Realitynet - Realitynet.org

Oudere seizoenen => Expeditie Robinson => Expeditie Robinson 2018 => Topic gestart door: D*N op 23-12-2017, 19:02:12

Titel: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 23-12-2017, 19:02:12
Een beetje vroeg maar wat hopen we te zien in Expeditie Robinson 2018?  ;D


Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Gupp op 23-12-2017, 19:17:40
Ik vond de opdrachten tof opgezet, mooi groots en meeslepend! ::bravo::
Wat ik volgend jaar wel weer graag zou zien zijn ook de wat meer tactische opdrachten, zoals puzzels en dergelijke; zodat er meer/andere mensen in aanmerking komen voor de winst.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 23-12-2017, 19:29:16
Meer tactische opdrachten inderdaad, dit seizoen waren er te veel krachtproeven. Daarnaast zou ik graag weer een afvallerseiland zien van begin tot einde expeditie, want daar zie je meestal wie de echte doorzetters zijn omdat het echt om survivallen gaat daar.

Ik zou graag ipv Dennis een andere presentator zien, zijn tijd is geweest en hij doet het gewoon echt niet meer goed en laat duidelijk merken wie zijn favorietjes zijn. Nicolette doet het prima, die mag blijven.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 23-12-2017, 21:32:05
- Luxe-proef
- meer variatie in proeven
- slaapproef na samensmeltingsdiner
- normaal stemsysteem
- hidden immunity idols
- Jury bepaalt de winnaar
- geen finalisteneiland
- geen afvallerseiland, weg = weg
- geen Dennis

Eigenlijk zoals Survivor dus ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: putyourHANSup! op 23-12-2017, 21:42:49
Ik ben wel groot voorstander van afvallerseiland, zodat vroege afvallers er wat langer in kunnen blijven en echt kunnen laten zien wat ze in huis hebben. Zo kunnen de kandidaten langer genieten van de ervaring en zo kunnen wij als kijkers langer genieten van evt. favorieten die er vroeg uit liggen (en ook een mooie verandering bij andere kandidaten, zoals Jayjay vorig jaar, zien gebeuren ::ok::).

Verder inderdaad meer variatie in proeven. En niet mensen wegsturen puur op basis van 1 proefje, zoals Carolina bij de landingsproef of Shelly bij de samensmeltingsproef. Als je dat dan wel doet, dan moeten die proeven echt alles in zich hebben: kracht, uithoudingsvermogen, puzzelinzicht, lef, etc.

Hidden immunity idols en de winnaar laten bepalen door een jury, dat zou helemaal mooi zijn ja. :D
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 23-12-2017, 22:03:34
Heb je wel een punt. Afvallerseiland is wel leuk, maar dan vanaf dag 1 tot de samensmelting en met duels beslissen wie er blijft en wie er definitief naar huis moet.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 23-12-2017, 22:14:38
Eigenlijk zoals Survivor dus ::jaja::
Mwah het zijn wel twee verschillende programma's die beiden hun charmes hebben. en vooral na laatste seizoen hoeft ER van mij echt geen Survivor te worden, maar dat is iets voor een ander draadje :-X.

Ja geen Dennis en een finale eilandraad ipv proef zijn wensen maar die zie ik niet direct als heel erg realistisch gezien ze meest waarschijnlijk niet gaan veranderen. Dingen waar ik wel voor ben en mogelijkheden bij zie zijn:

- Inderdaad iets meer variatie in de proeven. Afgelopen seizoenen hebben ze laten zien dit wel te kunnen dus hopelijk was dit gewoon een ding van dit seizoen.
- Stemsysteem vind ik best leuk, het enige wat ik terug zou veranderen is dat je geen stemmen mag inzetten. Dat geeft meer kansen op goeie strategische zetten en daardoor is de kans dat er bijna geen stemmen over zijn op het einde ook iets kleiner.
- Idols hebben ze in principe dit seizoen al mee geëxperimenteerd door middel van de gouden munt. Dit werkte goed (Niels-Roeland actie), dus wellicht gaan ze die terug laten komen en er meer mee doen. Zolang ze deze goed doseren is het een leuke toevoeging ::vergroot::.
- Afvallerseiland, ik vind dat ER het best vaak goed aanpakt wat betreft afvallerseilanden en er komen heel veel mooie momenten uit, dus ik ben wel voorstander. Je hebt de mangroven (2004), de rots (2007), de grot (2011) etc. Zoveel leuke concepten.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Joost2 op 23-12-2017, 22:26:06
-Geen Dennis, wel Kaj. Geen Nicolette maar Shelly ::ok::
-Geen winnaarseiland, onbekendeneiland maar gewoon twee eilanden voor twee groepen van 7 man (bekend en onbekend door elkaar heen vanaf het begin) met al dan niet een afvallers eiland. Kaj en Niels konden met het finalisteneilandzo gemakkelijk hun positie blijven behouden met zicht op de finale tov de rest.
- Toestaan dat je geen stem inzet, dus verplicht stemmen komt te vervallen. Laat mensen maar tactisch omgaan met hun stemmen.
- Meer balans tussen kracht, inzicht en behendigheidsproeven. Voor mij part door de immuniteitsproef een finaleproef in het klein te laten zijn. De fysiek sterke lui kunnen dan een fysiek uitdagend parcours doen, de inzichtemensen een ander parcours en zij met behendigheid weer een ander parcours.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 23-12-2017, 22:29:14
Dat stemsysteem met die balletjes was ook best leuk. Dat de kandidaten 2 stemmen moesten uitbrengen door een balletje bij de naam te doen. Dat seizoen met Eddy Zoey.

En zwarte stem bij laatste worden in de proef vond ik ook leuk.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 23-12-2017, 22:36:20
Ik vind het stemsysteem van nu niet leuk. Degene die op de schopstoel zit, Herold in dit geval, zal altijd al zijn stemmen inzetten, en de anderen weten niet op wie dus kunnen zich er niet goed tegen verdedigen. En als ze op safe spelen door sowieso genoeg tegenstemmen in te zetten gaan de stemmen er wel heel snel doorheen.
En in de rest van het spel hangt de stemloze (Herold) er maar een beetje bij, zonder nog van tactische waarde te zijn.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: B&W op 24-12-2017, 12:22:24
Ik zou het in elk geval heel jammer vinden als er een afvallerseiland is over de hele expeditie. Van begin tot samensmelting en van samensmelting tot halve finale vind ik oké, maar niet over de gehele expeditie.

Jury lijkt me leuk!

Verder ben ik benieuwd naar het aantal deelnemers. 7 onbekende Nederlanders? Zijn er dan ook 7 bekenden, want 14 is misschien een beetje weinig? En anders is het al helemaal gek om bijvoorbeeld 9 bekenden te doen en 7 onbekenden.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: joligmolletje op 24-12-2017, 12:44:57
Wat ik zou willen zien:
- zwarte stem als je als laatste eindigt bij een immuniteitsproef
- finale-eilandraad: zo wordt ook het sociale spel veel belangrijker. Sowieso vond ik het 'vroeger' een fantastisch mooi gezicht dat alle afgevallen kandidaten bij de finale/halve finale-proef aanwezig waren.
- een mooie eindaflevering zonder oeverloos geklets
- meer diverse proeven, niet alleen op kracht maar ook op tactisch inzicht
- geen afvallerseiland, eruit is eruit (maar dan wel echt, dus niet zoals dit jaar dat er toch nog een semi-afvallerseiland was)
- winnaarseiland, hier werden in het verleden de tactische moves bedacht!
- geen overvloed aan stemmen, maar 1 maximaal 2 per eilandraad (dan moet je echt samenwerken om iemand weg te stemmen en krijg je niet van die acties zoals van Herold en Roeland)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: eldemoledo op 24-12-2017, 19:53:52
Hidden immunity idols en de winnaar laten bepalen door een jury, dat zou helemaal mooi zijn ja. :D

Wat moet ik me bij Hidden immunity idols voorstellen?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Miek1999 op 24-12-2017, 20:00:14
Wat moet ik me bij Hidden immunity idols voorstellen?

Hidden Immunity Idols zijn een soort amuletten die ergens op het eiland zijn verstopt. Als je er eentje hebt, kun je die inzetten nadat iedereen heeft gestemd, maar voordat de stemmen zijn voorgelezen. De stemmen die op jou zijn ingezet vervallen dan.

Dus het is vergelijkbaar met die munt die Niels inzette voor Roeland eigenlijk  :)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: klimmer op 28-12-2017, 12:25:12
Wat ik hoop terug te zien zijn de prachtig uitgewerkte proeven van dit seizoen, de mooie beelden van de natuur en het sobere winnaarseiland (in het geval dat er een winnaarseiland terugkeert). Daarnaast ben ik ook, zoals hier al werd genoemd, voor een winnaar die wordt bepaald door de afgevallen kandidaten van na de samensmelting. Dit geeft een extra dimensie aan het spel. Een hardere spelleiding zou ik ook willen zien, als iemand bijvoorbeeld weggestemd wil worden, per direct uit het spel gehaald worden i.p.v. weggestemd worden.

En stiekem hoop ik ook nog steeds dat het spel weer langer wordt, pak 'm beet 40+ dagen, zodat het kaft van het koren wordt gescheiden en de kandidaten echt hun survivalskills in praktijk moeten brengen om te overleven.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Dion505 op 28-12-2017, 12:44:40
Ik hoop dit jaar 3 teams + een landingsproef. Geen winnaarseiland, gewoon een eiland na de samensmelting en de winnaar laten bepalen door afgevallen kandidaten na de samensmelting. Voor de rest meer diversiteit in proeven zodat iedereen kan winnen. Ook gewoon weer het normale stemsysteem zodat niet iemand in een keer al zijn stembriefjes uitklapt.
::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley:: ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Daisy op 28-12-2017, 12:56:09
Ik vond het stem systeem eigenlijk wel prima. Het lokt wel complotjes en samenwerkingsverbanden uit. En dat je minimaal 1 stem moet inzetten, vind ik ook goed, dan houd niet iemand al zijn stemmen op zak tot het laatste moment.

