ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
212 gasten en 5 vaste bezoekers (Duncton, Lukie4, Molduck, G-root, Starlight)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
punaise

Kees verliezer halve finale

punaise
Kees BootBiografie:
Kees Boot (Dronten, 26 maart 1970) is een Nederlands acteur, die speelde in diverse theatervoorstellingen, films, tv-series en reclamespots.

Kees Boot studeerde aan de Amsterdamse Toneelschool en deed eindexamen in 1995. Hij maakte onderdeel uit van het gezelschap Tevengebroed, waarmee hij te zien was in voorstellingen als Bierkaai, Kaalslag en OUT.
Hij brak door bij het grote publiek als de haastige manager John in de Cup-a-Soupreclame: nog jarenlang werd Boot nageroepen op straat. Een andere rol die hem op televisie faam bezorgde, was die van ruwe bolster Johnny in het tweede en derde seizoen van de serie All Stars - De serie. Verder was hij te zien in onder andere Het Braambos, Wildschut & De Vries, In voor- en tegenspoed, Combat, Kind Aan Huis, Baantjer en Spangen.

In het theater was de acteur onder meer te zien in het satirische stuk Popcorn van Ben Elton, een rol waarvoor hij de Arlecchino ontving, de prijs voor de beste mannelijke bijrol van dat seizoen. Naast Paul de Leeuw en Simone Kleinsma stond hij in de veelgeprezen voorstelling Aan het einde van de regenboog. Verder was hij te zien in diverse vrije producties, zoals de voorstelling King Lear bij het Amsterdamse Bos. Een greep uit andere producties is Het Belang Van Ernst, Maat Voor Maat, Arturo Ui, Hooligens en Hurly Burly. Ook maakt hij deel uit van de nieuwe cast van Ciske de Rat, waarin hij de rol vertolkt van de vader van Cis, Frans Vrijmoeth.
Hij was te zien in films als Maten, Benidorm, De Zwarte Meteoor, Lek, Mariken, Floris, Moordwijven en de verfilming van De brief voor de Koning.

De expeditie:
Kees is al jaren een grote Robinson-fan en kijkt naast de Nederlandse versie ook de Amerikaanse Robinson: Survivor. Bekende vrienden verklaren hem voor gek dat hij mee doet, maar een keer moest het toch gebeuren.
 

Reality Net - Realitynet.nl is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.284 seconden met 15 queries.