Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Expeditie Robinson => Expeditie Robinson 2004 => Topic gestart door: jokivin op 28-08-2004, 14:46:17

Titel: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: jokivin op 28-08-2004, 14:46:17
(http://www.realitynet.nl/images/er/ER5/kandidaten/patrick.jpg)

Leeftijd: 35 jaar

Beroep:   Eigenaar van een sport- en wellnescentrum.

"Er gebeurt iets met je als je daar zit. Ikzelf ben nogal afstandelijk maar op het eiland heb ik ineens met anderen geknuffeld. Als ik iemand met een foto van thuis zag, kreeg ik tranen in mijn ogen."
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: EmptyVillage op 30-08-2004, 14:36:19
Er waren wel meer dingen waar ik tranen van in mijn ogen heb gekregen  ::rofl::

Groetjes, Patrick

Beste Patrick, dit vraagt om een toelichting die je waarschijnlijk nog niet kunt geven. Misschien nadat de winnaar bekend is gemaakt ?

In ieder geval toppie dat je ook op dit forum aanwezig bent.

Gevoelsmatig lijkt het mij dat het bij jou op het eiland meer aanwezige gevoel of uiten van gevoel goed uitgepakt kan hebben in de groep. Ik zal het in ieder geval met spanning volgen ;D
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Ongewensd Persoon op 6-09-2004, 13:35:04
Ik denk dat we Patrick over een jaar of 10 terug vinden in de vijver in zijn achtertuin met een enorm lange baard en dat hij zijn naam dan heeft verandert in Bjorn.

Maar misschien is er een verkeerd beeld geschetst.  :)  :P
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Nachtvlinder op 7-09-2004, 12:44:56
Hey Patrick ;D

ik vind het wel leuk om een van de deelnemers hier aan te treffen. Kun je natuurlijk ook gelijk commentaar geven als je vindt dat je hier onterecht wordt bekritiseerd ::tandpastasmiley::

Je hebt het bij mij verbruid al in de eerste aflevering door direct de eerste week al een complot te smeden tegen Klaar, omdat die je van commentaar voorzag. Terwijl ze meer dan groot gelijk had natuurlijk, want je luisterde van geen kant.

Ben benieuwd of ik mijn eerste negatieve indruk later gedurende de afleveringen nog kan veranderen in een meer positieve.

Maar meestal werkt het gelukkig vaak ook altijd nog zo, dat degene die een kuil graaft voor een ander, er zelf in valt ::tandpastasmiley::
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Kritje op 7-09-2004, 13:19:30
Het is idd SUPER  ::ok::  ::ok:: dat je er bent Patrick.
Dat zijn al weer wat extra punten in mijn Favo ER kandidaten lijst ;)


Kun je de overige kandidaten niet overhalen zich ook ff te melden op het forum.

Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: EmptyVillage op 7-09-2004, 22:21:27
Ik heb de column van Robin ook gelzen en ik vond hem wat gemakkelijk. ::niet-ok:: Het is niet zo moeilijk een paar mensen zo af te kraken. Maar daar ik hier zelf ook al meerdere colums heb geschreven zal ik ook nog wel krtiek krijgen op mijn colums. ???

Als de kritiek correct blijft moet het m.i. wel kunnen het is maar een mening nietwaar.

Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Stormpie op 7-09-2004, 22:30:28
Ik heb zo mijn twijfels of de schrijver van die bewuste column wel de 'echte' Robin was.. Kan het me eigenlijk niet voorstellen.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: sjulie op 7-09-2004, 23:13:34
Ze leren het nooit! (http://www.psychologiemagazine.nl/upload/34402_1123_1094028442888-rob_robin.jpg)

Hoe verknal ik mijn Robinson-avontuur al op de eerste dag? In Nederland en België wordt de expeditie al vier seizoenen uitgezonden en toch begaan sommige deelnemers ook dit jaar weer dezelfde flaters. Dat noem ik: met je ogen open in de stront trappen.


In het Nederlandse kamp: Klaar. Of mag ik Nolleke 2 zeggen. Wat een introductie. Eigengereid, negatief en rebels. Mijn haren stonden meteen recht overeind. Dat noemen wij nu eens een lastig Hollands wijf. Wel lekker lachen met die guitige schenenschopster – maar ook al heeft ze misschien gelijk, iedereen weet toch waar een extreem tegendraadse opstelling toe leidt? Miskleun 1 vloog dan ook snel de Mangrove in.