De gouden munt of een ander soort Idol variant zou ik graag (terug)zien. ::ok::

Meer variatie in proeven inderdaad. Veel te veel krachtproeven na de samensmelting. De eetproef moet er gewoon in als immuniteitsproef na de samensmelting, niet als een klein proefje tussen 2 kandidaten.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: RoyL op 28-12-2017, 18:32:32
Een beetje vroeg maar wat hopen we te zien in Expeditie Robinson 2018?  ;D

Mezelf ::hypocriet::

Een jury zou fantastisch zijn, maar dat zie ik niet zo gauw terug komen bij Expeditie Robinson. Idols zou tof zijn ja en met die gouden munt van dit jaar ook nog wel haalbaar  :)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 28-12-2017, 19:44:06
Mezelf ::hypocriet::
::rofl::  Same  ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Gupp op 1-01-2018, 11:35:50
Nou, de eerste sollicitatie is alweer binnen: Hila Noorzai van Q-Music wil wel meedoen! ::bravo::

https://youtu.be/HxoC5k4IJVY?t=5m19s (https://youtu.be/HxoC5k4IJVY?t=5m19s)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: putyourHANSup! op 2-01-2018, 00:36:51
Ja en dingetje van het darten ook, maar die zei dat ie zich nu eerst nog op z'n carrière richt, dus vooralsnog niet kan meedoen. Maar wie weet later ::vergroot::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Gupp op 8-01-2018, 12:46:21
Vanuit de Boer zoekt Vrouw special die gisteravond uitgezonden werd, leek ik te begrijpen dat Tom Groot geïnteresseerd zou zijn in deelname. Op zich heeft hij een fantastisch profiel!
En aangezien er al een presentator van Eigen Huis en Tuin én boer uit Boer Zoekt Vrouw hebben meegedaan, lijkt hij (als mengelmoesje van beide) een heel goede optie! Zie hem ook wel héél erg goed klikken met de onbekende Nederlanders, eigenlijk... ::bravo::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lukie4 op 13-01-2018, 11:03:47
Strix Television @StrixTelevision
2m
EXPEDITIE ROBINSON 2018 zkt STAGIAIRES! Wil jij dit unieke project meemaken? Mail dan naar pz@strixtv.nl tav Sophie. Spotervaring is een pre! #StrixTelevision #ExpeditieRobinson #Stagiaires #Mediastage #stage

niet de honger en de proeven, wel de eilanden en het programma ?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 8-02-2018, 19:31:18
Vanaf 19 februari komt er elke week een opdracht online waarmee jij een van de 7 plekken kan bemachtigen. Carlos zal deze opdracht geven en door mee te doen maak je kans om kandidaat te zijn in het volgende seizoen  ::bravo::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 19-02-2018, 13:04:29
De eerste opdracht staat online, je moet in 2 minuten tijd vertellen waarom jij mee moet doen terwijl je ergens aan hangt. Daarna is het stemmen ronselen, de top 7 van deze week is verzekerd van het Casting weekend.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 19-02-2018, 13:10:45
*dubbel post sorry*

Ik ga zelf, hoe tempting ook, niet meedoen. De opnameperiode is vaak in Juni en ik sta in een musical en ben aan het afstuderen, dus helaas.

Maar RoyL wou meedoen volgens mij ::nieuwsgierig::. Let us know als we kunnen stemmen! ::bravo::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Bodejos op 19-02-2018, 22:12:48
Waar hangt hij uit?


:)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 19-02-2018, 22:13:26
 ::rofl:: Wie weet waar hij hangt
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Molbelg op 15-03-2018, 21:03:46
Expeditie robinson komt terug in belgie ::bravo::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 15-03-2018, 21:52:19
Evi? ::nieuwsgierig::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Molbelg op 15-03-2018, 21:58:34
Evi? ::nieuwsgierig::
Daar is nog niets over bekend
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 16-03-2018, 01:32:33
Expeditie robinson komt terug in belgie ::bravo::

Vet! Maar dus geen samenwerking met RTL? Belgen vs Nederlanders ::cheerleader:: >:D
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: B&W op 16-03-2018, 19:51:02
Gaaf! ::bravo::

https://www.vier.be/expeditie-robinson/expeditie-robinson-is-terug-schrijf-je-in-voor-de-uitdaging-van-je-leven (https://www.vier.be/expeditie-robinson/expeditie-robinson-is-terug-schrijf-je-in-voor-de-uitdaging-van-je-leven)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 27-03-2018, 18:23:28
Er komt een musical over Expeditie Robinson:

https://www.nu.nl/cultuur-overig/5196362/musical-expeditie-robinson-in-maak.html
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: B&W op 27-03-2018, 18:42:06
Er komt een musical over Expeditie Robinson:

https://www.nu.nl/cultuur-overig/5196362/musical-expeditie-robinson-in-maak.html
::oink::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Fabiann op 27-03-2018, 19:56:34
1 april... ::)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: B&W op 27-03-2018, 20:06:16
1 april... ::)
Oh help. Waarom trap ik altijd in dat soort dingen? :(
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Daisy op 27-03-2018, 22:01:45
Volgens mijn kalender is het vandaag 27 maart. Één april wordt dan een steeds rekbaarder begrip, dan had er een verwijzing naar dit weekend in moeten staan in mijn optiek. ;)

Niet dat ik dit overigens voor me zie hoor. Ik hoor het wel. ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: reaver op 5-04-2018, 15:15:49
Aanmeldingsperiode in België was 2 weken  (14-3 tot 31-3). 
Opnames zouden voor juni zijn. 


Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Daisy op 5-04-2018, 21:40:48
Op welke zender gaat de Belgische variant uitgezonden worden?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: reaver op 7-04-2018, 01:07:12
De zender 'Vier'.  dus zonder enige aanpasing waarschijnlijk niet te zien in Nederland (beetje zoals het RTL verhaal dat Belgen niet kunnen kijken, geen idee of er ook een online een beperking gaat zijn zoals bij rtl ...) 
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 7-04-2018, 01:17:38
Ooooh maar de Mol is ook op vier en dat kunnen we prima volgen, komt goed ::ok::. Zit geen beperking op online kijken in ieder geval.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 29-05-2018, 21:02:11
Misschien Jamai in Expeditie Robinson? Geeft in een Tweet aan dat hij op juni op reis gaat voor een waanzinnig programma in Zuid-Oost Azië. Toevallig ligt de Filipijnen daar ook..
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 29-05-2018, 22:43:09
https://www.nu.nl/entertainment/5289287/jamai-maakt-reisprogramma-met-gerard-cox-en-willibrord-frequin.html

Of gewoon iets heel anders :P
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 14-06-2018, 14:28:05
Ze zijn nu toch bezig met de opnames lijkt me? Zijn er nog mensen afwezig die eerder voor Robinson in aanmerking komen dan WIDM?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 15-06-2018, 01:00:09
Ze zijn nu toch bezig met de opnames lijkt me? Zijn er nog mensen afwezig die eerder voor Robinson in aanmerking komen dan WIDM?

Volgens mij begonnen ze vorig jaar rond 4 juni en ik herinner me dat ze ook wel eens op 18 juni begonnen. Zou goed kunnen zijn dat ze al begonnen zijn  ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 16-06-2018, 15:48:43
Potentiële kandidaat: Yvonne van den Eerenbeemt
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: MollenvangR op 27-06-2018, 14:00:26
Ze hebben de profielfoto op Facebook aangepast naar ER 2018. Of ze gaan nu beginnen opnemen, opnames zijn in volle gang, of de opnames zijn net klaar. Maar verwacht in de komende weken wel al wat nieuws of over het het nieuwe seizoen  ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 27-06-2018, 14:48:30
Spannend!!
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: expeditierobins op 2-07-2018, 14:41:48
Ruben nicolai is al een tijdje afwezig bij RTL Boulevard. En ook is hij niet actief op social media.. Misschien een kandidaat!
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: expeditierobins op 7-07-2018, 10:55:43
Ik zie op social media de volgende namen voorbijkomen als eventuele kandidaten:
- Kaj van der ree
- Nienke plas
- Famke louise
- Donny roelvink
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Gupp op 7-07-2018, 12:08:41
Ik zie op social media de volgende namen voorbijkomen als eventuele kandidaten:
- Kaj van der ree
- Nienke plas
- Famke louise
- Donny roelvink

Was Kaj niet afgelopen week nog te zien in een vlog van Enzo Knol? Weet niet hoever Enzo achterloopt met z'n vlogs, maar aan het weer te zien... ::vergroot::
http://www.youtube.com/watch?v=2H5HxEBxBYs
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 13-07-2018, 14:01:10
Bas Muijs doet waarschijnlijk mee aan Expeditie Robinson

http://www.mediacourant.nl/2018/07/rtv-west-ontkent-niets-aan-de-hand-met-bas-muijs/
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 13-07-2018, 15:15:43
Ik neem aan dat de kandidaten binnenkort wel bekend worden, want precies 1 jaar geleden werd Marieke Elsinga bekend gemaakt als eerste kandidaat. Ik vind dat er wel íets bekend gemaakt mag worden nu...

Oh en volgens mij leest Boulevard mee hier , ze plaatsen net een bericht over Bas Muijs als mogelijke kandidaat. ::zwaai::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lukie4 op 14-07-2018, 12:36:10
of ze lezen de mediacourant ;)

en dat ze meelezen (lazen) is een feit ::ok::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mol2024 op 15-07-2018, 20:40:15
Ik neem aan dat de kandidaten binnenkort wel bekend worden, want precies 1 jaar geleden werd Marieke Elsinga bekend gemaakt als eerste kandidaat. Ik vind dat er wel íets bekend gemaakt mag worden nu...

Oh en volgens mij leest Boulevard mee hier , ze plaatsen net een bericht over Bas Muijs als mogelijke kandidaat. ::zwaai::

Maar ze zitten nog midden in de opnames.
Zou raar zijn om tijdens de opnames al namen bekend te maken.  Dennis en Nicolette zijn volgens instagram pas 2 weken daar dus zitten er sowieso nog wel 1,5 week en ik denk dat we eind Juli/ Begin augustus pas namen hoeven te verwachten.

Gek trouwens dat het hier zo stil is. Zijn er echt geen typische ER mensen die off the radar zijn op social media?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 15-07-2018, 20:41:37
Doet NikkieTutorials mee aan Expeditie Robinson 2018?
Ze heeft een Instagram stilte van 31 mei tot 10 juni, wat toch best wel lang is voor een populaire vlogger.
Als ze meedoet zal ze waarschijnlijk het niet ver schoppen.

Edit: Rämon, je verwacht dus dat de opnames vanaf eind juni / begin juli zijn begonnen? Toevallig dat wij bijna tegelijkertijd iets posten over Expeditie Robinson :P
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Daisy op 15-07-2018, 20:47:01
De opnames zijn toch nu bezig? Of net klaar? Ik geloof dat ze op 10 juni nog niet weg waren.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 15-07-2018, 22:47:05
Gek trouwens dat het hier zo stil is.
De robinsonners zijn altijd iets minder fanatiek als het gaat om kandidaten opsporen, maar dat is ook niet gek gezien de verschillen ;D
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mol2024 op 15-07-2018, 22:53:22
Doet NikkieTutorials mee aan Expeditie Robinson 2018?
Ze heeft een Instagram stilte van 31 mei tot 10 juni, wat toch best wel lang is voor een populaire vlogger.
Als ze meedoet zal ze waarschijnlijk het niet ver schoppen.

Edit: Rämon, je verwacht dus dat de opnames vanaf eind juni / begin juli zijn begonnen? Toevallig dat wij bijna tegelijkertijd iets posten over Expeditie Robinson :P

Dennis en Nicolette lijken vanaf 25 juni weg te zijn. Ze zitten nu sowieso middenin de opnames, Dennis poste vanmiddag nog een live op instagram waarbij ze in een soort hutje toch nog de voetbalfinale kijken.
Op 22 juni is Dennis nog in Nederland dus ik schat in dat ze de laatste week van Juni zijn begonnen mer de opnames en die duren bij ER Meestal een maand dus ik verwacht dat ze rond 25 juli wel terugzijn.
Betekent dus dat ze nu middenin de opnames zitten. En Nikkie post gewoon dus die doet niet mee iig.

Bas Muijs zou i.i.g prima kunnen. Ik heb zelf nog niet gezocht ofzo, ik ben meer bezig voor Wie is de Mol maar ik zal zometeen eens rondlijken. Het verschil is dat stiltes bij Robinson vaak wel een zekerheid zijn ivm onmogelijk gebruik maken van telefoon. Bij Wie is de Mol hebben ze tegenwoordig gewoon laptops en tablets mee lol
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: molly88 op 16-07-2018, 00:16:57
Nicolette heeft op vrijdag 8 juni iets gepost over een vervroegde vaderdag omdat ze even op reis ging. Iemand heeft daaronder gereageerd dat ze haar en Dennis op vrijdag op Schiphol gezien heeft.

