >:( >:( >:(
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Dokter Wouter op 15-10-2003, 00:26:21
En dan bij die estafetteopdracht:
"Ik cijfer mezelf weg voor de groep".

Oh alsjeblieft zeg, het is al meerdere keren gebleken dat hij niks om de rest van de groep geeft.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Han13 op 15-10-2003, 17:16:38
Volgens mij deed hij alleen niet mee aan die proef, zodat ze hem niet de schuld zouden kunnen geven als 't mis zou gaan. Nu kon hij fijn profiteren van 't falen van Judge. Door 't verliezen van de proef lag alle aandacht op Judge en werd Bjorn effe met rust gelaten..
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: EmptyVillage op 16-10-2003, 12:56:02
In mijn ogen zal Bjorn never nooit winne. Hij maakt zichzelf steeds minder populair. Aan de ene kant vind ik hem oerdom (zoals het feit dat hij de vrouwen zo heeft afgebrand en toen kwamen ze terug en ging hij liegen) Aan de andere kant speelt hij sommige dingen toch wel slim uit (zoals Judge mee laten doen aan de laatste proef, ik vond het vooraf erg stom, maar het heeft de aandacht van Bjorn afgeleid).

De meest irritante kandidaat in alle expedities tot nu toe is voor mij Bjorn, maar daarom hoop ik dat hij nog ff blijft. Hij zorgt wel voor vermaak.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 16-10-2003, 12:58:42


De meest irritante kandidaat in alle expedities tot nu toe is voor mij Bjorn, maar daarom hoop ik dat hij nog ff blijft. Hij zorgt wel voor vermaak.

en hij heeft wat concurrentie gehad!  :D
weet je wat ik soms denk.....dat het allemaal een act is, dat hij de mol is van net5. ik kan me niet voorstellen dat....  :-X. never mind.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Ongewensd Persoon op 16-10-2003, 19:43:26
en hij heeft wat concurrentie gehad!  :D
weet je wat ik soms denk.....dat het allemaal een act is, dat hij de mol is van net5. ik kan me niet voorstellen dat....  :-X. never mind.

Hehe, lastig is dat he? Om het knopje om te zetten, ik zit ook elke keer nog hints te zoeken. (Bv. in het begin: Is de volgorde van de kandidaten voorstellen hetzelfde als de volgorde waarin ze gaan afvallen?)
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: kaneel op 3-11-2003, 09:20:24
Het is niet alleen een sukkel, het is nog een watje ook. Zat maar te piepen hoe verzwakt of ie was. Volgens mij heeft hij zo ongeveer het meeste gegeten deze expeditie. Hij heeft echt nog geen dag honger gehad. Moet je zien als hij op Timo terecht was gekomen, dan was ie allang verdwenen. Had ie het na een paar dagen al opgegeven.
Wel een armoedig bestaan trouwens, de enige gesprekken die hij voert zijn de gesprekken met zijn vriendin.
Ik vraag me wel af waar hij die vriendin opgeduikeld heeft??
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Kukai op 3-11-2003, 09:25:35
Wel een armoedig bestaan trouwens, de enige gesprekken die hij voert zijn de gesprekken met zijn vriendin.
Ik vraag me wel af waar hij die vriendin opgeduikeld heeft??


Zou ze van plastic zijn?
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: kaneel op 3-11-2003, 09:43:27
Zou ze van plastic zijn?
;D ;D ;D ;D
Dat moet haast wel, hè? Zal ie boeiende gesprekken hebben. Vandaar ook zijn manier van converseren, hij is niet gewend aan een weerwoord.
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 3-11-2003, 15:44:06
ik begin nu toch wel een beetje medelijden te krijgen met bjeurn (het kon ook niet uitblijven), zoals hij zo zielig zit af en toe, en zoals hij z'n best probeert te doen voor de groep..  :'( :'(
ik vraag me af: misschien is hij wel een sociale misfit, sommige kunnen zich niet handhaven in een groep, ik kan dat weten.... :-\
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Han13 op 3-11-2003, 15:49:51
ik vraag me af: misschien is hij wel een sociale misfit,

