Startpagina   Help Inloggen Registreren  
ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
218 gasten en 0 vaste bezoekers ()
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
Pagina's: 1 [2] 3 4 5 ... 10
 11 
 Gepost op: Gisteren om 22:14:47 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door D*N
Besloten heel lang geleden is dat Volmondig Ja

 12 
 Gepost op: Gisteren om 21:57:38 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Nigel
Dinsdag 24 juli - de_witte, Hans, Loezel, MV, MM, Miek1999, molduck, Wouterv, Nigel
Woensdag 25 juli - de_witte, MV, MM, Miek1999, Molduck , Wouterv, Nigel
Donderdag 26 juli- Miek1999, Loezel, Nigel
Vrijdag 27 juli- Miek1999, Wouterv (OV)
Maandag 30 juli- Miek1999, (MC OV), Molduck, Wouterv, Loezel, Nigel

 13 
 Gepost op: Gisteren om 21:46:54 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Daisy
WouterV: "En wat?" Spechteke: "Ik kan het me niet meer goed herinneren. Ik moet in een gat gevallen zijn. En daar hebben TimvDons en Nieky mij gevonden en vervolgens vastgebonden." WouterV: "Dus je was gewoon nog in het huis?" Spechteke: "Ja eigenlijk wel, eronder." WouterV: "Maar wat moesten TimvDons en Nieky daar dan?" Spechteke: "Een tunnel graven. Ze hebben geprobeerd Bakkertje uit te breken. Ze hebben een tunnel gegraven, tot aan de gevangenis in Vught." WouterV: "Bakkertje, uitbreken? Ik heb daar niks over gehoord." Spechteke: "Klopt, want het is ook niet gelukt. Het verhaal is nog lang niet klaar.

Swifty schrikt wakker achter haar bureau. Ze heeft urenlang geslapen. Ze had het blijkbaar nodig. Ze appt Lan of hij al beter is, maar die reageert niet. 'Vreemd, hij zit normaal bovenop zijn telefoon.' Ze zucht, en besluit dan toch maar een telefoontje naar Hulpdakdekker er tegenaan te gooien. Hulpdakdekker: "Swifty. Hoe dat zo ineens?" Swifty: "Ik moet eerlijk toegeven ... ik kan je hulp wel gebruiken. Ik weet nog steeds niet wat er met die tapes gebeurd is ... maar ja, eigenlijk weet ik na 6 maanden helemaal niks. Ik kom geen steek verder, met elke aanwijzing lijkt het hele verhaal vreemder te worden. Ik heb iemand nodig die vreemde verbanden met elkaar kan leggen. Jij bent de enige die dat kan." Hulpdakdekker: "Nou fijn dat je dat denkt. En dat is ook zo. Alleen nu even niet. Jij had me toch niet nodig? Ik bepaal zelf wel wanneer ik je kom helpen. En dat is niet nu. Ik bel je wel als ik weer zin heb, dag Swifty." En Hulpdakdekker hangt op. Elise: "Goed gedaan." Hulpdakdekker: "Dank je." Dan gaat de voordeurbel. Hulpdakdekker: "Zuch, dat zal 'r toch niet zijn?" Hij loopt naar de voordeur en doet open. Hulpdakdekker: "Ehm .... PutyourHANSup! ... ik geloof dat ik jou moet arresteren." Starlight: "Doe dat alsjeblieft niet." Hulpdakdekker: "En wie ben jij dan wel niet?" Starlight: "Starlight, aangenaam. Ik kan een hoop licht in de duisternis brengen."

Het is avond Borkel en Schaft. Iedereen doet zo zijn eigen ding. HIDM en D*N kijken gezellig samen romantisch een film. MaikeMeisje en Moni tuigen een kerstboom op, en luisteren nog eens naar de tape, waarop staat dat Lukie4 de spacecake heeft gemaakt. Ze hebben uiteraard een kopie gemaakt. Vieffan sluit de Bakkerij af. Elise zit immers bij Hulpdakdekker. Vieffan's telefoon gaat. Vieffan: "Bel je nu alweer?" Lan: "Ja sorry, ik ben een beetje nerveus." Vieffan: "App gewoon voortaan. Telefoongesprekken kunnen makkelijker afgeluisterd worden." Lan: "Is alles op schema voor morgen?" Vieffan: "Ja zeker. En Elise heeft niks in de gaten." Lan: "Goed zo. We houden contact." Vieffan hangt op.

Wordt vervolgd ...

Aflevering 8 zit erop. Neemt Duncton de juiste beslissing? Kiest PutyourHANSup! voor zijn verstand, of toch voor zijn gevoel en wil hij zijn broer zien? Hoe loopt het verhaal dat Spechteke vertelt af? Starlight en Hulpdakdekker ontmoeten elkaar voor het eerst; en we hebben in de sneak preview gezien dat er iets dramatisch te gebeuren staat met die twee. Wat zal daar de aanleiding voor zijn? Waarom bellen Lan en Vieffan met elkaar? En wat heeft Elise niet in de gaten?