Miskleun 2, Patrick, de know it all van Nederland. Ook al heeft hij 48 dagen de tijd, al binnen drie uur organiseert hij twee workshops om uit te pakken met zijn kunnen. En wat is hij lekker opdringerig. Ik wil leider zijn, ikke, ikke. Als het dan niet lukt, nog even lekker tegendraads doen en bokken als een kind. En verkozen ‘coördinator’ Henk (die trouwens beter ‘de gezellige opa’ was gebleven in plaats van leider te worden) uitmaken voor trage ouwe. Patrick, jij gaat nog voor ergernissen zorgen.



Miskleun nummer 3 zit in de Belgische kooi: Mick. Op het eerste gezicht een grappige entertainer. Vanaf de eerste tien seconden stelt hij zich dominant op. Hij bepaalt de sfeer, bijna non-stop. Hij vindt dat er gelachen moet worden, dus babbelt hij er blind op los. Ook al is de groep in de gierende kooi lekker hecht geworden, het zal Mick nog zuur opbreken.



Miskleunen van me, waarom gedragen jullie je zo? Waarom moeten jullie je koste wat kost manifesteren? Borrelt er dan zo’n sterke bewijsdrang in jullie op? Is het die snak naar erkenning, de zoektocht naar liefde? Je moet nu toch weten dat te hard van de toren blazen in de kennismakingsfase je straks de kop kost! Met of zonder kooi, jullie zijn nu al vogels voor de kat.

Robin Ibens

Robin werkt samen met zijn boezemvriend Joris Bruyninckx in de ondersteuning en creatieve ontwikkeling van radio -en televisieconcepten. Meer info www.psychoproductions.be
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Nelisje op 8-09-2004, 09:37:11
Oeioeioei... Die Robin neemt geen blad voor de mond zeg... Wellicht inderdaad niet zo verstandig om dat zo te manifesteren. Maar ik zie hem wel als een erg pienter mannetje, die precies weet wat hij doet; misschien maakt hij er later een punt mee. Zijn expeditie had hij ook al vanaf het begin af aan tot in perfectie uitgestippeld.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Ongewensd Persoon op 8-09-2004, 12:06:01
Robin ga bananen stelen man.

Patrick, natuurlijk heb je helemaal gelijk dat we maar een klein deel van jullie zien en dat het geen goed beeld geeft. Maar dit is niet onze fout, het is aan de makers om een zo'n goed mogelijk beeld te vormen. Wij kunnen alleen discussieren over wat wij zien. Als je vindt dat dat niet eerlijk is, moet je beseffen dat wij alleen een oordeel kunnen vellen over wat wij zien en dat mogelijke kritiek dan met een korreltje zout moet worden genomen. Helaas is het zo dat mensen nogal snel denken dat zodra iemand met zijn kop op tv komt, er gelijk de meest verschrikkelijke dingen mogen worden gezegd. Vooral anoniem achter een computer is dat lekker makkelijk. Maar helaas, so be it. Neem het niet zo serieus en vergeet niet: hoge bomen vangen veel wind.  8)

Ik ben trouwens van mening dat complotten smeden absoluut niet iets slecht is. In Amerika heeft dit programma 'Survivor' en het is dus niet 'Big Brother in de Jungle'. Dat Klaar eruit ligt, is imo dan ook totaal niet oneerlijk.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Kritje op 8-09-2004, 12:20:44
Ter verdediging van Robin:
Als columnist moet je je artikel zo interessant mogelijk maken en dan kun je je commentaar ook het best ongezouten geven.
Zijn stukje was milder dan de commentaren van enkele op dit forum!

Kritje ::ok::
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: pax op 8-09-2004, 12:34:48
Btw het lijkt me sterk dat de column niet door ER-Robin geschreven is: dat kan een blad als het Psychologie Magazine zich niet veroorloven.
En Robin weet het allemaal zo goed, maar bij hem zelf mislukte het plannetje om met Judge en Gio in de finale te staan..
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Sato op 8-09-2004, 13:16:18
Ik ben het eens met Pax. Robin heeft zo ver kunnen komen door het smeden van complotten. Toen hij het uiteindelijk zelf moest doen, lukte dat voor geen meter en donderde hij razendsnel naar huis. En dan nu belachelijke commentaren geven. Het zegt erg veel over de persoon Robin: vrij achterbaks dus!!