Of zoals Robin 't zegt: 'n sociaal gehandicapte mens.  ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Cora Bora op 3-11-2003, 15:50:38
Of zoals Robin 't zegt: 'n sociaal gehandicapte mens.  ;D

whahaha is dat de quote van de week? ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: Han13 op 3-11-2003, 15:53:42
whahaha is dat de quote van de week? ;D

Hij is wel echt leuk ja. Dan komt ineens weer echt de psycholoog in hem naar boven.  ;D  Hij was trouwens van vorige week deze quote.

Ik vind Bjorn overigens helemaal niet zielig hoor. Hij heeft er helemaal zelf voor gezorgd dat hij zo buiten de groep kwam te staan.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: mollinde op 3-11-2003, 16:21:53
neuh, zielig is hij zeker niet.
Denk wel dat hij erg geconfronteerd wordt met zijn eigen sociale zwakte, en des te moeilijker heeft hij het zichzelf gemaakt door steeds maar te liegen en bedriegen.

Kan me voorstellen dat hem dat nu behoorlijk dwars gaat zitten nu hij de groep toch wel een beetje nodig gaat hebben.

maar ja, dat is wel een gevolg van zijn eigen gedrag.....
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: LC op 3-11-2003, 17:50:09
Ik zat nadat ik dat van die vriendin hoorde, echt zo van: Heeft hij een vriendin, hoe heeft hij haar zo gek gekregen??  ??? ???
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Ville op 3-11-2003, 18:24:14
Die vriendin van hem was ook te zien in het introductie filmpje in de eerste aflevering. Grappig dat zoveel mensen dat niet gezien hebben...
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Test op 3-11-2003, 19:12:47
Ik zal eens kijken of ik nog een fotootje van haar kan plaatsen. Kunnen jullie nog even jullie gedachtes over haar en Björn spuien...  ;D
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: mollinde op 4-11-2003, 01:21:29
ieks, wil me niet teveel inleven in de rol als vriendin van bjorn hoor.... :-\  :-\  ;D

maar anderzijds wel weer nieuwsgierig naar wat voor een typ dat dan is´.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Anzjie op 4-11-2003, 01:34:53
ieks, wil me niet teveel inleven in de rol als vriendin van bjorn hoor.... :-\  :-\  ;D

maar anderzijds wel weer nieuwsgierig naar wat voor een typ dat dan is´.

Ik vermoed dat ze van kip houd  :-X en valt op mannen met een baard :-X
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Test op 4-11-2003, 01:49:34
Ok, komt de wat onduidelijke foto van Björn en vriendin...
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: mollinde op 4-11-2003, 01:52:08
die hond ziet er wel lief uit moet ik zeggen.  ;)
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: monina op 4-11-2003, 07:24:24
die hond ziet er wel lief uit moet ik zeggen.  ;)

 :D :D
Titel: Re:Expeditielid Björn (leider)
Bericht door: kaneel op 4-11-2003, 08:41:16
Zou ze van plastic zijn?

Hmmmmmmm....... hebben we ons toch vergist, niet van plastic dus!! ;)
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Cora Bora op 4-11-2003, 08:49:59
laten we ons niet teveel uitlaten over de vriendin van bjeurn, dat vind ik lullig. bjeurn heeft voor ER gekozen, vriendin niet.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Robin op 4-11-2003, 09:42:18
Ja , als ik me ook even in deze discussie mag mengen... ik vind jullie wel heel erg hard in jullie oordeel.
Mensen als Bjorn hebben vaak vooral last van zich zelf. Denk je eens in hoe het moet zijn om overal buiten te staan door je eigen gedrag. En als hij dan een vriendin heeft die hem accepteerd om wie hij is en met wie hij gelukkig is, is dat dan niet fijn voor hem?!
En inderdaad, die vriendin hier gaan zitten afmaken is niet leuk, zij staat buiten het programma.