Ik ga er dus vanuit dat Dennis en Nicolette sinds 8 juni weg zijn en nu bijna terug, dat wordt ook bevestigd door deze post van de vrouw van Dennis:   https://www.instagram.com/p/BlNYAveHhUo/  (https://www.instagram.com/p/BlNYAveHhUo/)

Dat ze doen alsof de opnames net begonnen zijn is gewoon een afleidingsmanoeuvre.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 16-07-2018, 09:24:49
Ik dacht al dat ze eerder begonnen waren, over 1,5 maand komt het waarschijnlijk al op TV... dus zo laat opnamed leek me al onwaarschijnlijk.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mathijs94 op 16-07-2018, 18:06:26
Bas Muijs is geen zekerheidje, hij is ook druk met de opnames van een door het NPOFonds gefinancierde dramaserie Force 071. Zie ook http://www.force071.nl
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 17-07-2018, 19:37:25
Ze zijn terug in Nederland. Is af te leiden uit instastory's van crewleden die in het vliegtuig terug zaten waarin ook Dennis Weening te zien is. Opvallend is dat Bas Muijs een foto plaatst op instagram en hij ziet eruit alsof hij 30 dagen op een onbewoond eiland heeft gezeten...
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 17-07-2018, 20:10:21
Ze zijn terug in Nederland. Is af te leiden uit instastory's van crewleden die in het vliegtuig terug zaten waarin ook Dennis Weening te zien is. Opvallend is dat Bas Muijs een foto plaatst op instagram en hij ziet eruit alsof hij 30 dagen op een onbewoond eiland heeft gezeten...

Ligt deze foto er niet te dik bovenop? Niet is wat het lijkt, oh nee dat is een ander programma  ;D :P
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 18-07-2018, 23:14:58
Ik heb een nieuwe opvallende social media stilte gevonden.

Estée Strooker is van 16 juni tot 8 juli stil op Instagram terwijl ze daar normaal gesproken bijna elke dag een nieuwe foto plaatst.

Omdat er nu wordt gespeculeerd dat de opnames ten einde zijn, zou deze data er weleens op kunnen wijzen dat Estée meedoet aan Expeditie Robinson 2018!
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mol2024 op 19-07-2018, 18:08:39
Ik heb een nieuwe opvallende social media stilte gevonden.

Estée Strooker is van 16 juni tot 8 juli stil op Instagram terwijl ze daar normaal gesproken bijna elke dag een nieuwe foto plaatst.

Omdat er nu wordt gespeculeerd dat de opnames ten einde zijn, zou deze data er weleens op kunnen wijzen dat Estée meedoet aan Expeditie Robinson 2018!

als de opnames op 8 juni zijn begonnen lijkt me niet dat zij op 15 juni nog in Nederland was voor een fotoshoot. 8 juli post ze ook weer en de opnames hebben tot 2 dagen geleden geduurd dus ik denk niet dat zij er bij zit.

Bas Muijs lijkt me 100% zeker na zijn instagram foto. hij heeft alle comments geliked behalve degene van mensen die zeggen "ahhh doe je mee aan Robinson"

1+1 =..

Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: putyourHANSup! op 20-07-2018, 00:48:37
Lijkt me wel een leuke kandidate, Estée! Een jonge, vrouwelijke chef-kok (dus niet Robert Kranenborg ;D ), zou een interessant figuur zijn op een onbewoond eiland.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 20-07-2018, 11:53:18
Nienke Plas lijkt mij ook wel bijna een zekerheidje.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: MollenvangR op 20-07-2018, 11:56:13
Nienke Plas lijkt mij ook wel bijna een zekerheidje.
Zij is wel een type die voor vuurwerk kan zorgen op het eiland, maar ook voor leuke / grappige uitspraken. Is een pittige tante en die misschien ook wel door de kijker niet zo leuk gevonden gaat worden :P Maar op basis waarvan lijkt ze een zekeheid? Stilte?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 20-07-2018, 12:21:48
Ze doet wel vrolijk door bloggen though ???
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 20-07-2018, 12:33:22
Volgens fans van Nienke Plas heeft ze een kleurtje gekregen en is een stuk mager geworden.
Daarnaast al een maand geen nieuwe vlogs meer, maar wel andere video's, die eerder opgenomen kunnen worden.
Ik denk dat iemand (waarschijnlijk haar vriend) haar social media accounts tijdens de opnames heeft overgenomen.
Ook verschillende sites hebben het over een mogelijke deelname van Nienke Plas.

Edit:
Is dit nou Expeditie Robinson of niet? Alkan Coklu één van de deelnemers?
https://www.instagram.com/p/BlIwyVNHtoj/?hl=nl (https://www.instagram.com/p/BlIwyVNHtoj/?hl=nl)

en Jelmer Ouwerkerk is ook opvallend stil in juni op Instagram.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: MollenvangR op 20-07-2018, 13:01:22
Volgens fans van Nienke Plas heeft ze een kleurtje gekregen en is een stuk mager geworden.
Daarnaast al een maand geen nieuwe vlogs meer, maar wel andere video's, die eerder opgenomen kunnen worden.
Ik denk dat iemand (waarschijnlijk haar vriend) haar social media accounts tijdens de opnames heeft overgenomen.
Ook verschillende sites hebben het over een mogelijke deelname van Nienke Plas.
Ah dat zou het kunnen verklaren ja. Past ook wel in kandidatenprofiel. We gaan zien zien of het klopt  ::ok::

Edit: hij lijkt wel heel erg op Alkan Coklu ja (al moest ik even opzoeken wie het is  :-[ :P ).
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 21-07-2018, 17:36:28
Op 21 december 2017 heeft Alkan een interview gehad waar hij aangaf dat hij zowel aan Expeditie Robinson als aan Wie Is De Mol? mee zou willen doen.


Citaat
Of mee doen aan Expeditie Robinson of aan Wie Is De Mol?

“Daar stel je me een vraag zeg… Ik zou beide echt zo graag willen. Voor nu zeg ik Expeditie Robinson, maar als Wie is de Mol weer op tv komt, zou ik dat weer liever willen.”

http://www.props.fhj.nl/nieuws/amir-is-sommige-mensen-roepen-als-me-zien-terwijl-gewoon-alkan-heet/ (http://www.props.fhj.nl/nieuws/amir-is-sommige-mensen-roepen-als-me-zien-terwijl-gewoon-alkan-heet/)

Edit: Maar hij heeft geen Instagram stilte..
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 21-07-2018, 18:05:11
Hij doet sowieso niet mee of ligt er heel vroeg uit, was gewoon in Nederland volgens Instagram... zelfs op verschillende evenementen.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Bassteijns op 26-07-2018, 08:11:09
Ik denk dat we Stijn Fransen ook als zeker kunnen stellen.
Op 26 juni zegt ze even offline te gaan en 19 juli plaatst ze weer een foto van een evenement in Nederland, ondertussen plaatst ze enkele afleidingsfoto's van een strand. Ze is tevens ontzettend bruin.

Daarnaast volgt Carlos, winnaar van vorig jaar, haar en liked hij recente foto's van haar. Ik heb het idee dat hij misschien de kandidaten weet of advies heeft gegeven aan enkele kandidaten.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 26-07-2018, 16:06:53
Vanaf 6 september kunnen we weer genieten van een nieuw seizoen! Bron: Facebook van ER
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 27-07-2018, 19:35:14
Op zes augustus wordt het blik BN’ers weer opengetrokken en gaan ze de strijd aan in Expedtie Robinson 2018. Kun jij niet zo lang wachten? Hiér bekijk jij exclusief als allereerste de eerste aflevering van het seizoen!

In navolging van de bloedstollende finale van vorig seizoen, kunnen fans van Expeditie Robinson ook de eerste aflevering van de komende reeks in de bioscoop zien! Op 30 augustus wordt een speciale voorpremière getoond in alle zeven zalen van Pathé Utrecht Leidsche Rijn voor bijna tweeduizend liefhebbers.

Bij het event zijn alle nieuwe expeditieleden én presentatoren Nicolette Kluijver en Dennis Weening aanwezig. Dit jaar reizen niet vier, maar zeven onbekende Nederlanders af naar de Filipijnen om de strijd aan te gaan met elkaar en veertien bekende Nederlanders. Wie er gaan overleven op het eiland wordt de aankomende weken bekendgemaakt.

Het nieuwe, negentiende, seizoen van Expeditie Robinson begint op 6 september.

Bron: RTL Boulevard

21 deelnemers  ::oink::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: putyourHANSup! op 27-07-2018, 19:43:46
Drie teams? Bekend vs. bekend vs. onbekend? Of gaan we husselen? En please laat er gewoon weer een afvallerseiland zijn!
Ik wil dat het nu al begint ::hyper::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: B&W op 27-07-2018, 19:58:09
Ik hoop, nu er 21 deelnemers zijn, op 3 kampen. Dat kan mooi, 3x7. Een afvallerseiland is ook leuk, maar alleen tijdens de teamfase. Weer een echte Eetproef zou ook tof zijn ::bravo::

Ik zou het ook wel leuk vinden om in de bioscoop naar de eerste aflevering te kijken! ::joehoe::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 27-07-2018, 21:17:47
Ik ben geen fan van 3 kampen, vaak gaan mijn favorieten er dan snel uit (o.a ER 2014 en Survivor Brain vs Brawn vs Beauty) dus ik hoop op zoiets als 2015 maar ben bang van niet. Afvallerseiland hoop ik zeker wel op, denk aan Bertie  ::bravo::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 28-07-2018, 15:33:45
14 BN'ers dus. Wat zijn al de 'zekerheidjes'?

Bas Muijs
Famke Louise
Nienke Plas


Verder kom ik eigenlijk nog niet. Ze weten het goed verborgen te houden.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 29-07-2018, 16:25:33
Ik denk dat we Stijn Fransen ook als zeker kunnen stellen.
Op 26 juni zegt ze even offline te gaan en 19 juli plaatst ze weer een foto van een evenement in Nederland, ondertussen plaatst ze enkele afleidingsfoto's van een strand. Ze is tevens ontzettend bruin.

Daarnaast volgt Carlos, winnaar van vorig jaar, haar en liked hij recente foto's van haar. Ik heb het idee dat hij misschien de kandidaten weet of advies heeft gegeven aan enkele kandidaten.

Ik weet het niet.. Dan doen Bas Muijs en Nienke Plas niet mee, ik denk dat we meer zeker ben van Bas dan van Stijn. Ze kunnen niet beide meedoen vanwege de data van hun mediastiltes.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 30-07-2018, 18:33:53
21 kandidaten  ::bravo:: Heel leuk, ik hoop op 3 teams  ::jaja::


Bas Muijs
Famke Louise
Nienke Plas




Estée Strooker vind ik ook wel een zekerheidje. Ik heb op Famkes Insta gekeken, maar ze post net zo veel als altijd toch? Ik denk niet dat ze meedoet
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 30-07-2018, 18:51:41
Eigenlijk is nog niemand 100% zeker een deelnemer.
Op 30 augustus (wanneer de eerste aflevering in een bioscoop in Utrecht wordt gedraaid) worden de laatste 2 kandidaten bekend gemaakt.
De andere 19 worden dus eerder bekend gemaakt. Ik verwacht dat de eerste kandidaat/kandidaten snel bekend worden gemaakt. Ik hoop weer iets net als vorig jaar, dat vond ik echt geweldig!
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Pierce_Brosnan op 2-08-2018, 12:42:53
Suzanne Bosman.

(http://jastin.nl/wp-content/uploads/2016/04/Suzanne-Bosman-Media.jpg)


Presenteerde gisteren weer 1 vandaag, was wel bleekjes en afgevallen. Zeker al een tijd niet gezien geweest.