Maar goed om even on-topic te blijven. Ik moet zeggen dat ik me ook geergerd heb aan Patrick de eerste episode, maar dat hij natuurlijk gelijk heeft dat je van die eerste dagen in totaal maar een paar minuten ziet. Wat ik wel leuk vind is dat hij volgens mij iedereen tegen zich in het harnas kan jagen: heerlijk, wat dat is de reden dat zulke programma's succesvol zijn! En omdat het volgens mij wel een hele sterk persoon is zal hij wel heel lang in de reeks blijven! Dat wordt dus smullen!!!
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: findingnemo op 8-09-2004, 19:51:40

Ik vind dat Robin gelijk heeft over Patrick.. maar niet over Klaar en Mick. Klaar was gewoon zichzelf. Ze is zeker geen Nolleke2. Omdat Nolleke zichzelf nogal eens kon profileren. Maar Klaar doet zichzelf zeker niet anders voor dan ze is. Ze is ook niet negatief en rebels. Eerder vlijmscherp met haar analyes.
Wat het programma juist indrukwekkend maakt. Er moeten intelligente scherpe mensen inzitten om het programma omhoog te tillen. Ook was ze niet extreem tegendraads. Dat was Patrick juist,... niet Klaar. Die zat er toch maar altijd bij, bij de vergaderingen en onderging het gewoon ( wat kun je anders doen).

Mick was echt grappig en heeft gewoon de stemming erin gehouden.
Het lijkt me wel plezierig om zo iemand in je groep te hebben en
hoeft niet altijd verkeerd uit te pakken.

Robin zelf: Hij was alleen maar op het geld uit. En kon het uiteindelijk met die doelstelling toch niet winnen van integere
Jutta, die het nooit over geld heeft gehad.
Robin was niet mijn favourite, zeker niet toen hij al de vrouwen
eruit wilde stemmen. Gelukkig kon hij niet op de blak blijven staan. Toch niet zo slim?
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Kukai op 8-09-2004, 21:06:57
Robin moet ook een stukje vullen...
 :-\\
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Nachtvlinder op 8-09-2004, 23:30:16
Sluit mij hier helemaal bij de mening en het commentaar van FindingNemo aan ::tandpastasmiley::
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Cora Bora op 9-09-2004, 09:42:52
Sluit mij hier helemaal bij de mening en het commentaar van FindingNemo aan ::tandpastasmiley::
mooi, dan kan het nu weer over patrick gaan.. ::tandpastasmilie::

wat denken jullie? gaat patrick ver komen? hij lijkt nú al strategisch bezig te zijn soms.. ::) is dat té snel??
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Enola op 9-09-2004, 14:19:07
Hey Patrick ;D

ik vind het wel leuk om een van de deelnemers hier aan te treffen. Kun je natuurlijk ook gelijk commentaar geven als je vindt dat je hier onterecht wordt bekritiseerd ::tandpastasmiley::

Je hebt het bij mij verbruid al in de eerste aflevering door direct de eerste week al een complot te smeden tegen Klaar, omdat die je van commentaar voorzag. Terwijl ze meer dan groot gelijk had natuurlijk, want je luisterde van geen kant.

Ben benieuwd of ik mijn eerste negatieve indruk later gedurende de afleveringen nog kan veranderen in een meer positieve.

Maar meestal werkt het gelukkig vaak ook altijd nog zo, dat degene die een kuil graaft voor een ander, er zelf in valt ::tandpastasmiley::

hier sluit ik mij bij aan...
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: findingnemo op 9-09-2004, 18:50:17

Ik ook
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: EmptyVillage op 10-09-2004, 10:01:51
Ook bij mij is Patrick in eerste instantie niet al te sympathiek overgekomen.

* Maar het is uitermate moeijlijk om na een aflevering al een goed oordeel te vellen,
* De zogenaamde " negatieve kandidaten " zorgen wel voor kijkers en een gespreksthema ook op dit forum (kijk maar eens naar het fenomeen Bjorn en Nolleke,
* een kandidaat kan ervoor kiezen om van het begin af aan het spel strategisch te spelen, dit mag. Lukt het en kom je ver of haal je de finale dan heb je het spel goed gespeeld.
* Het grote risico is dat " het strategisch spelen " in een beginstadium zich ook tegen je kan keren,

Maar de kandidaat is daar krijgt een heel ander beeld dan wij uit die paar minuten televisie en trekt daaruit zijn plan.

dus geef ik ondanks alle kritiek hier Patrick en alle andere kandidaten nu nog het voordeel van de twijfel.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Nelisje op 10-09-2004, 10:29:08
Beheerders, is er een reactie van mij verwijderd of is er gewoon iets mis gegaan met het verzenden?
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Enola op 10-09-2004, 13:01:35
Ook bij mij is Patrick in eerste instantie niet al te sympathiek overgekomen.