Wees blij dat er iemand als Bjorn in het programma zit, zonder hem zou het een stuk saaier zijn.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: mollinde op 4-11-2003, 12:00:01
Heus ik gun hem en zijn vriendin alle goeds hoor. En ik wil haar ook helemaal niet belachelijk maken.

Maar iemand als Bjorn verbruidt het bij mij niet door wie hij is, maar door zijn gelieg en gedraai.
Apart mag hij best wezen, mag best zijn mankementen hebben. Maar aan liegen heb ik gewoon een hekel.



(ps. vond de hond er echt lief uitzien hoor)
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: monina op 4-11-2003, 12:27:21
ik vind het prachtig dat hij erbij zit. Ik kan daar echt van genieten. NOG leuker vind ik de reacties van zowel de ER'ers als de kijker erop. Dat 1 persoon zoveel teweeg kan brengen, dat is toch mooi om naar te kijken, niet? Saai is het in elk geval niet
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Cora Bora op 4-11-2003, 12:29:45
ik vind het prachtig dat hij erbij zit. Ik kan daar echt van genieten. NOG leuker vind ik de reacties van zowel de ER'ers als de kijker erop. Dat 1 persoon zoveel teweeg kan brengen, dat is toch mooi om naar te kijken, niet? Saai is het in elk geval niet
nee monina, je hebt gelijk..stel je eens voor een ER zonder bjorn(of iets soortgelijks), we ergeren en genieten tegelijk.  :)
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Han13 op 4-11-2003, 12:59:06
Ieder jaar moet er gewoon 'n type inzitten waar iedereen zich lekker aan kan ergeren, maar die tegelijkertijd wel voor 'n hoop mooie televisie zorgt. Vorig jaar was dat Nolleke en nu heeft Bjorn die eer gekregen.  :)
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Anzjie op 4-11-2003, 23:04:22
laten we ons niet teveel uitlaten over de vriendin van bjeurn, dat vind ik lullig. bjeurn heeft voor ER gekozen, vriendin niet.

Hier ben ik het helemaal mee eens..!!!

En ik vind Björn wel een heel aparte kerel, maar ik denk dat hij ook wel goede kanten heeft.
Beetje een solotripper die erg voor de natuur leeft en wat minder in sociaal contact is.
Is toch lief dat hij samen met zijn vriendin en hondje door het bos wandeld.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Kukai op 6-11-2003, 15:44:56
Hier ben ik het helemaal mee eens..!!!

En ik vind Björn wel een heel aparte kerel, maar ik denk dat hij ook wel goede kanten heeft.
Beetje een solotripper die erg voor de natuur leeft en wat minder in sociaal contact is.
Is toch lief dat hij samen met zijn vriendin en hondje door het bos wandeld.

Zou hij een lieve moeder hebben?
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Cora Bora op 6-11-2003, 15:54:26
Zou hij een lieve moeder hebben?
;D onverbiddelijk ben je.........
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Dokter Wouter op 10-11-2003, 01:29:58
Het langverwachte is dan toch gebeurd. Bjorn is weggestemd en mag met Geert duelleren voor een plek op het Duivelseiland. Tenzij hij accoord gaat met die zelfbedachte wet van Geert natuurlijk.
Als Bjorn op het duivelseiland blijft ben ik benieuwd of we een andere (de ware) Bjorn te zien krijgen. De eenling die hij zelf zegt te zijn. Kan weer interessante tv opleveren.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: monina op 10-11-2003, 07:36:06
het zat er aan te komen natuurlijk.
Het was dat Ryan zo slim was om niet op Gio te stemmen, anders had Bjorn nog even kunnen blijven.....

Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Ville op 10-11-2003, 09:33:49
Aangezien we geen beelden hebben gezien van Bjorn en Geert in duel (zoals vorige week wel bij Karin en Geert het geval was) denk ik dat je ervan uit kan gaan dat Bjorn zegt akkoord te gaan met de wet van Geert. Maar dat hij dat niet voor zal stellen aan de volgende kandidaat moge duidelijk zijn. Hij speelt overduidelijk een spel, zoals hij meent 20 keer per aflevering te moeten melden, dus zal nu ook niet terugschrikken om op deze manier zijn verblijf op duivelseiland veilig te stellen.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Robin op 10-11-2003, 09:36:44
Ik vond het geweldig zoals hij reageerde toen hij over Duivelseiland hoorde. Dat eiland is gemaakt voor hem. Ik hoop echt dat hij Geert verslaat en dan kan hij even lekker in zijn eentje laten zien wat ie waard is.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Ville op 10-11-2003, 09:46:12
Ik vond het geweldig zoals hij reageerde toen hij over Duivelseiland hoorde. Dat eiland is gemaakt voor hem. Ik hoop echt dat hij Geert verslaat en dan kan hij even lekker in zijn eentje laten zien wat ie waard is.


Helemaal met je eens Robin... Hij hoort daar gewoon. Denk dat de rest er ook een zware dobber aan krijgt om hem van dat eiland af te krijgen! En ik denk dat het ook wel leuke tv oplevert, Bjorn in zijn eentje op dat eiland.

Trouwens, Karin zal het wel niet echt leuk vinden als ze terug ziet dat Geert gewoon zijn plek daar op wil geven als Bjorn hetzelfde voor de volgende kandidaat zal doen. Ze heeft hem toch op het hart gedrukt dat hij ervoor moest vechten nu en dat hij haar anders had moeten laten zitten. Vind dat ze ergens ook wel gelijk heeft. Eerst wordt ze eruit gestemd terwijl Geert een paar dagen later zelf vertrekt. Vervolgens verliest ze van diezelfde Geert het duel zodat ze alsnog kan vertrekken. En Geert gaat niet voor de finaleplaats maar gunt iedereen de ervaring van het Duivelseiland. Ook wel een nobele gedachte maar het was wel duidelijk dat Karin wel voor de finale wilde gaan en dat dat ook Bjorn zijn doel is.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Tweety op 10-11-2003, 10:01:55
Aangezien we geen beelden hebben gezien van Bjorn en Geert in duel (zoals vorige week wel bij Karin en Geert het geval was) denk ik dat je ervan uit kan gaan dat Bjorn zegt akkoord te gaan met de wet van Geert. Maar dat hij dat niet voor zal stellen aan de volgende kandidaat moge duidelijk zijn. Hij speelt overduidelijk een spel, zoals hij meent 20 keer per aflevering te moeten melden, dus zal nu ook niet terugschrikken om op deze manier zijn verblijf op duivelseiland veilig te stellen.

Volledig mee eens! Bjorn ziet het als een geweldige kans om zonder moeite weer een ronde verder te komen.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Ongewensd Persoon op 10-11-2003, 11:38:06
Ik vond het geweldig zoals hij reageerde toen hij over Duivelseiland hoorde. Dat eiland is gemaakt voor hem. Ik hoop echt dat hij Geert verslaat en dan kan hij even lekker in zijn eentje laten zien wat ie waard is.


Roos: Björn, er is nog een kans voor jou om in't spel te blijven
Björn: Kom op! We gaan!
(It teent over, til its over)
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Zeef op 10-11-2003, 19:10:19
Altijd lachen met die Björn  ;D!

Ik vond trouwens wel, dat hij zijn 'verlies' sportief op zich nam. Tuurlijk, hij had zich er al lang op voorbereid, maar toch. Zelfs Ilona gaf hij nog een hand. Hij is waardiger vertrokken dan Karen, bijvoorbeeld.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: monina op 11-11-2003, 07:39:30
Altijd lachen met die Björn  ;D!

