ga naar Realitynet.org  
Info Center
Niet ingelogd
Naam:

Wachtwoord:

Blijf ingelogd: 
Registreren

Wachtwoord vergeten?

Waarom registreren?
Realitynet.nl
Ga naar

Ga naar ExpeditieRobinson.Net

Ga naar WieIsDeMol.Com

Ga naar PekingExpress.org

Ga naar RealityWorld.org

Ga naar de voertbaltoto

Nu op de chat
Realitynet
Nu online
231 gasten en 4 vaste bezoekers (Molduck, Duncton, Starlight, Lukie4)
Activiteitenagenda
Nu bezig
Forum Zomersoap
Nu bezig
Tour de France pool
Schrijf je nu in!
RN GameNight: 30 Seconds!
1 Augustus
RN Songfestival: Inschrijvingen open!
9 September
Tweestrijd Online

Aflevering 5

Door: Dorine

punaise

Mangrove

punaise
 

punaise

Stemmingswisselingen...

punaise
In de Mangrove zijn ze nog erg blij met hun geslaagde roof en zijn erg blij met het eten. Eindelijk weer eens iets anders en voedzamers! Bij het eten bespreken ze met elkaar dat het opgevallen is dat er iets is veranderd in de kampen. De vlag was weg en daar was een groene voor in de plaats gekomen. Ze beseffen dat er dus het een en ander is veranderd in de kampen en dat dat waarschijnlijk een mengeling van kandidaten is geweest.

Al snel wordt er gesproken over een nieuwe roof, ze hebben de smaak te pakken! Mick heeft honger dus er moet snel weer een kamp geplunderd worden. Maar later op de avond lopen de gemoederen een beetje hoog op en worden irritaties zonder bord voor de mond geuit.
Ernestine is het helemaal zat! Ze vind Klaar vervelend en Mick sluit zich daarbij aan. Een fikse ruzie vlak voor het slapen gaan. Gemier over te hard over planken lopen en nog meer beschuldigingen over en weer. Mick is het zat en gaat zijn bed in. Hij wenst ze cynisch welteruste 'Slaap lekkeeeer!'.
Mopperend ligt hij in bed en dan van het ene op het andere moment komt hij er weer uit en werpt zich op tot Lijmer. Hij sleurt 'zijn' meisjes naar zich toe en dwingt een grouphug af. Toch lijkt dit te helpen want er wordt geknuffeld en gezoend en dan lijkt de lucht geklaard.
Opgewekt en weer helemaal blij met elkaar vertrekken ze de volgende dag voor de tweede roof. En weer treffen ze een leeg kamp aan en kunnen hun geluk niet op. Totdat ze in de kist kijken en erachter komen dat Kamp Noord helemaal niet zo'n lekker gevulde kist heeft. Sterker nog er is bijna niets...
Mick en Ernestine zijn er heel makkelijk in: geen genade, alles meenemen. En weer onstaat er ruzie. Klaar wil niet alles meenemen. Dat vind ze zielig. Zij gunt ze nog een avondmaal maar ze worden het niet eens. Mick is er heel resoluut in: 2 zijn vr, 1 is tegen. Dan is de keuze snel gemaakt maar de ruzie loopt hoog op en er wordt ook grof gescholden op Klaar. Mick noemt haar een kutteringwijf en met die woorden vertrekken hij en Ernestine met de laatste rijst van Kamp Noord. Klaar heeft het nakijken...
Hoelang houden de moerasketiers het nog vol...?
 

Reality Net - Realitynet.nl is een dochter van
RealityNet © 2000-2018 | Privacybeleid
ISIS-CMS Content Management System by Compuart © 2003-2005
Powered by SMF 1.1 RC3 - CVS 20060827 | SMF © 2001-2006, Lewis Media
Pagina opgebouwd in 0.279 seconden met 16 queries.