Het kan ook zijn dat ze ziek is geweest.

Kan best pittig uit de hoek komen, deed ook mee aan De Slimste.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Daisy op 2-08-2018, 20:19:20
Dennis vertelde bij RTL Boulevard dat aankomend seizoen zwaar en spannend is, vanaf het eerste moment. Over eventuele kandidaten heeft ie niks los gelaten. Dus daar zullen ze wel een plan voor hebben.

Edit: op de instastories van Expeditie Robinson lijkt het alsof ze vandaag iets hebben opgenomen, misschien een promo? Het eindigde iig met 'Coming Soon...'
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Marieke2013 op 3-08-2018, 16:42:16
Ja, zo te zien een promo voor de eerste deelnemer:
https://www.facebook.com/ExpeditieRobinsonRTL/videos/2016980955003092/
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 3-08-2018, 17:08:33
Vele mensen zeggen Jody Bernal. Ik hoop het niet, maar als het zo is... 14 juni draaide hij op een festival. Heeft het niet heel lang volgehouden dus.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 3-08-2018, 17:45:08
Jup das Jody Bernal, je kan op z'n instagram zien dat hij die vingertattoo heeft ^  ::jaja::


Edit: Douwe Bob heeft ook een vingertattoo das ook nog een optie, maar lijkt me minder waarschijnlijk
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 3-08-2018, 19:55:50
Volgens mij is het :
Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Edit: Jody Bernal heeft op Instagram geen stilte, maar op Twitter een erg opvallende!! Ik denk dat Jody Bernal vrijwel zeker meedoet.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Swifty op 4-08-2018, 09:37:24
Leuk, 21 kandidaten :D dan verwacht ik drie teams, en dus een team van ON-ers dat direct vanaf het begin gewoon meedoet met de proeven. En twee teams BN-ers, om te voorkomen dat bij een strijd ON-BN-ers in de eerste fase dat ene team van BN-ers vrijwel altijd naar de Eilandraad moeten :P

Eerste filmpje lijkt me Jody Bernal inderdaad
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 4-08-2018, 10:18:25
Ja Douwe Bob mag dan ook wel een vingertattoo hebben maar hij wordt voorgesteld als danser, das Douwe Bob niet ::rofl::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: joligmolletje op 4-08-2018, 11:52:13
Dit is toch overduidelijk Jody Bernal! Ik herkende hem meteen. Douwe Bob is veel groter / forser en heeft een hele andere huidskleur.

Leuk dat ze nu al kandidaten bekend gaan maken. Dat is toch altijd een groot gedeelte van de voorpret.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 4-08-2018, 13:06:31
Nu al?  ::rofl:: meestal beginnen ze begin Juli al.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 4-08-2018, 13:15:14
Ik ben trouwens de 49 mensen die naar de castingronde door gingen dmv de stemmen aan het opzoeken. Opvallend is dat bijna iedereen wel in juni een stilte heeft ::rofl:: , maar ik heb nu de 7 meest verdachten van de 28 die ik heb bekeken hier opgesomd)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 4-08-2018, 15:28:29
De tijd van Robinson met alleen maar onbekenden gaat er wel weer aan komen denk ik op deze manier.

Kom op Jody Bernal is toch al een jaar of 10 totaal niet relevant meer? Zat in Bobo's in the Bush, Sterren Springen en nog een paar van dat soort programma's. Hij valt voor mij in de categorie Johan Vlemmix, Big Brother Ruud en Terror Jaap. Toch wel veelzeggend dat ze hier nu bij uit komen. De BN'ers raken een keer op.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 4-08-2018, 16:15:35
Ik ben trouwens de 49 mensen die naar de castingronde door gingen dmv de stemmen aan het opzoeken. Opvallend is dat bijna iedereen wel in juni een stilte heeft ::rofl:: , maar ik heb nu de 7 meest verdachten van de 28 die ik heb bekeken hier opgesomd)

Spoiler (klik om te tonen/verbergen)

Goed werk  ::ok:: maar er zijn ook nog 51 mensen door de redactie uitgekozen,  en het lijkt me ook niet dat er 6 mannen en 1 vrouw uit zijn gekomen..
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 4-08-2018, 17:07:08
De tijd van Robinson met alleen maar onbekenden gaat er wel weer aan komen denk ik op deze manier.

Kom op Jody Bernal is toch al een jaar of 10 totaal niet relevant meer? Zat in Bobo's in the Bush, Sterren Springen en nog een paar van dat soort programma's. Hij valt voor mij in de categorie Johan Vlemmix, Big Brother Ruud en Terror Jaap. Toch wel veelzeggend dat ze hier nu bij uit komen. De BN'ers raken een keer op.

Mwah vind het meevallen, het grootste gedeelte van Nederland weet in ieder geval wie Jody Bernal is ;).
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 4-08-2018, 17:10:04
Er staat weer een nieuw filmpje op FB!!! J
Veel mensen denken Glennis Grace
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 4-08-2018, 17:23:34
Glennis Grace deed niet zo heel lang geleden mee aan America's got talent toch? Lijkt me sterk dat ze ook aan ER meedoet
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 4-08-2018, 17:27:15
(http://i65.tinypic.com/qrzw4g.png)

Tis niet Glennis, kijk de kleur van haar haar

I am Aisha kan het zijn, ook qua haarkleur:
(https://dewerelddraaitdoor.bnnvara.nl/data/image/i/6000/mod_media_image/6846.w560.r560-315.65d9f5c.jpg)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 4-08-2018, 17:55:17
100% zeker Aisha Echteld, nagels, haar, huidskleur & Instagramstilte van 10 juni tot 19 juli ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 4-08-2018, 20:30:01
Nog nooit van gehoord  ::rofl:: zijn de BN'ers echt op nu?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 4-08-2018, 20:40:43
Deed toch mee met het eerste seizoen van The Voice Kids met "Listen" en vorig jaar ook bij The Voice.

Jody Bernal - Zanger
Aisha Echteld - Zangeres
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Daisy op 4-08-2018, 20:47:24
Niet gevolgd. Ach wat extra OBNers kan nooit kwaad. ;D
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 4-08-2018, 20:52:46
Over het algemeen vind ik dat de ER deelnemers bekender zijn dan de WIDM deelnemers.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 4-08-2018, 21:08:57
Aisha zat bij Idols slechts bij de laatste 20 en  niemand draaide bij haar TVOH auditie: ik ken haar ook niet, vind haar totaal geen BNer, het is dat ze bijna 50k op Insta heeft maar mijn WIDM accountje heeft er ook al 7000 (en ik post echt trash) dus zoveel is het niet. Maar het maakt ook niet uit hoe bekend, als ze maar leuk zijn  ::jaja::

Het sterretjesgehalte wordt alleen wel al hoog zo  :-\\ :P
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Bassteijns op 4-08-2018, 21:54:21
Nee, dat is een andere Aisha haha. Ze hebben toevallig dezelfde voor- en achternaam, maar I Am Aisha loopt al wat jaartjes mee in de Nederlandse hip-hop scene.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 4-08-2018, 22:27:47
Klopt. Die van The Voice is Aïsha Echteld met twee puntjes op de i. Die ken ik wel, deze niet...
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 4-08-2018, 22:37:34
Ah zie je, mijn fout! Ik twijfelde, maar ze lijken ook nog eens ontzettend op elkaar. Ik dacht, ze heeft na the voice een snelle imagoswitch oid gedaan ::rofl:: Forget what I said
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: expeditierobins op 4-08-2018, 23:01:25
Ze weten het dit jaar wel goed geheim te houden.. vorige jaren was zowat de gehele cast al ontdekt..
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 4-08-2018, 23:09:17
Ze weten het dit jaar wel goed geheim te houden.. vorige jaren was zowat de gehele cast al ontdekt..

Klopt! Ik denk dat er nieuwe regels zijn met social media.

Klopt. Die van The Voice is Aïsha Echteld met twee puntjes op de i. Die ken ik wel, deze niet...

Ohh.. Ik dacht dat het dezelfde persoon was...maar ik ken I Am Aisha qua naam wel, maar niet goed ofzo...
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Daisy op 4-08-2018, 23:16:32
Klopt! Ik denk dat er nieuwe regels zijn met social media.


Ik geloof dat er vorig jaar ergens een artikel in een TV gids had gestaan waar (bijna) alle namen in stonden. Toen die plaatjes met maskers een voor een werden geplaatst, was het een kwestie van afstrepen.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 4-08-2018, 23:29:22
Ja en Joëlle was bij terugkomst gelijk iedereen gaan volgen van de cast, like achter elkaar aan ::rofl::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 5-08-2018, 17:03:57
Oké Donny Roelvink doet dus ook mee (hij lijkt er zó veel op...) zie FB. Nieuw filmpje.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 5-08-2018, 18:31:04
Jody Bernal
I am Aisha
Donny Roelvink
Bas Muijs
Nienke Plas

Nog 9 te gaan.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 5-08-2018, 22:19:55
Verdachtenlijst 5 augustus 2018

Jody Bernal, 36 jaar, zanger : Geen Instagram stilte (waarschijnlijk overgenomen, foto's zijn niet op die dag genomen) , Twitter stilte van 6 juni tot 18 juli

Aisha Echteld, 40 jaar, zangeres/rapster : Stilte van 11 juni tot 17 juli

Donny Roelvink, 21 jaar, model/acteur/mediapersoonlijkheid : Stilte van 11 juni tot 28 juni

Bas Muijs, 41 jaar, acteur/presentator : Stilte van 2 mei tot 17 juli

Nienke Plas, 32 jaar, youtuber/presentatrice/comédienne : Geen social media stilte, maar geen nieuwe vlogs tussen juni en juli & fans vinden haar slanker en bruiner eruitzien.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 6-08-2018, 17:27:18
Er is weer een filmpje verschenen. Steven Brunswijk wordt het meest genoemd.

Hij heeft een Instagram stilte van 1 april tot 20 juli.

Edit: Waarschijnlijk weten we nu bijna alle kandidaten. Ik zie dat hij nog niet lang geleden Jody Bernal en Aisha Echteld heeft gevolgd op Instagram!!
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 6-08-2018, 17:36:19
Zeker

BN'ers

Jody Bernal, 36 jaar, zanger : Geen Instagram stilte (waarschijnlijk overgenomen, foto's zijn niet op die dag genomen) , Twitter stilte van 6 juni tot 18 juli

Aisha Echteld, 40 jaar, zangeres/rapster : Stilte van 11 juni tot 17 juli

Donny Roelvink, 21 jaar, model/acteur/mediapersoonlijkheid : Stilte van 11 juni tot 28 juni

Steven Brunswijk, 34 jaar, cabaretier/presentator : Stilte van 1 april tot 20 juli

Nienke Plas, 32 jaar, youtuber/presentatrice/comédienne : wordt gevolgd door Gwenda. Geen social media stilte, maar geen nieuwe vlogs tussen juni en juli & fans vinden haar slanker en bruiner eruitzien.

ON'ers (Onbekende Nederlanders)

Laurie Scheerder: wordt gevolgd door Steven, Dominique en Robin. Op 21 juni had ze als smoes dat ze haar telefoon na 2 dagen op vakantie kwijt was volgens Instagram. Stilte van 26 mei tot 21 juni. Ze volgt Dennis, Nicolette, Jody, Dominique en Robin.

Dominique Hazeleger : wordt gevolgd door Steven, Laurie en Robin. Onbekende Nederlander nummer 2. Instagram stilte van 25 april tot 1 augustus

Robin Bakker : wordt gevolgd door Dominique en Laurie. Ook een onbekende Nederlander. Instagram stilte van 22 mei tot 16 juli.

