Auteur Topic: Belangrijk bericht vooraf!  (gelezen 3909 keer)

Offline Lukie4

  • winnaar WIDM-pool 2018
  • Forumlid
  • Geslacht: Man
  • Als je alles geeft, verlies je niets
Belangrijk bericht vooraf!
« Gepost op: 26-08-2016, 13:51:41 »
Welkom op het forum van ExpeditieRobinson.Net!
Om het lezen van berichten op dit forum nog gemakkelijker en plezieriger te maken heeft ExpeditieRobinson.net een aantal regels om de overzichtelijkheid te vergroten.

Op dit forum alleen serieuze 'Expeditie Robinson' zaken.
Een groot aantal bezoekers is vooral geÔnteresseerd in discussies over 'Expeditie Robinson'. Om het hen makkelijk te maken zijn er verschillende fora gemaakt. Op die manier wordt het bespreken van de serie gescheiden gehouden van alle andere zaken. Dit forum is alleen voor discussies en bespreking van zaken die te maken hebben met Expeditie Robinson. Aan de linkerkant van deze pagina in het Info Center zie je links staan naar andere dochtersites van RealityNet. Hier worden andere realityseries besproken. Op de forum index pagina kan je verschillende niet programma gebonden fora zien. Het huiskamerforum en de relaxhoek zijn veel algemener van opzet en hebben daarom veel minder beperkingen.

Verzin logische titels.

Een titel als 'Is dit jullie wel opgevallen?' geeft totaal niet weer waar een topic over gaat. 'De opdracht waarbij een bed gewonnen kon worden' is veel duidelijker.

Blijf on-topic.
Het is erg vervelend om een topic door te lezen dat afwijkt van het onderwerp waar het oorspronkelijk voor bedoeld was. Probeer er dus voor te zorgen dat je reacties op een topic altijd in lijn zijn met de titel en het eerste bericht van een topic

Maak niet onnodig nieuwe topics aan.
Kijk voordat je post of er wellicht al een topic bestaat waar je jouw informatie als aanvulling kunt posten

Plaats alleen reacties die iets aan de discussie toevoegen.
Niets is zo frusterend als door een topic te moeten bladeren met een hoop zinloze reacties

Plaats geen twee of meer berichten vlak na elkaar
Je kunt heel eenvoudig je eerste bericht aanpassen met de veranderknop rechts bovenaan dit bericht en vervolgens opslaan. Uitzonderingen hierop zijn: als je bericht te lang is of als er een dag of langer tussen je berichten zit. Aangezien dit veel voorkomt zullen we 1x waarschuwen en vervolgens berichten gewoon verwijderen.

Respecteer iedereen

Iedereen komt hier voor de fun. Ga daarom respectvol met elkaar om en kwets niemand. De kandidaten zijn ook mensen en lezen hier mee. Verlaag je dan ook niet tot taalgebruik wat je zelf ook niet zou accepteren. Lees eventueel de Algemene gedragsregels eens door!

Niet spoileren
Mocht je op welke wijze dan ook enige info hebben die iets verklapt over het verloop van het spel, post dit dan svp in het Spoilertopic. Buiten dit topic liever geen spoilers plaatsen, alleen als het echt noodzakelijk is kan het eventueel door gebruik te maken van de spoiler-tags.
Het is voor anderen gewoon heel erg jammer om dingen al van tevoren te weten, dat bederft het kijkplezier.

Waar nodig zullen berichten door de moderators worden ingekort, verwijderd, verplaatst of afgesloten.


  
expeditie robinson
Wij zijn een fanforum en proberen op deze site samen het plezier van "Expeditie Robinson" te beleven. Het is niet toegestaan hier op het forum torrents te plaatsen aangezien alle rechten liggen bij RTL 5.
Veel van de informatie op dit forum komt van de officiŽle Expeditie Robinson site
Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.