* Maar het is uitermate moeijlijk om na een aflevering al een goed oordeel te vellen,


okee, das waar meteen oordelen is niet goed, maar een eerste indruk kan negatief of positief zijn
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: EmptyVillage op 10-09-2004, 16:09:12


okee, das waar meteen oordelen is niet goed, maar een eerste indruk kan negatief of positief zijn

klopt ik heb echt kandidaten gehad waarbij ik na een of twee afleveringen heel positief of heel negatief dacht, waarna zich dat gedurende het programma toch wijzigde.

Het begin van Patrick is negatief voor mij, maar wij zien niet alles dus probeer ik de volgende afleveringen open minded te volgen.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: E-R-P op 21-09-2004, 17:43:38
pff wa ben je voor een nerd Robin?  >:( Je denkt da je nu opeens alles weet over alle kandidaten?  ::ohno:: Was jij zo tactisch dan bij ER? nee dacht het niet, anders zou je wel geen bananen jatten   ::niet-ok::
Patrick:  ::ok::   ::bravo:: ::ok::  Robin (zijn opermerking):  ::niet-ok:: ::ohno::
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Molcrazy op 21-09-2004, 19:43:48
Beheerders, is er een reactie van mij verwijderd of is er gewoon iets mis gegaan met het verzenden?

Beste Nelis

Ik denk dat er dan iets mis is gegaan met het verzenden zelf.

groetjes :D

Molcrazy
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Enola op 22-09-2004, 18:11:07
pff wa ben je voor een nerd Robin?  >:( Je denkt da je nu opeens alles weet over alle kandidaten?  ::ohno:: Was jij zo tactisch dan bij ER? nee dacht het niet, anders zou je wel geen bananen jatten   ::niet-ok::
Patrick:  ::ok::   ::bravo:: ::ok::  Robin (zijn opermerking):  ::niet-ok:: ::ohno::


sorry hoor....waar slaat dit op???? ??? ???
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Stormpie op 22-09-2004, 20:32:54
Ik vermoed dat ERP's post slaat op de eerste column die Robin heeft geschreven. Daarin werd Patrick nogal hard aangepakt.
Vanwege de omhoog en omlaag stekende duimen denk ik dat ERP dat stuk niet zo leuk vind en Patrick juist wel....
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Kukai op 23-09-2004, 11:25:58
Knap, zoals Patrick Mick een rode kaart aansmeerde. Eindelijk wraak voor het Frankie Vercouteren/Wim Kieft-incident!

 ;D
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Viking22 op 27-09-2004, 14:22:04
Top kandidaat  ::bravo::, jammer dat hij ER moest verlaten, denk wel dat het een verstandige keuze was.
Is het anderen BTW ook opgevallen dat Patrick de hele tijd met watjes in zijn oren rondloopt ??????
Waarom ?????? Is er iets gebeurt wat wij niet mogen weten ??????
Wie heeft het antwoord ??????
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Han13 op 27-09-2004, 18:46:41
Is het anderen BTW ook opgevallen dat Patrick de hele tijd met watjes in zijn oren rondloopt ??????
Waarom ?????? Is er iets gebeurt wat wij niet mogen weten ??????
Wie heeft het antwoord ??????

Net was er 'n item over Patrick bij 't Limburgse nieuws op de Limburgse zender L1 en daarin vertelde Patrick dat hij z'n trommelvliezen had gescheurd bij de duikproef. Vandaar dus de watjes in z'n oren.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Anzjie op 28-09-2004, 00:26:29
Het is gewoon zelf een watje..."stoere Patrick" Tjeezz zelfs Judge valt hierbij in het niet.