Gwenda Nielen : wordt gevolgd door Robin. Ook een onbekende Nederlander. Heeft nog niet zo lang Instagram, maar stilte van 28 maart tot 12 juli. Volgt nog niet zo lang Robin, Dominique, Laurie, Nicolette, Nienke en Sophie Hilhorst (productieleider Expeditie Robinson)

Verdacht..

BN'ers

Bas Muijs, 41 jaar, acteur/presentator : Stilte van 2 mei tot 17 juli

Stijn Fransen : geen Instagram stilte maar wordt nog niet zo lang gevolgd door Carlos en Steven. Bovendien is ze hier al genoemd.

Loiza Lamers : wordt gevolgd door Stijn, Laurie en Dominique. Geen Instagram stilte, ik gok dat haar account is overgenomen in de opname periode. Op 12 juli een foto van RTL Late Night, maar die uitzending was op 1 december 2017. Dit is nogal verdacht.

Famke Louise : wordt gevolgd door Nienke, Laurie en Donny. Zelf volgt ze Nicolette en Donny nog niet zo heel erg lang. Ook is ze hier al genoemd. Als ze meedoet komt ze niet ver.

Kasper van der Laan : wordt gevolgd door Steven. Instagram stilte van 5 juni tot 3 augustus.

ON'ers (Onbekende Nederlanders)

Özgür Aksan : wordt gevolgd door Dominique en Laurie. Ook een onbekende Nederlander. Instagram stilte van 8 april tot 13 juli, maar zijn eerste post is van 10 maart op Instagram, misschien dat hij alles heeft verwijderd? In ieder geval volgt hij het Instagram account van Dominique, Laurie, Nicolette en het officiële Expeditie Robinson Instagram account.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 6-08-2018, 18:18:47
Ik heb nog een mogelijke naam gevonden: winnares HMTM en transgender model Loiza Lamers
Wordt gevolgd door de 2 zo goed als zekere Onbekende nederlanders en heeft in de opnameperiode maar een aantal fotos geplaats die allemaal van te voren gemaakt zouden kunnen zijn. Ze plaatste 1 foto van een feest met een vriendin in de opname periode maar die zelfde vriendin plaatste precies dezelfde foto een maand voordat loiza hem plaatste.

Ook cabarertier/acteur Alex Ploeg is een hele tijf offline geweest, zou misschien dus ook wel kunnen.

Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 6-08-2018, 22:06:05
Die van het nieuwe filmpje is Steven Brunswijk, oftewel de Braboneger ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 6-08-2018, 22:29:45
Jody bernal heeft gerageerd op snownieuws op de robinson geruchten en hij zegt dat hij daar niks over mag zeggen 😉
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 6-08-2018, 22:43:06
Jody bernal heeft gerageerd op snownieuws op de robinson geruchten en hij zegt dat hij daar niks over mag zeggen 😉

Ja dus.. Haha.


Deelname van Nienke Plas is nu ook al een stuk zekerder vanwege een onbekende Nederlander die haar nog niet zo lang volgt.

Ik houd trouwens het overzicht op de vorige pagina steeds bij.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: LdHmolletje op 7-08-2018, 08:15:48
Over het algemeen vind ik dat de ER deelnemers bekender zijn dan de WIDM deelnemers.
Het ene jaar wel, het andere jaar niet... Als ik de (mogelijke) namen zo zie van ER is het voor mij tot heden meer onbekende BN-ners dan BN-ners... Jody Bernal ken ik, en Donny Roelvink ben ik bij het zappen ook weleens tegen gekomen. Oh ja, en ook de Braboneger zegt mij wel iets, al had ik zijn echte naam niet geweten.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 7-08-2018, 10:05:18
Ik had op een foto van Dominique gereageerd, maar ze ontkent dat ze meedoet en heeft vervolgens mijn reactie verwijderd.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 7-08-2018, 17:07:45
Nieuw filmpje, duidelijk nienke plas. Ben wel benieuwd hoe de kandidaten echt officiee bekend worden gemaakt.

Radio interview brabo nerger:
https://www.538.nl/gemist/braboneger-over-zijn-mogelijke-expeditie-robinson-avontuur
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 8-08-2018, 17:10:25
Nieuwe is rapper josylvio. Ik zag al dat meerdere kandidaten heb nog niet zo lang volgen en als je zijn naam opzoekt + "masker" zie je hetzelfde masker. Reden dat ik hem nog niet op de lijst had was geen stilte op Instagram. Zou me niks verbazen als dit de volgende rapper is die snel het spel verlaat.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 8-08-2018, 17:18:32
Er volgen er dan nog 8. Waarvan minimaal 1 denk ik nog wel een sporter en een model. En waarschijnlijk ook nog 1 of 2 oudere bn’ers
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 8-08-2018, 17:28:11
Jody Bernal Donny Roelvink I Am Aisha Josylvio

Het wordt wel een pauper versie zo. Jersey Shore is er niets bij. Hopelijk zitten er bij de overige 7 BNers nog wat leukere namen.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 8-08-2018, 17:33:53

Het wordt wel een pauper versie zo

 ::rofl::

Nu alleen nog FamkeLouise en de armoe is compleet  :P
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 8-08-2018, 17:39:08
Ja sorry ik word echt niet enthousiast van deze BNers. Het lijkt wel de Loenatik editie met deze namen. En dat is eigenlijk nog een belediging voor Loenatik.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 8-08-2018, 17:54:57
Meestal zijn het wel leuke groepen en er hoeft maar 1 Bertie bij te zitten om het een goed seizoen te laten worden :)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 8-08-2018, 17:56:26
Luuk ikkink presenteert vanaf 6 september 22.00 uur eilandpraat. Ipv vanaf na de samensmelting is het nu al vanaf het begin.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 8-08-2018, 18:10:53
Lijken net de deelnemers van Temptation VIPS  ::rofl:: ::rofl::

Misshien DJ Capital Candy? Ken hem niet.. Wordt gevolgd door Aisha en volgt nog niet zo lang Josylvio en Dominique (onbekende)

Ik denk dat Bas toch niet meedoet.. Wordt tot nu toe door nog niemand gevolgd van de deelnemers.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 8-08-2018, 18:13:47
Op zn instagram liked die al de reacties behalve degene die over robinson gaan. Als die niet mee zou doen Dan zou die wel gereageerd hebben denk ik.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 8-08-2018, 18:17:58
Ja dit is echt net Temptation Island qua deelnemers  ::ohno:: vind ik ook een fantastisch programma, maar voor ER lijken me dit echt vreselijke mensen.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 8-08-2018, 18:23:48
Luuk ikkink presenteert vanaf 6 september 22.00 uur eilandpraat. Ipv vanaf na de samensmelting is het nu al vanaf het begin.

Waar haal je dit trouwens vandaan? Kan het nergens vinden. Sorry voor de dubbelpost.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 8-08-2018, 18:33:12
http://boulevard.nieuwsbreak.nl/boulevard-nieuws/rtl5-ook-dit-jaar-met-nabeschouwing-expeditie-robinson/59164982 (http://boulevard.nieuwsbreak.nl/boulevard-nieuws/rtl5-ook-dit-jaar-met-nabeschouwing-expeditie-robinson/59164982)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lukie4 op 9-08-2018, 10:21:50
ze gaan duidelijk voor een jong publiek.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mathijs94 op 9-08-2018, 11:07:39
Op de officiële website van Expeditie Robinson staan de nieuwe 6 expeditieleden er al op, waarvan we al dachten dat ze mee zouden doen.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 9-08-2018, 11:09:28
ze gaan duidelijk voor een jong publiek.


Ja... Zelf behoor ik daar bij, maar tot zo ver lijken mij de kandidaten niet zo leuk... Ook de ON'ers die we tot zover hebben zijn jong en lijken mij niet zo erg survivaler als vorige onbekenden.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mathijs94 op 9-08-2018, 12:57:27
Op de officiële website van Expeditie Robinson staan de nieuwe 6 expeditieleden er al op, waarvan we al dachten dat ze mee zouden doen.

En na dat ik dit postte is het van de site gehaald.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Marieke2013 op 9-08-2018, 13:11:11
Staat (nog) wel op de facebook site: https://www.facebook.com/ExpeditieRobinsonRTL/videos/2027114467323074/
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 9-08-2018, 13:46:44
In de video van nienke zegt ze dat er 3 teams zijn: NOORD OOST EN WEST , ROOD GEEL EN PAARS. Ik ben wel benieuwd wie de laatste van kamp zuid is, die op de persdag bekend wordt
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 9-08-2018, 14:11:07
Ik zit een beetje naar het silhouhet te kijken van de 7e persoon van Kamp zuid. De eerste namen die me binnen schieten zijn Dionne Slagter (Onnedi en bekend van It Takes Two), Bobbi Eden en Cherish van der Sluis ( van Temptation). Die hebben alle 3 dat haartype en qua lengte en kleding matchen zij ook.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 9-08-2018, 14:21:22
Volgens mij is Dominique Hazeleger (onbekenden) de laatste Robinson uit dit team. Ze lijkt erg op degene die nu nog niet in het licht wordt laten zien.

Ik vind het trouwens top dat Jody en Joost nu iedereen pas gaat volgen die nu officieel bekend zijn gemaakt. Door Steven hebben we nu zelfs onbekenden waar we 100% zeker van zijn dat ze meedoen..

Jammer vind ik dat dit team nogal hetzelfde is. Veel mensen die met muziek te maken hebben (Jody, Joost, Aisha) of grapjes maakt (Nienke & Steven). Het zou leuker zijn om dezelfde soort BN'ers meer te verdelen. Dit lijkt een beetje op een Temptation team...dat vind ik erg jammer...
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 9-08-2018, 14:26:42
Ik denk dat het wel een bekende vrouw is en dat er 2 kampen met BNers en 1 met onbekende zijn in het begin. Anders heeft het ook niet zo veel zin om haar ‘onzichtbaar’ te maken want niemand kent haar.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 9-08-2018, 14:36:48
Er zijn 2 teams met bn’ers en 1 met onbekende. Dennis maakt vanavond bij boulevard nog wat mensen bekend. Ik denk onbekende. Staat op zn facebook
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 9-08-2018, 19:17:02
Er zijn 2 teams met bn’ers en 1 met onbekende. Dennis maakt vanavond bij boulevard nog wat mensen bekend. Ik denk onbekende. Staat op zn facebook

Heeft iemand RTL Boulevard gezien?

En wanneer komt er een pagina voor Expeditie Robinson 2018? Dit is nog steeds die van 2017.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Daisy op 9-08-2018, 19:18:45
Zit nu te kijken. Wordt er niet heel warm of koud van eerlijk gezegd.

