ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
243 gasten en 4 vaste bezoekers (FrankLapidus, Swifty, Miek1999, Tristan)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online
punaise

 

punaise
Naam: Anouk Maas
geboortedatum: 31 juli 1986Anouk Maas (31 juli 1986) is een Nederlandse musicalactrice die onder andere te zien was in de musicals Evita (Maitresse), The Sound of Music (Liesl), Hairspray (Amber von Tussle) en Miss Saigon (Ensemble).
Toen Maas elf jaar was kreeg ze een hoofdrol in de musical Annie. Daarna deed ze in Londen mee aan een samenwerkingsproject met Arts Educational School for Musical Theater, daar kreeg ze ook zang- en dansles van Chris Hocking en Molly Molloy. In New York volgde ze danslessen aan het Broadway Dance Centre.

Daarna was ze te zien in de musical We Will Rock You in Keulen en in Wenen en de Duitse tour van Saturday Night Fever als understudy van Stephanie en Annette. In Saarbrücken speelde ze in 2006 Serena in Fame en daarna weer de rol van Annette in de Duitse tour van Saturday Night Fever. Begin 2007 deed ze mee aan de skateschool voor de musical Starlight Express van Andrew Lloyd Webber. In datzelfde jaar speelde Maas in Cats, als swing van de rollen Lorrenjopie, Silvany en Electra. Daarna speelde ze de maîtresse in Evita en was ze te zien als Liesl in The Sound of Music. Sinds september 2009 was Maas te zien in de musical Hairspray als Amber von Tussle. Hierna speelde zij in het ensemble van JOSEPH and the Amazing Technicolor Dreamcoat. In oktober 2010 speelde ze de rol van Anne Dindon in La Cage Aux Folles. Daarna is ze in Miss Saigon gaan spelen. Sinds november 2012 speelde ze roodkapje/ us Fiona in Shrek (musical). Later nam zij de rol van Fiona over van Kim Lian van der Meij. Vanaf september 2013 speelt ze de hoofdrol van Alex in de musical Flashdance.
Ze won een John Kraaijkamp Musical Award voor aanstormend talent in 2009.
 

Reality Net - Realitynet.nl is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.218 seconden met 13 queries.