Ik heb al weer moeten spugen... ::rofl::
Ik had thuis aan de vlaaien kunnen zitten...Zuchttt men...
Geen enkele proef kon die winnen... En dat gejank met die taart..Stoere Patrick storte in :\'(
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: EmptyVillage op 28-09-2004, 13:24:18
Hij kon mij dus helaas ook niet overtuigen.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Nîcky op 28-09-2004, 15:33:45
Inderdaad Anzjie hij moest janken om die taart en gezeik om Limburgse vlaai dat ie thuis had kunnen zitten waarom doe je dan mee aan Expeditie Robinson? zoiets vraag ik me dan toch altijd af ik vind het echt geen stoere patrick tis een watje man!!!!
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Enola op 29-09-2004, 12:21:22
nou idd, ben het wel met jullie eens, wou het eerst niet zeggen, maar het valt mij ook vies tegen Patrick naar mijn idee veel te snel heeft opgegeven... ::ohno::de andere hadden net zo goed honger en last van dingen, bijvoorbeeld Marjolein, die zie je onder de bulten zitten, maar die hoor je niet, ik bedoel maar...
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Daino58 op 29-09-2004, 14:03:18
Top kandidaat  ::bravo::, jammer dat hij ER moest verlaten, denk wel dat het een verstandige keuze was.
Is het anderen BTW ook opgevallen dat Patrick de hele tijd met watjes in zijn oren rondloopt ??????
Waarom ?????? Is er iets gebeurt wat wij niet mogen weten ??????
Wie heeft het antwoord ??????

Goed gezin Viking 22, dat komt omdat hij een trommelvliesscheur heeft opgelopen tijdens het duiken in afl 3... Dit alles kan je lezen hier onder rubriek ER STuff rubriek ER in de media-Nieuw , Nieuw verrassend interview met Patrick). 
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: hAgAr op 29-09-2004, 15:40:55
nou idd, ben het wel met jullie eens, wou het eerst niet zeggen, maar het valt mij ook vies tegen Patrick naar mijn idee veel te snel heeft opgegeven... ::ohno::de andere hadden net zo goed honger en last van dingen, bijvoorbeeld Marjolein, die zie je onder de bulten zitten, maar die hoor je niet, ik bedoel maar...
Helemaal mee eens. Als dit nu de eerste editie was, dan kan ik me voorstellen dat de kandidaten niet weten wat hun te wachten staat, maar dit is al de vierde reeks.

Ieder kandidaat weet dat ze lichamelijk en geestelijk moeten afzien, honger lijden en "vreemd" voedsel binnen moeten houden. Het heet niet voor niets survivalen. Type's zoals Henk en dat Belgisch grietje Sarah, welke al ziek werd na twee dagen in een kooi, hadden dus wat mij betreft nooit door de voorrondes heen mogen komen. Ook Patrick heeft geweten dat hij zijn kinderen anderhalve maand niet zou kunnen zien en dat hji niet op een Holiday-Island kwam te zitten. Als je meedoet met ER moet je over je eigen grens heen kunnen.
Op het moment dat een kandidaat zichzelf aanwijst om bij een eliminatie-ronde eruit te mogen, beginnen mijn tenen krom te staan in mijn schoenen. Dan had ik beter op dat eiland kunnen zitten.

Watjes in zijn oren, hij is zelf een watje !!

Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Nelisje op 29-09-2004, 19:00:42
Ach iedereen heeft het recht om zich in te schrijven en een poging te doen om het te proberen! Ik wil ook heel graag, maar ja, ookal ken ik alle edities van ER, toch zal het altijd anders zijn dan je verwacht.

Maar ik denk ook dat er andere manieren zijn om er achter te komen hoe goed of slecht je het uithoudt zonder je kids en sigaretten...
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Viking22 op 29-09-2004, 21:16:09
Ik ben het niet eens met jullie kritiek op Patrick. Als je mee mag doen, dan ben je al een winnaar !!!!!! En daarbij weten wij natuurlijk nooit helemaal wat er allemaal gebeurt is. Lees bijvoorbeeld eens het artikel uit de "HUMO" op deze site, dit heeft mij in ieder geval een hele andere kijk op de hele zaak gegeven.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Anzjie op 30-09-2004, 01:07:43
Ik ben het niet eens met jullie kritiek op Patrick. Als je mee mag doen, dan ben je al een winnaar !!!!!! En daarbij weten wij natuurlijk nooit helemaal wat er allemaal gebeurt is. Lees bijvoorbeeld eens het artikel uit de "HUMO" op deze site, dit heeft mij in ieder geval een hele andere kijk op de hele zaak gegeven.