Nieuwe forum wordt aan gewerkt. Nog niet alle kandidaten zijn bekend, dus het komt vanzelf. ;)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 9-08-2018, 19:23:07
Dennis heeft het op Facebook en instagram verwijderd.

et andere lid van kamp zuid is misschien corry konings. Er gaat een foto rond op twitter met de gelijkenissen.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 9-08-2018, 20:28:30
Dat zou wel een goede verklaring zijn waarom ze wachten met het bekend maken van de laatste kandidaat van Kamp Zuid. Ze willen natuurlijk de mensen verrassen tijdens de perspresentatie. Jaap Jongbloed werd zo ook geïntroduceerd als laatste.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 9-08-2018, 21:11:01

‘Hoe heb je je voorbereid op ER?’
Aisha: mijn wenkbrauwen laten hennaën en nepwimpers laten zetten. Ze heeft ook flosdraad en een spiegelpet meegesmokkeld (BRON: RTL, dit zei ze dus echt). De casting is ook niet meer wat het geweest is ::rofl::

In de Instastory van ER is de achterkant van een blonde vrouw te zien, een promootje waarvan de lange versie nog niet gepost is. Zou prima Corry kunnen zijn ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Bassteijns op 9-08-2018, 21:19:24
Het is inderdaad Corry Konings! Hier draagt ze dezelfde outfit als in het promofilmpje.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 9-08-2018, 21:20:46
Als ze meedoet ben ik echt voor haar  ::rofl:: ::bravo:: alle jonkies er uit en Corry wint
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 9-08-2018, 21:27:07
4/7 muziekartiesten... Vind ik jammer.. Ik ben bang dat ze snel zal afvallen door al die moderne / hippe deelnemers...
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Hadewychisdemol op 9-08-2018, 22:00:41
Wat een flutcast qua BN'ers. Ik ga all-in op de onbekenden en Corry en zodra het de verkeerde kant op gaat ben ik weg.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 9-08-2018, 22:08:00
Ik zou het wel echt leuk vinden als ze het is. Ze is dan ook gelijk met 66 jaar de oudste deelnemer ooit.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 10-08-2018, 13:40:08
Waar kan je deze 2de afbeelding zien? Krijg hem niet gevonden..

Het is inderdaad Corry Konings! Hier draagt ze dezelfde outfit als in het promofilmpje.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 10-08-2018, 14:05:49
Op de instagram van robinson in het IGTV FILMPJE. Staat boven al de fotos
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Gupp op 10-08-2018, 14:20:25
Oké, maar even serieus: wat moet Corry Konings met/tussen al die jonge 'hippe' (en waarschijnlijk) elkaar de tent-uit-vechtende jongeren? Ik zie nog niet helemaal hoe dit logischerwijs in elkaar zou passen. Ik zag zelf wel wat in een concept van Kamp OBN'ers, Kamp Jong BN'ers en Kamp Oud(ere) BN'ers en ik denk dat dat ook interessante tv kan opleveren, maar ik ben erg benieuwd wat dit gaat opleveren (en nóg benieuwder naar wat nu het derde kamp zal zijn...)! We gaan het allemaal weer meemaken, ik kijk sowieso wel ::rofl:: ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 10-08-2018, 17:05:47
Er is ook een fandag, maar dan aan het begin van het seizoen ??? Like ik weet nog niet eens wat ik van deze mensen moet vinden, laat staan dat ik fan ben van iemand ::rofl::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 10-08-2018, 19:09:39
IK... ben nogal in shock.

Aisha is al 40?!
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 10-08-2018, 19:26:00
Aisha is 34
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 10-08-2018, 19:39:49
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Expeditie_Robinson_2018
 ???
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lukie4 op 10-08-2018, 20:00:45
https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Expeditie_Robinson_2018
 ???
wikipedia is niet de meest betrouwbare site :D
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 10-08-2018, 20:28:42
Aisha zei in een tv interview dat ze nooit haar leeftijd wilde noemen omdat ze dat onbelangrijk vond maar gaf aan dat ze 34 jaar is.

https://www.npo3.nl/club-hub-seizoen-2-aflevering-7-i-am-aisha-linda-de-munck-tim-veninga/23-01-2018/WO_BV_12548962

Vanaf 5.55 minuten
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Swifty op 13-08-2018, 21:15:22
Hadden we rapper Josylvio nog helemaal gemist hier op het forum?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Fabiann op 14-08-2018, 23:13:09
Pfff, ze zoeken wel steeds dezelfde type BN'ers (of nou ja, zogenaamde BN'ers beter gezegd) tegenwoordig...
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Loezel op 14-08-2018, 23:42:33
Hmm, ik ben ook nog niet echt enthousiast. Maar ik vind het wel leuk dat er dit jaar meer ON'ers mee doen. En vorig seizoen vond ik best oke. Dus ik ben toch benieuwd.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 14-08-2018, 23:56:33
Als ik nu begin met vloggen, dan doe ik in 2020 mee als BN'er ;D ::rofl::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Heinz op 15-08-2018, 08:14:30
Als ik nu begin met vloggen, dan doe ik in 2020 mee als BN'er ;D ::rofl::

 ::rofl::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 16-08-2018, 12:16:14
Vanaf vandaag denk ik weer nieuwe "vage" filmpjes. Ze hebben nu van iedereen nog een ontmasker filmpje gemaakt. Ik ben benieuwd naar kamp noord.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: expeditierobins op 16-08-2018, 13:07:49
Het team met de onbekende nederlanders is bekend gemaakt!!!! Er zitten inderdaad een aantal namen tussen die hier op forum al voorbij waren gekomen!
- Sandra Spreij
- Gwenda Nielen
- Robin Bakker
- Ozgur Aksan
- Laurie Scheerder
- Jan bronninkreef
- Dominique Hazeleger
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 16-08-2018, 16:30:22
Wow ik heb er 5 goed ::oink::

Jammer dat RN'er Kevin niet meedoet. Ook zonde dat ze Jesse van Melle niet hebben gecast... Was voor mij de meest enthousiaste kandidaat.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Gupp op 16-08-2018, 17:24:57
Mooie groep!! Veel verschillende mensen, ook qua leeftijd zitten er een paar interessante kandidaten bij! ::bravo:: Ben heel erg benieuwd en merk dat ik er door deze kandidaten al meteen meer zin in heb. ::ok::

Maar hoop nu wel heel erg dat er een (grote) groep oudere BN'ers bijkomt in het andere kamp... Het liefst ook nog wat sporters of nog wat anderen met een goede mindset/focus. ::hypocriet::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 17-08-2018, 12:07:20
Nieuw filmpje, eerste van kamp noord! Het is Stijn Fransen  ::bravo::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 17-08-2018, 13:12:36
Stijn Fransen vind ik wel leuk! Frisse jonge meid.

Toch wel eens met Gupp. Ik zou wel wat meer veertigers en vijftigers willen zien onder de BN'ers. Het zijn tot nu toe allemaal 20ers en 30ers. Mijn moeder kijkt ook gezellig mee en zij kan zich wat beter identificeren met de wat oudere deelnemers dus ik hoop het alleen al voor haar :)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 17-08-2018, 18:39:28
Kamp Noord


ZEKER

Stijn Fransen : Vrijwel zeker het persoon van het nieuwe filmpje. Wordt gevolgd door Carlos en nog een aantal kandidaten.

