Auteur Topic: Lees dit voordat je hier berichten post!  (gelezen 3609 keer)

Offline JvB

  • Forumlid
  • Geslacht: Man
Lees dit voordat je hier berichten post!
« Gepost op: 25-01-2006, 19:35:24 »
Berichten plaatsen

Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft ExpeditieRobinson.Net een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze Expeditie Robinson zaken.
Een groot aantal bezoekers is vooral ge´nteresseerd in discussies over Expeditie Robinson. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Op de forum index pagina kun je de verschillende fora zien. Dit forum is alleen voor discussie en bespreking van zaken die te maken hebben met de serie. Het Huiskamerforum heeft veel minder beperkingen en kan over van alles en nog wat gaan.

Verzin logische titels.
Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'De opdracht waarbij een bed gewonnen kon worden' is veel duidelijker.

Blijf on-topic.
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

Maak niet onnodig nieuwe topics aan.
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties

Respecteer iedereen.
Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand (dus ook geen kandidaten).

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.


ExpeditieRobinson.net

ExpeditieRobinson.net is sinds 2003 fansite van het programma Expeditie Robinson. Onder het motto 'voor fans, door fans' brengt deze site de meest recente en complete informatie over de serie en alles wat zich rond de serie afspeelt.

Ontmoet op dit forum mede-fans en laat weten wat je van het programma en de kandidaten vindt. Verder kun je op de site (via de menubalk bovenaan) het volgende vinden:

Hoofdmenu
Hier vind je de homepagina met alle nieuwtjes over de serie en de linkpagina met links naar allerlei sites over Expeditie Robinson. Totstandkoming site en wie doet wat geven achtergronden over de makers van ExpeditieRobinson.net en Realitynet, waar ExpeditieRobinson.net deel van uitmaakt.

Interactie
Naast dit forum vind je er de chat en de Expeditie Robinson pool.

ER-stuff
Allerlei informatie over Expeditie Robinson, zoals Columns, artikelen en andere berichten uit de media en ER wallpapers en muziek op de funsttuff pagina.

Afleveringen
Over elke TV uitzending wordt een verslag gemaakt. Makkelijk als je een uitzending hebt gemist.

Kandidaten
Informatie over alle kandidaten, foto's, uitspraken, etc.
Bekijk elke week de WIDM Vodcast! Te vinden via www.WieIsDeMol.com/vodcast/.