Nou mij niet hoor...Patrick lijkt me het type dat behoorlijk kan overdrijven..Als je trommelvliezen gescheurd zijn en er is zeewater binnengekomen kan je niet even later de Belgen bedienen met eten...Ik denk dat hij sterk heeft overdreven want de productie grijpt heus wel in als iemand ernstig letsel heeft.. Hij zal een beetje oorpijn hebben hebben gehad door de druk, en dat is heel vervelend..Ik heb zelf ook ooit gedoken en het is niet prettig....En watjes in je oren stoppen helpt dan echt niet..

Stoere Patrick wil zich eruit l*llen ::joehoe::

En met meedoen ben je al winnaar is helemaal bull shit..
Gewoon mazzel dat je door de selectie heenkomt.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Ongewensd Persoon op 30-09-2004, 12:14:46
Ik ben het niet eens met jullie kritiek op Patrick. Als je mee mag doen, dan ben je al een winnaar !!!!!!

Daar ben ik het niet mee eens, opgeven hoort niet thuis bij een 'survival of the fittest'. Het is heel knap als je het bereikt mee te mogen, maar het is ook een voorrecht. Heel veel mensen zijn stikjaloers op de mensen die meemogen en als iemand zoiets moois snel opgeeft, vind ik dat erg jammer. Andere mensen zouden dankbaar zijn met zo'n mooi geschenk en het is dan ook jammer dat Patrick dat zo snel opgeeft.
Titel: Re: Stel hier je vragen aan Patrick!
Bericht door: Nienna op 30-09-2004, 13:23:47
Dit komt van het belgische ER-forum (http://www.forum.vt4.be/display_topic_threads.asp?ForumID=23&TopicID=10815&PagePosition=1):


Onderwerp: Marjolein
Citaat
Deze ogenschijnlijk sympathieke jongedame komt niet bepaald fraai uit het interview met Patrick in de Humo van deze week.

Bij de duikproef die zij samen met Patrick heeft verloren van Mo en Kelly, is zij het geweest die niet meer verder kon en opgaf, waarna de Belgen vlotjes wonnen. Toen zij vervolgens het feestmaal moesten opdienen, hebben wij enkel de "instorting" van Patrick te zien gekregen, doch Patrick openbaart nu dat Marjolein die ganse dag heeft zitten huilen en janken opdat Patrick in het Hollandse kamp toch maar niet zou vertellen dat het door haar opgave was dat ze geen kans maakten op de overwinning. Ze zou zelfs beloofd hebben om nooit nog op Patrick te stemmen op de Eilandraad. Hiervan hebben wij als kijkers inderdaad niks te zien gekregen.

Voorts is tijdens die duikproef 1 van Patrick's trommelvliezen gescheurd en is dat oor volgelopen met zeewater. Een gescheurd trommelvlies is bijzonder pijnlijk en Marjolein heeft hem op het moment zelf ook wel horen en zien roepen van de pijn. Patrick kreeg geheel terecht een zware pijnstiller, doch zoals met de meeste pijnstillers het geval is, was ook dit medicament een aanslag op zijn spijsverteringsstelsel, waardoor hij hevige diarree kreeg. Iedereen die dit ooit heeft meegemaakt, weet hoe snel je dan aftakelt en hoe zwak men zich dan voelt. Dat Marjolein het in die omstandigheden dan ook nodig vond om Patrick, terwijl hij sliep, belachelijk te maken samen met Jeroen, als ware hij een kleinzerige zeur, is van een achterbaksheid die ik mij bij haar tot dusver niet had kunnen voorstellen. Die meid heeft er gelegen en ik hoop dat men in het Belgische kamp zo spoedig mogelijk een staaltje van dit facet van haar persoonlijkheid te zien krijgt.



Edit: Linkje aangepast - Test
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: robinsonner op 30-09-2004, 14:07:06
Ik denk dat Patrick wel moest opgeven, met zijn trommelvliezen gescheurd. Hij had zelf helemaal niet op willen geven, maar gezondheid is belangrijk.
Ben overigens benieuwd wie en op welke manier er nog meer opgeven, dit jaar het grootste aantal ooit.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Enola op 30-09-2004, 15:03:40
Er zal toch wel een arts betrokken zijn bij ER, voor de deelnemers die last kunnen krijgen wat hun gezondheid betreft. Het lijkt mij dat Patrick met een arts heeft kunnen praten wat z'n oren betreft, als echt z'n trommelvliezen gescheurt waren, dan had de arts kunnen adviseren of het verantwoord was om door te gaan, volgens mij sterf je van de pijn als je zoiets hebt..en dan was het wel logisch van Patrick dat hij het opgaf, maar er speelde meer, het was zijn gehele toestand en niet te vergeten kreeg ik ook de indruk dat Patrick last had van heimwee :(
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Lidy op 30-09-2004, 16:40:36
Het is gewoon zelf een watje..."stoere Patrick" Tjeezz zelfs Judge valt hierbij in het niet.