Loiza Lamers : wordt nog niet lang gevolgd door zowel bekende als onbekende deelnemers, maar geen Instagram stilte. ik gok dat haar account is overgenomen in de opname periode. Op 12 juli een foto van RTL Late Night, maar die uitzending was op 1 december 2017.

~~~

Dan nog 5 namen... Ik denk in ieder geval een (voormalig) topsporter en een acteur/actrice.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Osanna op 17-08-2018, 20:05:10
Zag van de week dit artikel: https://www.ad.nl/show/dotan-geeft-vier-maanden-na-trollenlegeraffaire-teken-van-leven~a92f57ed/ (https://www.ad.nl/show/dotan-geeft-vier-maanden-na-trollenlegeraffaire-teken-van-leven~a92f57ed/)

Zou een goede cover-up zijn voor deelname aan Expeditie Robinson ;).
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 18-08-2018, 12:22:55
Nieuw filmpje! Waarschijnlijk een sporter  ::jaja::

Veel mensen op FB denken Gregory Sedoc te herkennen
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 18-08-2018, 14:14:41
Leuk!! Ik hoop dat hij meedoet.  ::bravo:: ::bravo::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Gupp op 18-08-2018, 14:22:43
Ken hem niet, maar het is een sporter dus ik ben allang blij! ::bravo:: ;D En Stijn komt op mij ook over als een wat rustiger type en een typische ER-kandidaat, ben benieuwd hoever ze het gaat schoppen! ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Daisy op 18-08-2018, 14:30:20
Gregory Sedoc doet het altijd leuk als analist bij Studio Sport over Atletiek. En Stijn Fransen lijkt me ook leuk. Deze groep is (voor mij) nu al bekender dan het andere eiland. ;D
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 18-08-2018, 23:18:34
Özgür Aksan   29   Woonbegeleider
Robin Bakker 26   Havenarbeider   
Jody Bernal   36   Zanger      
Jan Bronninkreef   53   Veeboer   
Steven Brunswijk   34   Cabaretier en presentator   
Aisha Echteld   ??   Zangeres   
Dominique Hazeleger   ??   Student   
Josylvio   26   Rapper   
Gwenda Nielen   39   Majoor   
Nienke Plas   32   Comédienne en presentatrice   
Donny Roelvink   21   Model en televisiepersoonlijkheid      
Laurie Scheerder   25   Student   
Sandra Spreij 51 Coffeeshophoudster
Stijn Fransen 27 actrice
Gregory Sedoc 36 voormalig hordeloper / olympisch atleet
Corry Konings 66 zangeres
Loiza Lamers 22/23 model

17/21 expeditieleden
9 vrouwen en 8 mannen

Ik denk maximaal nog 2 vrouwen, maar ik gok dat er nog 1 bijkomt. In ieder geval nog 2 mannen, mogelijk 3.

Qua beroepen gok ik:

Presentator/presentatrice
Acteur/actrice
(Voormalig) topsporter
Overige (zoals Bertie, totaal iets anders)

Qua leeftijd denk ik nog minimaal 1 van 40+ , ik denk eigenlijk nog 2 van 40+ , want we hebben tot nu toe alleen Corry van de BN'ers (afgelopen 3 seizoen tussen de 4 en 6 BN'ers van deze leeftijd). Ik denk ook nog wel iemand rond de 35 en eentje rond de 20.

Wat denken jullie?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 19-08-2018, 00:50:14
Als je Loiza Lamers en Corry Konings 'alvast' toe voegt kan je Bas Muijs ook wel toe voegen. Sterker nog dat vind ik meer een zekerheidje dan die andere 2.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 19-08-2018, 12:05:45
De nieuwe is sowieso Capital Candy. Je ziet een DJ en ik had hem hier al eerder genoemd als mogelijke deelnemer. Zelf zegt de naam mij niks..
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 19-08-2018, 12:08:55
Niet Tony Junior?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Fabiann op 19-08-2018, 12:22:48
Wel leuk dat ze het eindelijk weer eens met alleen onbekenden doen! ::ok::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 19-08-2018, 12:26:10
Niet Tony Junior?

Ik denk Capital Candy, vanwege stilte en ik kwam op zijn naam omdat Dominique hem nog niet zo lang volgde en andersom ook. Als ik op afbeeldingen zoek dan zie ik ook tattoos.


Edit: Ik heb niet gelet op het duistere plaatje, maar daar zie ik iemand met wat langer haar. Dan zou het Tony Junior wel kunnen zijn, want Capital Candy heeft niet zo'n haarstijl.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 19-08-2018, 19:48:44
Gezien de tattoos is het toch wel Tony Junior!  ::ok::


EDIT: Het viel me op dat van de 7 onbekenden er maar 2 sowieso naar de casting mochten omdat ze in de top-7 van één van de video's beland waren (Robin en Laurie). Ik denk eigenlijk dat de redactie beide jaren alle inschrijvingsvideo's wel (deels) heeft gezien en het aantal stemmen dat iemand heeft helemaal niet veel uitmaakt hoe groot je kans is om erbij te komen: als je echt geschikt bent voor het programma ziet een redactie dat vast wel, of je nou 2 of 2000 stemmen hebt.

Sowieso vind ik de selectieprocedure van dit jaar beter dan vorig jaar, waar toen echt veel leuke robinsonwaardige kandidaten afvielen in de serie 'de strijd om Robinson' doordat ze proeven in Nederland verloren. Dit jaar was de keuze uit 100 opgevers (in plaats van een stuk of 20 à 30 die overbleven vorig jaar) en dat is wat mij betreft nu al te zien in het team van de onbekenden. Vond Marlé en Herold van begin tot eind questionable; lief maar niet erg interessant voor RealityTV. Nu zien alle 7 onbekenden er wat mij betreft nog veelbelovender uit  ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 20-08-2018, 12:11:49
Ja dat is Tony Junior. Tomorrowland 2014 is dit filmpje van.

De volgende is Loiza Lamers.

Nog 3 te gaan! Ik denk weer 1 zonder Instagram die op 30 augustus bekend wordt gemaakt. Bas Muijs en Capital Candy zijn denk nog de mogelijke namen.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 20-08-2018, 15:12:05
Lisa Vol van OG3ne die van vandaag denk ik. Zoey Ivory zou ook kunnen.

Hele jonge groep dus dit jaar helaas. Ze konden geen oudere BNers vinden die mee wilden doen? :)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 20-08-2018, 16:50:07
Loïza Lamers  ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lukie4 op 20-08-2018, 18:29:47
wat kan Loïza Lamers ?
waar kennen we haar van ?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 20-08-2018, 18:32:05
wat kan Loïza Lamers ?
waar kennen we haar van ?

Eerste transgender die Next Top Model won.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 21-08-2018, 00:55:29
Loiza heeft ruim een half jaar geleden een herseninfarct gehad. Als ze mee zou doen zou dus wel stoer zijn!

https://youtu.be/bALuWlyOY08

Nieuwe filmpje: ik denk bas Muijs, met de link naar voetbalvrouwen
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 21-08-2018, 12:25:20
Zou kunnen.. Sascha Visser wordt ook genoemd, zou ook heel goed kunnen. Zou mij een leuke kandidaat lijken. Ik denk sowieso geen profvoetballer op dit moment.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: expeditierobins op 21-08-2018, 12:28:29
Zou kunnen.. Sascha Visser wordt ook genoemd, zou ook heel goed kunnen. Zou mij een leuke kandidaat lijken. Ik denk sowieso geen profvoetballer op dit moment.

Sascha visser deed in 2011 al mee aan robinson..
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 21-08-2018, 12:40:15
Oh.. Toen keek ik nog niet ::hypocriet::

Edit: Ja het is Bas Muijs vrijwel zeker. Toch gek dat niemand hem volgt....

http://www.basmuijs.nl/sport/ (http://www.basmuijs.nl/sport/)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 21-08-2018, 15:50:12
Als eerste naar huis dus, of kwam nooit aan :O
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Amethyst op 21-08-2018, 16:30:26
Loiza heeft ruim een half jaar geleden een herseninfarct gehad. Als ze mee zou doen zou dus wel stoer zijn!



een herseninfarct dat mogelijk werd veroorzaakt door de hormonale substitutietherapie die Loiza ondergaat.


"Over hoe het kan dat ze op haar 22e al een herseninfarct kreeg, tasten ook de artsen in het duister. "Waarschijnlijk was het gewoon bad luck", zegt ze.  Maar mogelijk speelden de vrouwelijke hormonen die ze slikt een rol. "Daarvan is wel bekend dat ze meer kans geven op bloedstollingen." 


https://www.rtlboulevard.nl/entertainment/artikel/3751126/loiza-lamers-wil-niets-meer-uitstellen-na-herseninfarct


Ik vraag me overigens af of het de bedoeling was dat ze lang meedoet (meedeed) aan ER. Lijkt me niet echt logisch dat je je helemaal geeft in de proeven als je een half jaar daarvoor een herseninfarct hebt gehad.

Bij Li'l Kleine twijfelde ik ook aan dat eerste. Ik had het gevoel dat die een contractje had tot de eerste eilandraad...

Loiza is ook een deelnemer die kijkers (over de streep) kan trekken. Controversieel want transgender. Sommigen die zich daar aan ergeren, anderen die juist heel erg voor zijn. Of mensen zoals mij die benieuwd zijn hoe een transvrouw zich "houdt" in zo'n setting en zo'n groep.
 
Dan wordt er ook op social media meer over het programma gesproken.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: de_witte op 21-08-2018, 19:10:23
Pierre van Hooijdonck?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Blablab op 21-08-2018, 19:27:51
In België begint expeditie robinson ook 6 september (in Nederland ook). Elke week donderdag 2 afleveringen dus!  ::jaja::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: KingLennart op 22-08-2018, 02:31:31
Loiza is ook een deelnemer die kijkers (over de streep) kan trekken. Controversieel want transgender. Sommigen die zich daar aan ergeren, anderen die juist heel erg voor zijn. Of mensen zoals mij die benieuwd zijn hoe een transvrouw zich "houdt" in zo'n setting en zo'n groep.

Laten we niet vergeten dat in 2013 Valentijn de Hingh mee deed. Ongeveer hetzelfde verhaal volgens mij. Alleen heb ik het idee dat haar deelname toen veel minder stof deed opwaaien dan nu met Loiza het geval is...

Ach ja. Het gaat weer bijna beginnen! Zal gewoontegetrouw kijken, maar ik betrapte me er op dat mijn "ER-honger" minder is dan voorgaande jaren. Hopelijk is er volgend jaar een seizoen met meer uitgesproken onbekende Nederlanders...  (zoals het ooit begon... denk met weemoed terug aan Lisa uit het allereerste seizoen  :-*)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Amethyst op 22-08-2018, 08:27:17

Ach ja. Het gaat weer bijna beginnen! Zal gewoontegetrouw kijken, maar ik betrapte me er op dat mijn "ER-honger" minder is dan voorgaande jaren. Hopelijk is er volgend jaar een seizoen met meer uitgesproken onbekende Nederlanders...  (zoals het ooit begon... denk met weemoed terug aan Lisa uit het allereerste seizoen  :-*)

Ja, ik hoor overal dat het toen ook qua opzet een ander programma was.

Vorig jaar was de eerste keer dat ik keek en ik was meteen hooked. Ik vond de ON'ers toen niet heel veel toevoegen, eigenlijk. Behalve dat het echt een groep anderen was. Die dynamiek was wel leuk.

Ik ben beniewd of dat dit jaar weer zo is. De 7 ON'ers lijken me in ieder geval bloedfanatiek.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: valetparking op 22-08-2018, 10:31:58
Een vriend van mijn traint de BN'ers voor dat ze naar het eiland gaan. (4 BNérs en 1 onbekende uit België dit jaar)

Mocht je gratis kaartjes willen winnen voor de fandag dan hoef je alleen een berichtje achter te laten op zijn fb: https://www.facebook.com/Backtravel.nl/

Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 22-08-2018, 12:16:41
Ik denk dat de nieuwe Johnny Kraaijkamp Jr is... in Atlas vond ik hem vreselijk. Dus hoop toch echt dat het hem niet is.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 22-08-2018, 12:33:02
Denk dat ze morgen allemaal bekend worden gemaakt. En dat de geheime kandidaat ook een bekende vrouw is net als Zuid. Anders heb je 5 vrouwen en 9 mannen.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 22-08-2018, 13:12:47
Ik denk dat de nieuwe Johnny Kraaijkamp Jr is... in Atlas vond ik hem vreselijk. Dus hoop toch echt dat het hem niet is.

Zou wel kunnen inderdaad. Er staat boven het Facebook bericht 'Hopelijk schijnt dit Zonnetje ook op het eiland'. Dat lijkt op Het Zonnetje in huis te slaan. Maar door die vingerbeweging op het eind zou het ook wel eens Hans Kazan of 1 van zijn zoons kunnen zijn (Oscar of Renzo). Qua kapsel zou ik zeggen Oscar Kazan.

Edit: Ik lees net dat dat vingerknippen op The Adams Family slaat, een toneelstuk waar Johnny het komend seizoen in te zien is. Kan niet missen dus dat het Johnny Kraaijkamp Jr is.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 23-08-2018, 08:49:54
(Redelijk) goed kennen:

- Donny Roelvink (van Dave&Donny en de Roelvinkjes)

- Gregory Sedoc (van naam ken ik hem niet. Maar van gezicht ken ik hem van NOS Sport bij atletiek. O.a. afgelopen EK in Berlijn)

- Stijn Fransen (van GTST , Spangas en Dance Dance Dance)

- Loiza Lamers (van HNTM)

- Jody Bernal (van zijn liedjes en Sterren Springen)

- Bas Muijs (van GTST. Bij de naam zou ik nooit zijn gekomen..)

Kennen van naam of beroep:

- Josylvio (wist dat hij een rapper is, maar ik zou geen liedje kunnen noemen)

- I Am Aisha (hetzelfde als bij Josylvio)

- Tony Junior (van naam wel, maar voor de rest zegt het me niks..)

- Steven Brunswijk (weleens van gehoord, naam zegt me niks)

Nog nooit van gehoord:

- Nienke Plas

- Corry Konings

- Johnny Kraaijkamp jr.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Maarten20 op 23-08-2018, 13:07:49
Toine van Peperstraten was die voetballer dus en niet Bas Muijs. De enige die niet goed geraden is. Net als bij Kamp Zuid is er nog 1 niet bekend, die zal wel op de dag van de perspresentatie bekend worden gemaakt.
