Profiel


Naam:   Sylvia Geersen
Geboortedatum: 29 september 1985
Geboorteplaats: Rotterdam
Nationaliteit: Nederlands
Bekend van:  Model

Biografie

Sylvia Geersen is een Nederlands model.  Geersen eindigde als tweede tijdens het eerste seizoen van het televisieprogramma Holland's Next Top Model. Hierna ging zij werken als model en werd het gezicht van het cosmeticamerk Laura Mercier en kreeg een opdracht voor billboardfoto's van het Amerikaanse merk Guess.

Verder heeft ze bekendheid verkregen als kandidaat-"nieuwe Cora" in de reclamefilmserie uit 2007 van het Nederlandse bedrijf Mora. Op 21 mei 2010 ontving zij uit handen van couturier Christian Lagerwaard de Style Award tijdens de Dutch Model Awards in Amsterdam. Op 2 april 2011 werd Geersen gekroond tot Fashion Angel vanwege haar doorzettingsvermogen.

bron: wikipedia

Quotes

  • “ Ik ga gewoon lekker vrienden worden met iedereen, je moet ze ook een beetje om de tuin leiden, denk dan niet wat een rotmeid. Ik zit op een eiland, ik moet overleven.”
  • Ik kan dan wel model zijn maar dat betekend toch niet dat alles alleen maar met uiterlijk te maken heeft, anders had ik hier echt niet aan mee gedaan, heb je m’n nagels gezien?
  • Dit kan ik niet uitstaan, wat is dat voor bullshit, ik was ook wel een beetje jaloers, hun hebben gewoon dit en hun hebben gewoon dat, dit is een spel, we horen gewoon alletwee even eerlijk behandeld worden”. Weten jullie zeker dat je niet op een resort zat ? (Sylvia tegen Lauretta als ze hoort van de luxe op het andere eiland)