Ik heb al weer moeten spugen... ::rofl::
Ik had thuis aan de vlaaien kunnen zitten...Zuchttt men...
Geen enkele proef kon die winnen... En dat gejank met die taart..Stoere Patrick storte in :\'(

 >:( Sorry, maar dit vind ik een beetje flauw en uit z'n context gerukt, Patrick zei dat over de limburgse vlaai op zijn verjaardag, dan mag je best even met weemoed terug denken aan thuis. Ik heb ooit mijn verjaardag op een vakantie gevierd, met mijn lief en de lieverds bij me, en ik vond er niets aan!!!!!!!! Dus ook hier: Gun iemand de voordeel van de twijfel! ;)
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Daino58 op 30-09-2004, 18:13:09
Ik vind het ontzettend jammer dat Patrick op deze wijze uit de expeditie is moeten verdwijnen. In afl 1 vond ik hem niet de sympathiekste. Maar ik denk dat hij alleen maar problemen had met Henk. Verder vond ik hem tof... Hij zeurde wel maar dat hij het eten van de Belgen niet kon verteren was dat hij al gedurende enkele dagen pijnstillers moest nemen voor zijn gescheurde trommelvlies. Medicamenten dat je normaal bij een stevige maaltijd moet nemen. Als je die dan nu moest nemen met daarbij alleen wat sliertjes vis dan begrijp ik wel de je moet gaan spuugen...
Neen Patrick, je hebt bij mij een diepe indruk achtergelaten...
In het verleden zijn er nog leden moeten verdwijnen waar ik vaak nog aan terugdenk... Walter bijvoorbeeld uit ER3 en Eva uit ER4....
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Nienna op 1-10-2004, 00:58:48
En Erik uit ER(vorig jaar), die 3 weken niet naar de wc kon :o
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: horst_rulez op 1-10-2004, 21:34:47
Ieder kandidaat weet dat ze lichamelijk en geestelijk moeten afzien, honger lijden en "vreemd" voedsel binnen moeten houden. Het heet niet voor niets survivalen. Type's zoals Henk en dat Belgisch grietje Sarah, welke al ziek werd na twee dagen in een kooi, hadden dus wat mij betreft nooit door de voorrondes heen mogen komen. Ook Patrick heeft geweten dat hij zijn kinderen anderhalve maand niet zou kunnen zien en dat hji niet op een Holiday-Island kwam te zitten.
Watjes in zijn oren, hij is zelf een watje !!

Erg stoer hoor, om vanachter je pc te roepen dat iemand een watje is, dat is pas echte "watjes-mentaliteit"

Als Patrick dan een watje zou zijn, waarom heeft hij dan aan alle proeven deelgenomen? Jammer, maar daar heeft niemand het hier over.
   
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: robinsonner op 2-10-2004, 13:33:04
Hagar had het zelf natuurlijk veel beter gekund, nietwaar????
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: ruizduck op 3-10-2004, 01:14:59
Een verrassend interview met Patrick
Bron: de Humo
[/sub]
Toen ik deze berichtkop las dacht ik: een verrassend interview met Patrick, die jongen was in ER zo'n open boek, kunnen er dan nog verrassingen te voorschijn komen in een interview? Maar er stonden inderdaad een aantal opmerkelijke dingen in:
- zijn gescheurde trommelvlies, waarvan je op TV niets te zien of te horen krijgt. Ik vond het trouwens wel vreemd dat het dan toch Marjolein was die als eerste opgaf bij de proef. "Toen ik boven kwam, heb ik een half uur gillend op die vlonder gelegen." Terwijl de proef gewoon door ging?  ???
(Omdat ze met een touw aan elkaar vastzaten moest Marjolein dus een half uur onder water hebben gelegen, geen wonder dat zij de proef op moest geven)  ;)
- Hij verloor expres de proef met de kisten (o, volgens mij komt dat uit the Day After), omdat hij niet wilde dat zijn ex-kampgenoten zouden verliezen. Een erg vreemde opvatting, volgens de regels van het ER-spel wordt je in een ander team ingedeeld, en het is dan niet erg sociaal en nogal dom om je nieuwe teamgenoten te laten verliezen. En dan was hij nog verbaasd ook dat Mo en Kelly wel direct in hun nieuwe groep werden opgenomen, en Marjolein en hij niet. Uit het interview: "Had je het langer kunnen uitzingen als je niet naar het kamp van de Belgen was verkast?" Patrick: "Ja, in mijn oude kamp hadden ze suiker gewonnen, en van suiker kom je er heel snel weer bovenop."
- Patrick wilde helemaal geen leider worden in het Nederlandse kamp. Het plan om Henk aan te stellen kwam van Ronald en Patrick.