Bas Muijs doet dus NIET mee. Opvallend omdat die als eerst genoemd werd in de media en op diverse sites. Google maar eens voor de grap Bas Muijs Expeditie Robinson. Telegraaf, RTL Boulevard en diverse tijdschriften melden dat ie mee deed. Hij was ook 5 weken afwezig op de radio en poste een foto op Instagram met een enorme baard op een strand. Heel vreemd dat ie niet mee doet dus. Er worden nog 2 vrouwen toegevoegd op de perspresentatie (volgens mensen op social media zijn dat Corry Konings en FamkeLouise).
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 23-08-2018, 13:14:48
In de instagram stort van robinson zie je een kort filmpje met de laatste onbekende kandidaat. Je ziet geen figuur, alleen een lollie en een mond.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: JP1999 op 23-08-2018, 13:24:18
Toine!!! Wat onverwacht  ::jaja:: wel erg leuk

Die laatste is FamkeLouise, duidelijk te herkennen op de groepsfoto en met die lolly is het al helemaal niet meer te missen ::tandpastasmiley::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nigel op 23-08-2018, 17:13:46
Ja hoor. Dat is Famke Louise. In de videoclip van haar eerste liedje "Op Me Monnie" likt ze aan een lolly. Ook het postuur en het haar matcht met die van Famke Louise.

Corry Konings was toch ook al zeker? Iemand ontdekte dat ze ergens precies dezelfde kleding droeg op een andere foto.

Edit: Dries Roelvink verwacht ik in het seizoen van 2020 ::rofl:: ::rofl::
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mathijs94 op 23-08-2018, 18:30:38
Bas Muijs is geen zekerheidje, hij is ook druk met de opnames van een door het NPOFonds gefinancierde dramaserie Force 071. Zie ook http://www.force071.nl

Dit dus
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Molino op 24-08-2018, 12:07:06
Dit is idd een hele jonge en hippe groep - ik weet niet wat ik ervan moet vinden. De wat "oudere" kandidaten lijken me toch nog het spannendst, vooral Corry Konings (ze zal het wel zijn). Zou leuk zijn als ze het ver zou schoppen en de jeugd achter zich laat.
Wel bizar dat Bas blijkbaar echt niet meedoet. Ik vraag me af of daar niet nog iets achter zit.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 25-08-2018, 21:03:17
Het is Famke!
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Syllie10 op 30-08-2018, 14:22:35
Inderdaad Famke Louise en Corry Konings.

Net live op facebook zitten kijken naar de teams en bekendmaking van deze 2 dames :D
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lalavanzwart op 31-08-2018, 18:15:06
De leader:

https://www.expeditierobinson.nl/video/leader_expeditie_robinson_2018
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Rogue op 6-09-2018, 06:54:20
Ik ken er een paar dit jaar.

Toine van Peperstraten ( van studio sport ). Lijkt me interessant, vind hem op TV altijd wat nietszeggend, dus hoop een andere kant van hem te zien.
Donny Roelvink, zie ik wel eens voorbij komen op TV samen met Dave.
Loiza, van HNTM, daar vond ik haar erg leuk.
Jody Bernal natuurlijk, ik was een tiener toen zijn liedje uit kwam.  ::rofl::
Johnny Kraaijkamp jr, van het zonnetje in huis.
Nienke Plas ken ik van naam maar geen idee wie het is.
Corry Konings ( grotendeels van naam ).
Steven Brunswijk, paar weken terug bij VI voorbij zien komen. Maar kende hem daarvoor ook niet.

Er doen wel veel mensen mee dit jaar, zullen er vast veel dubbele eliminaties komen anders duurt het wel erg lang.
Ik heb er in elk geval weer super veel zin in.
 
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Swifty op 11-11-2018, 10:51:29
Ik ben deze week begonnen met het teruglezen van de verslagen hier op de site over oude ER-seizoenen. Wat mij opvalt aan die oude seizoenen, met onbekende Nederlanders nog, en met EP als presentator, is dat complotten toen vies waren, gemeen, en eigenlijk not done (maar ergens in een seizoen altijd wel voorkwamen).

Er werd toen nog gedacht dat de beste spelers, de echte Robinsons, whatever that may be, in de finale moesten staan. Eigenlijk wat Ozzie dit jaar ook uitdroeg 'ik wel met de sterksten door'. Waarbij mannen als Frank en Richard uit de eerste reeksen en de Strijd der Titanen al bij voorbaat een streepje voor hadden. Waarschijnlijk vanwege hun uiterlijk en survivalkennis? Bjorrn werd dan weer wel, ondanks zijn survivalkennis, afgerekend op zijn gebrek aan sociale vaardigheden. In de proeven kwamen vaak de sportieve sterke mannen goed uit de bus: Marnix, Vinnie en Lenny waren vrijwel onverslaanbaar en werden dus ook finalist.

Regelmatig kwamen er geliefden langs, dat hebben we nu al jaren niet meer gezien. En natuurlijk waren er 2 proeven, 1 voor luxe en 1 voor immuniteit. Met name de prijzen voor de luxe proeven verbazen mij nu ik het weer teruglees: terug naar de bewoonde wereld om dingen te kunnen kopen, een verblijf in een resort, contact met een geliefde. Ik ben wel blij dat dat er nu niet meer bij zit, dat doet toch wel af aan de bubbel waar de kandidaten in zitten, alleen met elkaar op een eiland, geen interactie met andere mensen.

Het spel is enorm veranderd in de loop der jaren. Met name het tactische element is belangrijker geworden en dat vind ik zelf een vooruitgang. Overigens waren er ook toen genoeg opgevers, in 2006 waren het er 5. Alleen onbekende Nederlanders laten deelnemen geeft dus geen garantie op geen opgevers. Overigens was 2006 in Panama, en daar was het wel erg nat. Het was het jaar van 'en vergeet je gitaar niet!' ;D
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: joligmolletje op 11-11-2018, 12:24:38
Regelmatig kwamen er geliefden langs, dat hebben we nu al jaren niet meer gezien. En natuurlijk waren er 2 proeven, 1 voor luxe en 1 voor immuniteit. Met name de prijzen voor de luxe proeven verbazen mij nu ik het weer teruglees: terug naar de bewoonde wereld om dingen te kunnen kopen, een verblijf in een resort, contact met een geliefde. Ik ben wel blij dat dat er nu niet meer bij zit, dat doet toch wel af aan de bubbel waar de kandidaten in zitten, alleen met elkaar op een eiland, geen interactie met andere mensen.

Het spel is enorm veranderd in de loop der jaren. Met name het tactische element is belangrijker geworden en dat vind ik zelf een vooruitgang. Overigens waren er ook toen genoeg opgevers, in 2006 waren het er 5. Alleen onbekende Nederlanders laten deelnemen geeft dus geen garantie op geen opgevers.

Vergeet niet dat het spel toen bijna dubbel zo lang duurde, 50 dagen i.p.v. 30. Ik vond al die luxe proeven juist wel leuk, juist ook om te zien hoe de kandidaten verwilderd waren geraakt in die tijd. Ik vond het ook beter dat er twee proeven waren: 1 voor immuniteit en 1 voor luxe. Zo kregen ook andere deelnemers de kans om ooit iets te winnen.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 11-11-2018, 14:32:28
Ik ben het ermee eens dat de evolutie van het tactische spel goed is. Ik denk ook juist dat het leuk is om ER te vergelijken met het echte leven en "survival of the best" maar dat daarbij, net als in het echte leven, zo is dat er meerdere kwaliteiten zijn die je "the best" kunnen maken. Zo kan iemand die fysiek minder sterk is, wat in eerste instantie vaak als belangrijkste eigenschap wordt gegeven van een Robinson, toch de beste worden omdat die persoon sociaal en tactisch sterker is (slimmer dus).

Over de luxeproeven ben ik het niet eens, ook voor het kijkplezier. Twee proeven om naar te kijken is veel leuker. Daarnaast heb je vaak dat je een luxe item wint en dan andere mensen moet kiezen om het mee te delen, waar ook interessante beelden van komen ;D. Om nog maar te zwijgen over één van mijn favoriete luxe proeven: de veiling. Geliefden die langs komen hoeft van mij ook niet zo btw. Dat mogen ze wel weglaten.

Over de opgevers: Ja die waren er bij onbekenden ook, maar als je dat seizoen kijkt dan zie je ook dat onder die mensen vaak echte blessures waren. Vooral het seizoen wat je benoemd (Panama) was een verrekt zwaar seizoen met de oneindige regenbuien. Ik denk dat je met onbekenden wel degelijk minder opgevers gaat krijgen, als er een beetje goed gecast wordt ::jaja::.

Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nieky op 11-11-2018, 16:46:21
Ik denk dat de volgende dingen 'het probleem' zijn.

- Het format raakt een beetje uitgewerkt. Het is teveel van hetzelfde. Weer een winnaarseiland, weer maximaal 6 stemmen na de samensmelting. Wat dat betreft begon het seizoen hoopvol met de kapiteinsduels, maar door alle opgevers was dat uiteindelijk niet belangrijk. Behalve voor Toine en Famke.

- De opgevers, hier is genoeg over gezegd. In alle eerlijkheid, bij het zien van de kandidaten verwacht je al dat types als Josylvio, Aisha (en met alle respect, want ze deed het knap) en Corry gaan opgeven. Als de vrouw van Jody zwanger is, is dat voor hem ook niet raar. Als productie weet je dit toch ook???

- Ik ben ook fan van het tactische spel, maar het komt te weinig van de grond vanwege de opgevers, maar ook vanwege fouten van de productie. Wat mij betreft mogen er meer gouden munten in het spel komen. Het liefst niet openbaar zoals met de kapiteins, maar meer zoals bij survivor met geheime idols. Dit verhoogt het tactische element. Ik vind het voor dit seizoen een blunder dat bekend en onbekend niet zijn gemixt voor de samensmelting. Hierdoor hou je na de samensmelting toch een beetje het bekend vs onbekend gevoel.

- Luxeproeven mogen van mij terug, eventueel afgewisseld met proeven om info over de verborgen gouden munt te vinden

- Die interviews en het napraten op de eilandpraat dat moet echt anders......

- Afleveringen zijn langdradig en bevatten ontzettend veel reclames. Voor mijn gevoel meer dan andere programma's. Ik kom geen moment in een aflevering....

- Nadruk ligt teveel op fysieke kracht in de proeven. Misschien terecht, want door het tactische spel wordt je als sterkere speler ook sneller een doelwit. Op deze manier wordt dit gecompenseerd, maar zeker met de finaleproef vind ik de nadruk hier teveel op liggen. Ik ben toch voorstander van een finalejury, zodat sociale en tactische elementen ook meer terug gaan komen.

Ik ben wel ban dat er niet veel gaat veranderen in de komende jaren. Ze durven het denk ik niet aan om volledig zonder BN'ners te gaan spelen. Onder mijn leerlingen hoor ik juist ontzettend veel positieve verhalen en reacties vanwege deelnemers als Tony, Famke, Josylvio, Loiza, Steven, etc. etc.  Ik hoor op vrijdagochtend niemand over boer Jan praten..... De kijkcijfers bevestigen dit denk ik helaas. ER is sinds er BNners inzitten alleen maar populairder geworden, terwijl 'wij' juist vinden dat de seizoenen vaak slechter zijn geworden.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: MollenvangR op 15-11-2018, 00:49:45
http://www.youtube.com/watch?v=dpJM2A-honY
Themanummer dat Expeditie Robison 2018 samenvat ;D
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Nieky op 15-11-2018, 09:33:49
 ::rofl::

Luuk Ikink tweette van de week dat vanavond wel spectaculair zou worden!
Let's hope so.
Wie weet kijk ik het morgen dan terug :)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: D*N op 15-11-2018, 10:52:39
Met spectaculair bedoelt ie: er geeft niemand op?  ???
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: FrankLapidus op 15-11-2018, 21:45:58
Van mij mag Loïza het van Dennis overnemen. Waarom niet een keer een presentatieduo met 2 vrouwen? Loïza en Nicolette!
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Kukai op 15-11-2018, 21:53:10
Van mij mag Loïza het van Dennis overnemen. Waarom niet een keer een presentatieduo met 2 vrouwen? Loïza en Nicolette!

Zou wel een cool duo zijn.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Blip op 15-11-2018, 22:18:11
Loïza en Ryanne.  ;D
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: de_witte op 15-11-2018, 22:55:39
2 proeven in een aflevering zou ik inderdaad wel fijn vinden
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Swifty op 16-11-2018, 06:54:50
Hadden we nu toch ook?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 18-11-2018, 00:01:25
Kunnen meer mensen de laatste aflevering van ER op Vier niet zien?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: putyourHANSup! op 18-11-2018, 00:23:16
Kunnen meer mensen de laatste aflevering van ER op Vier niet zien?
Jup, hier zelfde probleem! Gisteren stond er op de pagina van aflevering 11 nog iets van: "vernieuw de pagina en probeer het opnieuw". Maar nu staat de laatste aflevering überhaupt niet op de site en kun je enkel de eerste 10 terugkijken.
Ik wil weten hoe het verder gaat. :(
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 18-11-2018, 00:50:59
Ja dat heb ik dus ook.
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Lukie4 op 18-11-2018, 08:48:19
was daar niet een eigen topic voor ?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 18-11-2018, 09:41:31
Waarom zou ik kans lopen op spoilers?
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: putyourHANSup! op 19-11-2018, 23:44:53
Hij doet het weer, Mollenmania! De aflevering is gewoon te bekijken op de website :)
Titel: Re: Expeditie Robinson 2018
Bericht door: Mollenmania op 20-11-2018, 00:39:34
Thnx hans! Ga hem morgen kijken :)