Morgenochtend aflevering 9, en dan kunnen jullie weer stemmen. Nu speculeren hoe het verhaal verder gaat? Dat kan in dit topic. Tot morgen!

 14 
 Gepost op: Gisteren om 21:46:07 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Daisy
Aflevering 8 - Dag 4 - woensdag 20 december

Duncton belt Mollenmania opnieuw, maar die neemt weer niet op. 'Als Mollenmania niet naar mij komt, dan ga ik wel naar hem.', denkt Duncton. Mollenmania is 6 maanden geleden voor het laast in Borkel en Schaft gesignaleerd. Dan daar maar naartoe, op zoek naar een aanwijzing. Duncton begint met pakken.

Starlight en PutyourHANSup! zaten in de Intercity trein naar Utrecht, maar zijn gestrand in Zwolle; de bovenleiding is naar beneden gekomen. In plaats van direct een vervangende bus te nemen, besluiten ze even wat te gaan drinken. Starlight: "Hebben wij weer." PutyourHANSup!: "Ach, we komen er wel. Gaan we gelijk naar Hulpdakdekker toe?" Starlight: "We moeten 'm eerst vinden. Waarom vraag je dat?" PutyourHANSup!: "Eigenlijk wil ik bij mijn broer langs." Starlight: "Is dat wel verstandig? Volgens mij sta je nog op een opsporingslijst. Je zit hier niet voor niets met een pet op. Je wordt daar vast en zeker herkend." PutyourHANSup!: "Je hebt gelijk. Maar ik heb 'm al 6 maanden niet gezien. Ik zal er iets op moeten verzinnen."

Ook WouterV en Spechteke nuttigen een drankje. WouterV: "Vertel nou eens wat er precies gebeurd is. Spechteke: "Nou laat me bij het begin beginnen."

Ruim 6 maanden geleden ...
Molcrazy: "Doe je voorzichtig?" Spechteke: "Ja, natuurlijk. En anders bel je WouterV gewoon, als ik over een uur niet terug ben joh." Spechteke loopt richting het huis waar Nieky en TimvDons zich zouden moeten beginnen. De achterdeur zit niet op slot, dus Spechteke sluipt voorzichting naar binnen. Er lijkt op het eerste gezicht niemand aanwezig. De keuken is nogal stoffig, maar leeg. Zelfs de koelkast is leeg. 'Vreemd', denkt Spechteke, aangezien zien Nieky en TimvDons hier toch zouden moeten zitten. Zonder eten en drinken? Spechteke loopt de hal in. Hij checkt nog 2 kamers, maar daarin is niks bijzonders te vinden. Het enige wat nog te checken valt, is de bezemkast. Spechteke doet de deur open, stapt naar binnen en ...

 15 
 Gepost op: Gisteren om 21:06:09 
Gestart door MollenvangR-Art - Laatste bericht door Nieky
Weer een puntje ingelopen cheerleader

 16 
 Gepost op: Gisteren om 21:02:53 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Daisy
Mooi stukje. Tandpasta Smiley

Ach fijn, mijn poging tot humor toch nog een eens geslaagd. Grin

Stop met stemmen, jullie gingen voor optie

Spoiler (Klik om de spoiler te verbergen/laten zien)


Aflevering 8 is nog in de maak. Daar laat ik het bij, aflevering 9 komt op zeker nu morgenochtend. Jullie kunnen dan wel niet stemmen vanavond, maar speculeren mag zeker. Vorig jaar werd er heel veel gespeculeerd, maar nu maar heel weinig Droevig
Jullie zien aflevering 9 vanzelf verschijnen, vanaf dat moment kan er gestemd worden, tot zondagavond 21.00 uur.

 17 
 Gepost op: Gisteren om 20:35:29 
Gestart door MollenvangR-Art - Laatste bericht door Swifty
Tussenstand na etappe 13


1e plaats   Bravo!  Telminator - Team Les Tricheurs Divines   834 punten Bravo!

2e plaats  confettie G-root - Grootse renners    681 punten confettie

3e plaats Joehoooeee   Nieky - Puffen en zweten 676 punten Joehoooeee


Dagwinnaar:  Duimen omhoog!  G-root Duimen omhoog!
Grootste stijger:    Tandpasta Smiley G-root 5 plaatsen Tandpasta Smiley
Grootste daler:    lekker knuffelen Mollenvanger-MV en KD. 3 plaatsen lekker knuffelen


Kijken waar jij staat kan HIER

 18 
 Gepost op: Gisteren om 20:14:46 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Daisy
Ach, de Y overslaan is geoorloofd. Grin

 19 
 Gepost op: Gisteren om 20:12:08 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Robbieazerty
Yes, ik ben niet de enige die letters overslaagt!  Bravo!

 20 
 Gepost op: Gisteren om 19:53:52 
Gestart door Daisy - Laatste bericht door Mollenmania
E. Ik red Duncton (hij had mij immers gebeld)

Pagina's: 1 [2] 3 4 5 ... 10
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.263 seconden met 17 queries.