Paul

Voornaam: Paul
Achternaam: Turner
Nationaliteit: Engelse
Leeftijd: 26
Geboortedatum: 18 maart 1986
Geboorteland: Engeland
Beroep: Zanger (finalist The Voice)


Paul Turner is geboren om op het podium te staan. De finalist van The Voice Of Holland is meer dan klaar voor een leven op de bühne. Op Twitter heeft hij 84.000 volgers, de eerste huwelijksaanzoeken zijn binnen en op straat wordt hij constant aangesproken.

Paul Turner, 26 jaar, is inmiddels in heel Nederland live in actie te zien. Hij werkt hard aan zijn eerste single. “Ik houd van Freddie Mercury, Lady Gaga en Katy Perry. Daar wil ik een brouwsel van maken. Rock, pop, soul, gospel: ik wil het allemaal in mijn muziek terug laten komen. Net als Lady Gaga dat ook doet. Al haar nummers zijn anders, maar het is toch typisch haar werk. Dat wil ik ook”, aldus Paul.

Vertrekken uit Nederland doet Paul voorlopig niet meer. Als tiener verhuisde Paul van Essex naar Londen, daarna vertrok hij naar Duitsland om in de musical We Will Rock You te zingen. In 2010 vertrok Paul naar Nederland voor een baantje in dezelfde musical. Hij vond een woning in Amsterdam en al na drie dagen besloot hij hier voorlopig te blijven. Paul omarmt Nederland en Nederland omarmt Paul.