ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
244 gasten en 5 vaste bezoekers (Test, wouterv, Fabiann, de_witte, Miek1999)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online

Aflevering 12

Door: Daisy

punaise

 

punaise
De uitslag van de vorige eilandraad is nog geheim. Maar Koos voelt wel aan dat de meeste stemmen op hem zijn uitgebracht. Suzanne zal hem gaan missen, mocht het zover komen. Jessie biecht op aan Anna dat ze niet gestemd heeft, en dat ze er later misschien Dio uit wil stemmen, samen met Anna en Suzanne. Anna ziet ’t plan echter niet zitten. Op afvallerseiland wachten ondertussen JayJay en Bertie op een nieuwe afvallers. Maar die komt er niet. Ze doden de tijd met het redden van het kamp, na de zoveelste regenbui. De rest bereidt zich voor op de proef. Koos hoopt de immuniteitsketting te kunnen veroveren, om zo als eerste kandidaat ooit met ketting en al t spel uitgestemd te worden.
Het is tijd voor de proef en het is een klassieker … de eetproef! De kandidaten krijgen in 5 rondes verschillende lokale lekkernijen voorgeschoteld. Per ronde valt de kandidaat die er het langst over doet om het recht op te peuzelen af. De eerste afvaller krijgt een zwarte stem, de winnaar van de laatste ronde behaalt immuniteit. Voordat de proef begint, vertelt Dennis dat er met de munten die er te winnen zijn, naast eten, ook een Sinterklaas cadeau te winnen is; namelijk een boodschap van thuis. Van elke kandidaat wordt al een kort fragment afgespeeld. Bijna niemand houdt het droog. Dan wordt het toch tijd om te eten. Het eerst gerecht zijn kippenkoppen. Suzanne krijgt het niet weg, valt als eerste af en krijgt een zwarte stem. Dan staat er gefrituurde pad op het menu. Koos heeft er zin in, maar krijgt het niet doorgeslikt, en valt zo als tweede af. De ketting gaat weer aan zijn neus voorbij.
Bij de kokoswormen delft Anna het onderspit. Ondertussen draait de maag van Thomas zich 2x om, tot afschuw van Jessie. Die raakt daardoor afgeleid en valt uiteindelijk bij het 4e gerecht, de stierenkloten, af. De finale gaat tussen Dio en Thomas. Ze krijgen een gekookt ei, inclusief embryo, voorgeschoteld. Waar Thomas, die eigenlijk bij elk gerecht het snelste was, het wel best vindt (‘Dio neemt me toch wel mee naar winnaarseiland’), wil Dio best 2x op rij de ketting winnen. Hij krijgt als eerste het ei doorgeslikt en wint zo inderdaad voor 2x op rij! Daarnaast wint hij ook nog eens 5 munten. Hij neemt Thomas (4 munten) en Koos (1 munt + 2 nog opgespaarde munten) mee. De heren kiezen om hun magen te vullen, terwijl de dames balen dat ze een boodschap van thuis aan hun neus voorbij zien gaan.
Op winnaarseiland wordt een lekkere versie pizza gebakken. Op afvallerseiland heeft Bertie het zwaar. Anna legt aan Suzanne uit, waarom ze er moeite mee heeft om eventueel op Dio en Thomas te stemmen. Ze wil zich aan haar woord houden. Jessie strekt zich dit aan. Het lijkt erop dat het plan van winnaarseiland geen stand gaat houden.
Koos wordt, gaat hij vanuit, voor het laatst wakker in de Expeditie. Hij is trots op zijn prestatie gedurende het spel. Dan is het tijd voor de eilandraad. Eigenlijk weet iedereen er wel wat er gaat gebeuren. Suzanne stemt niet. Koos zet zijn laatste twee stemmen nog tactisch in op Anna en Jessie geeft toch nog een stem aan Koos. De urn wordt opgehaald en de stemmen worden geteld. En er blijkt inderdaad een overweldigende meerderheid aan stemmen op Koos uitgebracht. Hij baalt, maar verlaat met opgeheven hoofd het spel. En ook direct definitief, want hij besluit niet in te gaan op het aanbod om naar afvallerseiland te gaan. Gaat dat Bertie en JayJay nekken? Dat zien we volgende week!
 

Reality Net - Realitynet.nl is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.338 seconden met 13 queries.