ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
250 gasten en 4 vaste bezoekers (Swifty, FrankLapidus, Miek1999, Tristan)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
punaise

Geraldine - 3e plaats Expeditie Robinson 2013

punaise
Geraldine KemperBiografie:
Geraldine Jane Kemper (Amsterdam, 26 januari 1990) is een Nederlandse televisiepresentatrice van BNN. Ze won door het tv-programma Sterretje Gezocht haar baan als presentatrice bij deze publieke omroep.
Levensloop
Geraldine woont in Volendam. Ze studeerde sportmanagement en had een bijbaantje bij haar oom en tante achter de toonbank bij Gebroeders Koning Volendammer Viscircus op het Belfort.
Ze is atlete bij AV Edam. Dat was ook Kempers reden om de hbo-studie sport- en marketingmanagement te volgen.
Sterretje Gezocht
Toen Geraldine de oproep zag voor het BNN-programma Sterretje Gezocht meldde ze zich meteen aan. Haar droom was dan ook om ooit vj bij TMF of presentatrice bij BNN te worden.
Er gaven zich in totaal ongeveer achtduizend vrouwen op. Uiteindelijk wist Gerrie na acht weken het nieuwe sterretje van BNN te worden. Ze versloeg in de finale Fleur met 60% van de jury punten en 60% van de stemmen van het publiek. Dat betekent dat ze een rolletje krijgt in de soapserie ONM (Onderweg naar Morgen) en dat ze presentatrice wordt van Try Before You Die. Daarnaast maakte Valerio Zeno tijdens de finale bekend dat de winnares de dag na de finale meteen aan de slag gaat als presentatrice van Spuiten en Slikken Zomertour; Geraldine verving daarin Zarayda Groenhart voor 1 aflevering.

Door het vertrek van Filemon Wesselink bij Spuiten en Slikken, kregen Nicolette Kluijver en Zarayda Groenhart de plek van Filemon en kwam er dus ook een plek vrij. Kemper die dus eerder al één aflevering de plek van Groenhart verving behoort vanaf seizoen 9 tot het vaste team van Spuiten en Slikken. In Spuiten en Slikken doet ze de experimenten, genaamd Gerries Eerste Keer. Kemper presenteert sinds 2009 ook Trick Mania op 101 TV. Ze is ook één van de presentatrices van 3 op reis geworden.

De expeditie:
Geraldine is van kind af aan groot fan van Robinson. Ze komt uit Volendam, waar ze met haar moeder in een klein vissershuisje woonde. Ze wil graag meedoen omdat het beeld dat van haar bestaat, een lief jong meisje, niet klopt. Ze kan best haar mannetje staan. In Expeditie Robinson zal ze kunnen laten zien hoe het met haar leiderschapskwaliteiten zit.
 

Reality Net - Realitynet.nl is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.257 seconden met 14 queries.