Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
231 gasten en 1 vaste bezoeker (Convans)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
Pagina's: 1 [2]
  Print  
Auteur Topic: Aflevering 6 - 12 oktober  (gelezen 4498 keer)
Starry Night
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

« Antwoord #20 Gepost op: 12.10.2017, 23:29:01 »

Nee de opzet blijft verkeerd.

Het pakt nu goed uit. Maar het komt op me over alsof deze manier van OBNners erin laten komen alleen maar bedacht is om de BNners er langer in te houden :X

Ja, hier ben ik het mee eens. Vind het een bezopen constructie. Mensen dagenlang niks laten doen en dan uiteindelijk 1 voor 1 als kanonnenvoer richting de daadwerkelijke wedstrijd sturen (waarbij ook nog eens twee afgevallen BN'ers een kans maken). Het is een pure samenloop van omstandigheden dat dat nu goed is afgelopen.
« Laatste verandering: 12.10.2017, 23:31:56 door Starry Night » Gelogd
Fabiann
winnaar WIDM-pool 2008
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #21 Gepost op: 12.10.2017, 23:53:11 »

Wat een van de meest frustrerende afleveringen ooit dreigde te worden deed me aan het einde wel enorm juichen! Bravo!
Gelogd
D*N
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt spellenforum, Winnaar Expeditie Robinson pool 2014
Offline Offline

Geslacht: Man

Get Free

« Antwoord #22 Gepost op: 13.10.2017, 04:42:09 »

Ook eens, maar gelukkig gaat het nog goed. Ik ben alleen benieuwd wat ze nu doen bij een gelijke stand, vorige eilandraden? Want dan kan Imke bij een volgend verlies alsnog de pineut zijn...
Gelogd

Sometimes it feels like I've got a war in my mind. I want to get off, but I keep riding the ride
Rogue
Offline Offline

Geslacht: Vrouw

The gods have no mercy, that's why they're gods.

« Antwoord #23 Gepost op: 13.10.2017, 08:35:36 »

Ik vond het allemaal weer zo saai. Zo'n laag tempo, zo weinig leuke kandidaten dit jaar. Er gebeurd gewoon echt helemaal niks. Ik wist al dat geel die proef weer ging verliezen, puur als je naar de preview keek voor de pauze die aanspeelde op winst voor hen. Dus ging noord winnen. Ongelooflijk dat ze het weer verpest hebben. Hoopte zo dat ze nou eens gingen winnen. Al hebben ze daarmee Niels zijn hachje gered. Die zit op de schopstoel straks als ze wel een keer verliezen.
Vind hem ook erg irritant dus van mij mag hij wel weg. Al is Richard hinderlijker als persoon. Had hij toch maar die proef moeten verliezen he ( wat een instelling trouwens! Van een oud voetballer! Wat een winnaarsmentaliteit!), maar zelfs dat kon hij niet. Hij maar denken dat dochterlief veilig zat.

Blij dat Kai zijn hersens gebruikt heeft en de juiste keuze gemaakt heeft. Je moet vooruit denken met dit spel. Als zij bij haar papa en Anouk komt na de samensmelting sta je al 3-0 achter. Slimme beslissing. Shelly's boosheid kon ik wel begrijpen maar snap wel dat ze haar niks verteld hadden, zij was immers vriendinnen met Joelle.
Nietszeggend meisje dus prima dat ze weg is. Ik vraag me af hoe die jongens op Carlos gaan reageren. Weet niet of Kai het leuk gaat vinden, nog zo'n alpha mannetje in de groep. Wie weet vind hij het top, maar ik vraag het me af. Ze hebben wel meer kans bij de proeven nu denk ik. Hoop ik. Noord mag ook wel eens naar die eilandraad. Er gebeurd daar helemaal niks.

