De presentatoren

Evi Hanssen

Evi Hanssen werd op 9 november 1978 in het Belgische Zoersel geboren.

Ze was de jongste in het gezin en groeide op met haar drie grotere broers. 'Een halve jongen was ik', zegt Evi. 'Ik wilde graag stoer doen. Zo had ik wel barbiepoppen, maar die zaten wel achter het stuur van de action man-tank. Toen ik groter was, mocht ik met uitgaan vaak later thuiskomen, omdat er altijd wel een broer mee was'.

Sommigen kennen haar misschien nog als Sofie, het nichtje van de burgemeester, in Samson.

Na de middelbare school studeerde Evi twee jaar aan de 'Jazzstudio' in Antwerpen en behaalde haar kandidatuur als zangeres in de jazzmuziek aan het conservatorium.

Op bij 23-jarige leeftijd begon ze als VJ op TMF waar ze samen met Elke Vanelderen 'Boobietrap' presenteerde. Daarnaast presenteerde Evi ook een aantal grote festivals en mocht ze bekendheden interviewen als Lenny Kravitz en Justin Timberlake. Nog geen jaar later werd Evi gevraagd bij TV1 ('Aan tafel' & 'Swingpaleis').

Toch bleef zingen heel belangrijk.Haar debuutsingle 'Down as she goes' met haar nieuwe groep Hookers Green werd meteen het nieuwe lijflied van Greenpeace in België.

In oktober 2003 verlaat ze TMF om zich op haar muziek te concentreren. Het werd werken aan een theater/jazz project en ook aan een Nederlandstalig album met Patrick Hamilton.

Daarnaast was Evi te horen als vliegende reporter bij 'Donna staat op' en te zien op het sportkanaal van de VRT, 'Sporza'. Voor de film Garfield leende ze haar stem aan de Amerikaanse Poes.

Dennis Weening

Dennis Weening (Den Haag, 21 februari 1977) is een Nederlands radio-dj, -vj en presentator.

Hij begon zijn carrière bij TV West op de reclameafdeling. Tot voor kort was Weening presentator bij MTV, daar kon hij zich flink uitleven op de grote popfestivals van Europa tijdens de 'Summer of MTV' en het live muziekprogramma 'Brand New Live'. Verder was Weening dj bij 3FM. Hij presenteerde tot eind 2007 iedere maandag- en donderdagavond 3VOOR12FM, van 22.00 tot 01.00. Verder zong en speelde hij gitaar in de band Spider Rico. Deze garagerockband bestond al sinds 1997.

Op 5 november werd hij vader van "Coco Sophie".

Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen productiebedrijf. Zijn eerste productie "Speel jij op Parkpop?" maakte hij in opdracht van Stichting Promotie Den Haag. Tevens presenteert Weening veel popfestivals. Zo presenteerde hij op Paaspop Schijndel 2009.

Weening was een van de deelnemers aan de celebrityserie van Wie is de Mol? die uitgezonden werd tussen januari en maart 2008. In de finale, op 6 maart, bleek Weening de Mol te zijn.

Ook is Weening te zien als een van de commentatoren van de Nederlandse versie van Wipeout samen met caberetier Klaas van der Eerden.

Hij presenteert ook Rude Tube en is medepresentator van So You Think You Can Dance op RTL 5. In 2010 nam Weening deel aan de VIP-editie van Expeditie Robinson. In de 7e aflevering gaf hij op omdat het spel hem niet aanstond. Hij heeft ook deelgenomen aan RTL Travel en was te zien zijn in  Wie is de reisleider waar hij een van de reisleiders was.

Vanaf mei 2011 presenteerde Weening de spelshow The Pain Game. In maart 2012 werd bekend dat Weening de presentatie van Expeditie Robinson overneemt van Eddy Zoey.