Fajah

Voornaam: Fajah
Achternaam: Lourens
Nationaliteit: Nederlandse
Leeftijd: 31
Geboortedatum: 3 juli 1981
Geboorteplaats: Amsterdam
Beroep : Actrice


Fajah Lourens veroverde vele harten toen ze op haar 21ste in de Nederlandse soapserie Goede tijden, Slechte tijden haar acteerdebuut had. Ze vertolkte drie jaar lang de rol van Jasmin Sanders-Fuentes.

Fajah speelde ook in televisie series als Costa, Shouf Shouf!, Kees & Co en Voetbalvrouwen. Begin 2012 kwam de film Als je verliefd wordt in de bioscopen waarin Fajah een hoofdrol speelde. De Engelstalige film Amsterdam Heavy beleefde vorig jaar zijn premiere bij het filmfestival in Cannes. Fajah speelt hierin een Interpol agente.

Naast het acteren stond Fajah menigmaal poserend als model op de covers van magazines. Ze heeft nog steeds de titel "meest verkochte FHM ooit”. In 2011 werd ze het model van het lingeriemerk Sapph. Verder presenteert Fajah drie jaar lang het programma Trends & Shopping bij RNN7. Ook presenteerde ze het RTL 5-programma Style.

Naast acteren en presenteren focust Fajah zich ook op haar DJ-passie. Fajah is al een veel gevraagde DJ bij festivals, grote clubs, nationaal maar ook internationaal.