Profiel


Naam: Niko van Driessche
Geboortedatum:  ???
Geboorteplaats: Sint-Niklaas
Nationaliteit: Belgisch
Bekend van: zanger en presentator.

Biografie

Niko komt uit Sint-Niklaas. Hij is van opleiding leerkracht Lichamelijke Opvoeding, maar heeft vooral een hart voor muziek. Na een carrière als frontman van Nailpin, verliet hij eerder dit jaar de punkrockgroep om bij de band Mid Air Collision te beginnen. Niko was reeds eventjes op JIM te zien in Sk8nutz Report, een reportagemagazine over skaters. Maar nu krijgt hij voor het eerst een leading role op het scherm.JIM biedt deze zomer met Festivalitis het meest complete festivalaanbod met interviews en reportages over Rock Werchter, Couleur Café, TW Classic, Cactus, Dour, Pole Pole, 10 Days Off, Suikerrock, Lokerse Feesten, Tomorrowland, Marktrock, Maanrock én Pukkelpop.
Er zijn een aantal bijzondere youtube filmpjes van Niko te vinden.

Bron: diverse sites, weinig informatie te vinden.

Quotes

   
  • Als je mee doet aan een spel, dan doe je mee voor de winst. En als je het dan heel tactisch en smerig moet spelen…. So be it.  (Aflevering 1)
  • Het is goed dat we bij het minste team zitten, maar wel met het meeste materiaal, langs de andere kant er moet iemand weg en we kennen elkaar nog niet, dus de kans dat iemand weg moet die het niet verdiend is groot. (aflevering 1 als de teamsamenstelling bekend is gemaakt)
  • in aflevering 6 bespreken Niko en Kobe hun plan pita dat mislukte:
    Het was leuk om eens te proberen, maar het voelde achteraf niet goed.
[li] Niko beschrijft het eten van de larven in aflevering 6: Alsof je een halve liter zure room drinkt, dan overgeeft en dat dan opeet.