Het onbekende eiland voegt ook helemaal niets toe. Ja leuk hoor, een hele discussie om dat bed. Trouwens vreemd dat Herold en Carlos dat nog steeds niet even gemaakt hebben aangezien Carolina daar weken terug al om vroeg. Kan me voorstellen dat je zelf niet weet hoe dat moet. Vond Soundos uit de bocht vliegen met haar reactie maar Carlos evengoed. Hij leek wel een compleet ander mens toen hij op die eilandraad zat trouwens, veel minder zuur en breed lachend.
Zo hadden we hem nog niet gezien. Hopelijk wordt hij nu wat sympathieker.

Trouwens Kai is echt de enige kandidaat die ik leuk vind, waar ik om kan lachen. Waar ik enige emotie bij ervaar. De rest doet me echt allemaal helemaal niets. Roeland met zijn domme puppet show vond ik helemaal niet grappig. Eerder een beetje sneu. Voor mijn gevoel heeft Robinson wel een nieuw dieptepunt bereikt qua kijkplezier. Vorige jaren zaten er in elk geval nog genoeg leuke mensen bij, dit jaar veel te weinig.

Gelogd

The lion doesn't concern himself with the opinions of the sheep.
Wulsie
Offline Offline

« Antwoord #24 Gepost op: 13.10.2017, 14:04:57 »

Ik zou ook niet opgetogen zijn als je 11 dagen op een eiland zit, af te wachten wanneer je eindelijk eens mag meedoen naar datgene waar je al zo lang naar toe hebt geleefd.
De OBNers zijn verder nogal principieel, denk niet dat ze er moeite mee gehad hadden om mee te helpen als Carolina vanuit zichzelf probeert om het bed te verstellen. Het was meer een attitude-dingetje: 'Wat vreemd en egoÔstisch dat je niet gelijk mijn stuk repareert!' ipv 'Ik ga het proberen, kunnen jullie me helpen mijn deel te doen?' Meteen een aanval zonder dat je ook maar iets aan dat kamp gebouwd hebt in die eerste paar dagen.
Gelogd
TheeZakje
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #25 Gepost op: 14.10.2017, 19:16:24 »

Hello folks.

Ben blij dat Imke er nog in zit. Maar ze mag de term Robinsonwaardig wel achterwege laten, brr.
Ook zo typisch: ze laten de stem van Imke zien. En dan willen ze het bij het tellen van de stemmen spannend maken maar dan is de eerste stem voor JoŽlle geschreven in een volledig ander handschrift dan die we zagen van Imke  Roll Eyes

Soundos mag wel weg.

En ach, ik kijk het altijd een beetje op de achtergrond. Het programma boeit me helaas weinig meer, maar blijf toch half kijken.

Gelogd
Lukie4
Forum Moderator
*****
winnaar WIDM-pool 2018
Offline Offline

Geslacht: Man

Als je alles geeft, verlies je niets

« Antwoord #26 Gepost op: 14.10.2017, 19:22:08 »

Hoi Theezakkie Zwaai

Met welke helft kijk je dan ?
Gelogd

Life can only be understood backwards; but it must be lived forwards.
TheeZakje
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #27 Gepost op: 15.10.2017, 18:12:44 »

Hoi Theezakkie Zwaai

Met welke helft kijk je dan ?

Onderste helft. En dan de achterkant  Lips Sealed
Gelogd
Wulsie
Offline Offline

« Antwoord #28 Gepost op: 16.10.2017, 11:54:49 »

Wie de briefjes voor de bekendmaking heeft gesorteerd maakte ook een fout. Als ze het wilden laten lijken op een 4-1 verlies voor Imke, moet het bij de eerste twee stemmen 1-1 staan (Ze trekken het altijd gelijk). Nu begonnen ze met 2 stemmen voor Imke, waardoor je wist dat Joelle er ook minimaal twee zou krijgen, en dus drie.
Gelogd
Mollenmania
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #29 Gepost op: 16.10.2017, 16:30:33 »

Sowieso is de naam die als eerst uit de urn komt vaak degene die er in blijft.
Gelogd
B&W
Offline Offline

Geslacht: Man

« Antwoord #30 Gepost op: 17.10.2017, 10:24:28 »

Inderdaad jammer hoe ze die stembriefjes uit de pot halen.
Ze lieten ook nog een andere stem zien als de eerste voor JoŽlle waardoor je wist dat er naast Imke nog minimaal een andere op JoŽlle zou hebben gestemd.
Gelogd

*was ooit een Black_and_White
JP1999
Offline Offline

Geslacht: Man

One day or day one

« Antwoord #31 Gepost op: 17.10.2017, 12:35:24 »

Ze lieten ook nog een andere stem zien als de eerste voor JoŽlle waardoor je wist dat er naast Imke nog minimaal een andere op JoŽlle zou hebben gestemd.

