ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
246 gasten en 5 vaste bezoekers (Test, wouterv, Fabiann, de_witte, Miek1999)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online

Aflevering 5

Door: Swifty

punaise

 

punaise
De weggestemde Lex kiest ervoor om door te gaan met de Expeditie en voegt zich bij Bertie en Elle op Afvallerseiland. De dames lusten hem rauw, hij heeft hen immers weggestemd. Lex is onder de indruk van het kamp wat de dames opgezet hebben. JayJay zorgt ondertussen voor ergernis bij zijn kampgenoten, Koos en Susan zouden het daarom niet erg vinden om te verliezen.
Bij de proef is, naast immuniteit, een cryptische aanwijzing te winnen, waarmee je extra voedsel kunt vinden wat op het eiland verstopt is. Er moet per persoon vuur worden meegenomen op een board dat door de anderen naar een platform wordt getrokken. Op het platform moet een touw worden doorgebrand om een puzzelstukje los te maken. De kandidaat wordt met het puzzelstuk op het board teruggetrokken, en dan gaat de volgende. Als alle puzzelstukken zijn opgehaald moet daarmee zo snel mogelijk een groter stuk worden gemaakt dat met andere grote puzzelstukken een vierkant moet vormen.
Bartho gaat als eerste voor Kamp Zuid, maar op de terugweg glijdt hij met het puzzelstuk van het board. Heel snel worden de andere kampleden heen en weer teruggetrokken, en de beide kampen gaan bijna tegelijk aan het puzzelen. Kamp Noord heeft als eerste de kleine stukken goed gecombineerd. Alex ziet ineens hoe de grote stukken in elkaar moeten en bezorgt Kamp Noord zo de winst. Jalou heeft gemengde gevoelens, winnen is fijn maar ze had ook wel een zeker iemand naar huis willen stemmen.
De cryptische aanwijzing is: 'onder de witte wortels van deze struik'. Bij de volgende proef is nog een aanwijzing te winnen.
Anna stelt voor om op Bartho te stemmen. In de proeven is Bartho de zwakste schakel. Gaby neemt Dio apart en geeft aan dat ze het toch wel moeilijk vindt om op Bartho te stemmen. Ze vinden Bartho erg sympathiek. Het zou tactisch kunnen zijn om op Thomas te stemmen. Bartho gaat er vanuit dat Gaby en Dio met elkaar praten over het wegstemmen van hem.
Elle vindt de verveling en het lange wachten op afvallerseiland erg zwaar. Bij Kamp Noord lopen de irritaties tussen enerzijds Alex en JayJay en anderzijds de anderen hoog op, en Susan en JayJay hebben een stevige woordenwisseling.
Het is de vierde Eilandraad voor Anna, Bartho en Thomas.  Nadat iedereen gestemd heeft blijkt dat er 1 stem is voor Thomas, alle andere stemmen zijn voor Bartho. Hij neemt het zijn team niet kwalijk. Anna en Gaby geven aan dat ze het er wel moeilijk mee hebben, Bartho is wel een bikkel zeggen ze.
 

Reality Net - Realitynet.nl is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.231 seconden met 13 queries.