ProfielNaam: Sascha Visser
Geboorte datum: 19 oktober 1988
Geboorte plaats:  Rotterdam
Nationaliteit: Nederlands
Bekend van: Acteur (ONM), zanger en presentator

Biografie

Sascha Leon Visser is een Nederlands acteur, televisiepresentator en zanger
Zijn carrière begon met een gastrol in de Nederlandse komedieserie Ben zo terug, toen hij dertien was kreeg hij de rol van Sander de Hert in de serie Oppassen!!!. Al snel werd hij gecast voor de rol van Steven in Kees & Co, en daar heeft hij twee seizoenen in gespeeld totdat de serie werd beëindigd.

In het verleden was hij ook voetballer; hij speelde voorheen in de jeugd van Feyenoord en Sparta Rotterdam. Hij was eigenlijk van plan, wanneer Kees en Co was afgelopen, profvoetballer te worden. Maar dat deed hij toch maar niet toen hij met een gebroken neus en een rode kaart op de bank belandde. Toen kreeg hij de rol aangeboden om Sam te spelen in ONM. Hij is op dit aanbod ingegaan en sindsdien te zien in deze serie.

Van 2006 tot 2008 was Visser te zien als Sam Massini in de populaire jongerensoap van BNN ONM (Onderweg naar Morgen). Tussen ONM speelde hij in 2007 ook een rol in de telefilm De Avondboot.

Naast ONM was Sascha ook te zien als één van de 11 deelnemers in So You Wannabe a Popstar? op SBS 6. In dit programma streed Visser tegen deelnemers waaronder Erik Hulzebosch, Roxeanne Hazes en Viktor Brand voor een platencontract. Hij wist de finale op 18 mei te bereiken met Erik Hulzebosch. Hij won de finale niet, maar bracht op 4 juni toch zijn single Ik wil met je mee uit .

Op de TMF Awards 2007 was Visser ook aanwezig, waar hij aangaf de nieuwe VJ te worden vanaf begin 2008[3]. Hij presenteert onder andere het programma Kijk Dit Nou!. In mei 2008 kwam Visser in het nieuws voor zijn programma Wakker worden met Sascha, waarin hij probeerde met iemand op een vreemde (vaak verboden plaats) de nacht door te brengen.

Op 4 november 2010 werd bekend dat Sascha Visser ging stoppen bij TMF.

Bron: wikipedia

Quotes

  • Jullie heb nog geen reet gedaan dus (Sascha tegen Lauretta als hij hoort over de huisjes op het andere eiland
  • Sascha eet in aflevering 6 de larven. Franse frietjes en maar gelukkig zijn het er maar 6