Inderdaad, ik zag ook gelijk dat het niet Imkes stem was (zij had veel groter JoŽlle geschreven). Jammer dat er niet beter wordt nagedacht en dat de eilandraad zů sloom wordt gemonteerd, het 'naaimoment' werd zo echt verzacht. Kwam misschien ook omdat JoŽlle heel onverschillig reageerde. Ik heb haar sowieso weinig boeiends horen zeggen, net als haar vader. Ze verpersonaliseren de stereotypes over 'domme' modellen & voetballers wel vind ik.   

Ik vind Anouk en Kaj tot nu toe het meest Robinson-waardig. Zij durfden na de eilandraden ook hun stem tenminste te verantwoorden, zoals Anouk aan Nicole, terwijl veel (o.a. Shelly tegen Soundos) niet verder komen dan 'sorry', alsof het per ongeluk ging. Saai & flauw
Verder leuk seizoen, maar het vuur spat er nog niet echt vanaf. Vorig jaar kwam dat ook pas laat, dus ik verwacht dat het nu ook echt nog leuker gaat worden  Volmondig Ja Volmondig Ja
Gelogd
D*N
Actief Lid
*****
Aanspreekpunt spellenforum, Winnaar Expeditie Robinson pool 2014
Offline Offline

Geslacht: Man

Get Free

« Antwoord #32 Gepost op: 17.10.2017, 12:39:06 »

Mwah het stemmen verantwoorden zou er uberhaupt niet in moeten zitten Zeker niet!. Nog steeds een waardeloos idee om een soort "nabespreking" te hebben na de eilandraad. Gewoon gelijk hup eruit.
Gelogd

Sometimes it feels like I've got a war in my mind. I want to get off, but I keep riding the ride
Wulsie
Offline Offline

« Antwoord #33 Gepost op: 17.10.2017, 15:37:29 »

Eens, dat 'sorry' na afloop is altijd pijnlijk, en waarom zou je je moeten verantwoorden na afloop. Dat: 'ja maar we hebben een afspraak gemaakt waar je je nu niet aan houdt' is ook wel achterhaald.

Misschien is het een minder seizoen omdat de groepjes gelijk aan het begin iets kleiner zijn dan normaal. Daardoor heb je minder de kans om meerdere verhaallijnen te maken. En het eiland van de Onbekenden is na de start ook niet interessant omdat er geen gekonkel kan plaatsvinden. Maar sowieso zijn de eerste paar afleveringen vaker niet altijd even boeiend en aanloopjes naar het eindspel. Vaak bepalen de laatste drie afleveringen hoe goed een seizoen is. Ik vond het seizoen met Danny, Anna, Amara, Ryanne en Klaas best prima, alleen waren de laatste afleveringen dan weer niet boeiend waardoor dat nu wordt gezien als een minder seizoen.
Gelogd
LdHmolletje
Winnaar De Mol pool 2017
Offline Offline

Geslacht: Man

Oh, oh, Den Haag!

« Antwoord #34 Gepost op: 17.10.2017, 17:15:57 »

Ze lieten ook nog een andere stem zien als de eerste voor JoŽlle waardoor je wist dat er naast Imke nog minimaal een andere op JoŽlle zou hebben gestemd.
Daarom kijk ik al tijden eigenlijk niet meer wie welke naam opschrijft. Dat is leuker, en spannender bij de telling!
Gelogd

Ich bin ein Bšrliner!
Pagina's: 1 [2]
  Print  
 
Ga naar:  

ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.364 seconden met 21 queries.