 Zelfs Ilona gaf hij nog een hand. Hij is waardiger vertrokken dan Karen, bijvoorbeeld.

mee eens. Zo hoort het eigenlijk ook..
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Aileen op 11-11-2003, 09:31:52
ik denk dat veel mensen zich vergissen in bjorn.Hij zegt zelf ook dit is een spel ik ben daar constant mee bezig thuis kan ik mezelf zijn.
ik denk alleen wel dat bjorn idd niet gaat duelleren met geert omdat dit makkelijker is.
Maar dat ze het niet uitzenden wat bjorn kiest is denk ik niet omdat het niet gaat gebeuren maar gewoon zodat mensen daar over gaan disscusieren...en verek het werkt  ;)
groetjes Aileen
:D
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: ruizduck op 12-11-2003, 23:34:01
Altijd lachen met die Björn  ;D!

Ik vond trouwens wel, dat hij zijn 'verlies' sportief op zich nam. Tuurlijk, hij had zich er al lang op voorbereid, maar toch.
Waarom ging Bjorn nu pas zijn 7 toppen tocht maken? Op de eerste eilandraad na de samensmelting was de kans toch ook al erg groot dat hij weggestemd zou worden? Maar ja, toen werd opeens Karen er uitgestemd.
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: mollinde op 13-11-2003, 02:04:04
tja, misschien was hij daar gewoon nog niet eerder opgekomen, of kon hij steeds wel stiekem inschatten dat er nog een ander voor hem uit zou gaan, en ook met geert was dat van te voren natuurlijk al duidelijk. ;)

En over het duel met Geert ben ik het wel eens met wat er al gezegt is. Hij laat het zich vast makkelijk maken door Geert, om zich vervolgens niet aan die afspraak te houden.
Tja, het mag dan een spel zijn, betrouwbaarheid vind ik daar wel een onderdeel van. Dus als hij het gaat doen zoals we verwachten hoop ik niet dat hij het lang uitzingt op duivelseiland, heeft ie niet verdiend denk ik dan. >:(
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: Ongewensd Persoon op 13-11-2003, 11:04:45
Waarom ging Bjorn nu pas zijn 7 toppen tocht maken? Op de eerste eilandraad na de samensmelting was de kans toch ook al erg groot dat hij weggestemd zou worden? Maar ja, toen werd opeens Karen er uitgestemd.

vrouwelijke intuïtie? (Die baard is zo fake!)  :P  :P
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: kaneel op 16-11-2003, 23:00:09
Het is en het blijft een onbetrouwbare, leugenachtige Brulaap!!!
Titel: Re:Expeditielid Björn
Bericht door: rene_406 op 16-11-2003, 23:12:02
Fantastische kerel!  ::ok::

100% genieten. En inderdaad, het is en blijft een spel, waarom zou je er niet het beste van maken?
Titel: Re: Expeditielid Björn
Bericht door: EmptyVillage op 20-11-2003, 13:55:13
Bjorn zal knokken voor wat hij waard is om de finale te bereiken, maar Ryan zal dit ook doen. eigenlijk hoop ik dat Ryan van Bjorn wint, maar het gekke is dat ik Bjorn ook wel zal missen......................
Titel: Re: Expeditielid Björn
Bericht door: Ongewensd Persoon op 15-12-2003, 20:15:17
Vanavond 20.15 mag Björn meedoen in het Groot Nederlands Dictee. Ik ben benieuwd hoe hij het ervan afbrengt. Voorbeeldzin 1 'Goe.. zo, meid'

A. d
B. t
C. dt
Titel: Re: Expeditielid Björn
Bericht door: Augustus op 15-12-2003, 22:07:21
Aan de beelden tijdens de aftiteling te zien heeft ie er niet veel van gebakken. ;D