 
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Nelisje op 3-10-2004, 01:59:34
Een verrassend interview met Patrick
Bron: de Humo
[/sub]
Toen ik deze berichtkop las dacht ik: een verrassend interview met Patrick, die jongen was in ER zo'n open boek, kunnen er dan nog verrassingen te voorschijn komen in een interview? Maar er stonden inderdaad een aantal opmerkelijke dingen in:
- zijn gescheurde trommelvlies, waarvan je op TV niets te zien of te horen krijgt. Ik vond het trouwens wel vreemd dat het dan toch Marjolein was die als eerste opgaf bij de proef. "Toen ik boven kwam, heb ik een half uur gillend op die vlonder gelegen." Terwijl de proef gewoon door ging?  ???
(Omdat ze met een touw aan elkaar vastzaten moest Marjolein dus een half uur onder water hebben gelegen, geen wonder dat zij de proef op moest geven)  ;)
- Hij verloor expres de proef met de kisten (o, volgens mij komt dat uit the Day After), omdat hij niet wilde dat zijn ex-kampgenoten zouden verliezen. Een erg vreemde opvatting, volgens de regels van het ER-spel wordt je in een ander team ingedeeld, en het is dan niet erg sociaal en nogal dom om je nieuwe teamgenoten te laten verliezen. En dan was hij nog verbaasd ook dat Mo en Kelly wel direct in hun nieuwe groep werden opgenomen, en Marjolein en hij niet. Uit het interview: "Had je het langer kunnen uitzingen als je niet naar het kamp van de Belgen was verkast?" Patrick: "Ja, in mijn oude kamp hadden ze suiker gewonnen, en van suiker kom je er heel snel weer bovenop."
- Patrick wilde helemaal geen leider worden in het Nederlandse kamp. Het plan om Henk aan te stellen kwam van Ronald en Patrick.

 

En dat is nou precies wat ik bedoel met zijn eigen waarheid. Ik heb ook het idee dat hij, omdat ze de proeven verloren, hij acheraf een mooi excuus er voor verzon, om maar niet zichzelf (of wie dan ook) er de schuld voor te moeten geven.

Maar... (zie onderschrift!)
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Anzjie op 3-10-2004, 23:34:36
Dat bedoelde ik dus ook Nelis :)
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Nelisje op 3-10-2004, 23:38:04
 ::ok:: Zijn wíj het effe eens!!!  ::ok::
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Anzjie op 3-10-2004, 23:41:31
::ok:: Zijn wíj het effe eens!!!  ::ok::

 ::bravo:: :-*
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: robinsonner op 4-10-2004, 11:59:36
Ik denk dat patrick heeft liggen gillen van de pijn, nadat de proef was afgelopen, en niet tijdens.... maar dit terzijde.
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Flying Dutchman op 16-11-2004, 18:18:34
Is Klaar (recentelijk) bij Patrick op bezoek geweest  ???
Of heeft hij zijn kindertjes (snel) leren vuurtje maken  ???
Hopenlijk geen persoonlijke ongelukken gebeurt, zou niet tof zijn  ::niet-ok::
Ziet er niet goed uit, sterkte ermee Patrick
Groetjes, Flying Dutchman
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: Patrick ER-2004 op 11-08-2005, 01:18:14
Wat is het rustig hier :P
Titel: Re: [Kandidaat Nl] Patrick
Bericht door: FFWD op 11-08-2005, 21:39:49
Hé Patrick, tijd niet geweest hier ;)
Welcome back en geniet van ER2005.

PS. Wat is dat hierboven nou??? Ziet er niet goed uit ::niet-ok::