Veronica (geeft op in aflevering 4)

Veronica van HoogdalemBiografie:
Veronica Serwaa van Hoogdalem (Kleef, Duitsland, 5 augustus 1989) is een Nederlandse presentatrice. Ze is geboren in Duitsland. Haar moeder is Nederlands en haar vader komt uit Ghana.
Haar carrière begon doordat zij het programma F.A.B.S. van Veronica won, waarin werd gezocht naar een videomodel. In 2008 deed Van Hoogdalem mee aan 'VJ for a day' bij de muziekzender TMF en was ze te gast bij Reaction, waar ze tongzoende met Gerard Joling. Veronica van Hoogdalem is de eerste democratisch gekozen VJ van TMF. De kijkers startten spontaan een handtekeningenactie om haar als VJ bij TMF te krijgen. Bij TMF presenteerde zij onder andere het live-programma Kijk Dit Nou! en het wekelijkse muziekprogramma "Pure".
In de zomer van 2009 presenteerde ze samen met haar collega's de TMF Awards en het zomerprogramma Beachbattle vanuit Griekenland. In de zomer van 2010 presenteerde ze voor de tweede keer de TMF Awards in Enschede.
2011 en verder
Vanaf januari 2011 is zij als enige VJ dagelijks te zien op TMF in haar eigen programma Veronica's Dag Top 5. Daarnaast is ze wekelijks te horen in de ochtendshow van FunX.
Naast haar dagelijks werk bij TMF is Veronica van Hoogdalem vanaf maart 2011 betrokken bij het televisieprogramma The Ultimate Dance Battle op de zender RTL5. Voor dit programma neemt zij het backstageverslag voor haar rekening. Dit is haar eerste opdracht voor RTL5.
Op 12 juni 2011 is zij presentatrice van de TMF Awards 2011.
Op 19 april 2011 opent Van Hoogdalem samen met collega presentator Amir Charles de handel op de Effectenbeurs van Amsterdam, Beursplein 5. Dit ter ere van bekendmaking genomineerde van de TMF awards. De opening van de markt heeft eerder plaatsgevonden door ministers, staatssecretarissen, beroemde sporters, televisiepersoonlijkheden en vele andere prominente personen en organisaties uit onze samenleving.
Vanaf zondag 9 oktober 2011 is zij presentator van Mentos TV, het online live backstage programma van So You Think You Can Dance van RTL5.
2012
Op zondag 12 februari, maakt Van Hoogdalem, in de talkshow De Dino Show, bekend een relatie te hebben met rapper Digitzz van Nouveau Riche.
Vanaf maandag 12 maart 2012 presenteert Van Hoogdalem The Pain Game op Veronica TV (SBS Broadcasting).
Op 27 april 2012 wordt bekendgemaakt dat Veronica zich als ambassadrice gaat inzetten voor de Stichting Meet Kate. Dit naar aanleiding van het 5-jarig bestaan van de stichting.
Vanaf de zomer is Veronica het nieuwe gezicht van Veronica TV en presenteert zij samen met haar collega's Tim Haars en Saar Koningberger het programma Veronica Goes Couchsurfing.
Veronica presenteert samen met haar Veronica collega's Tim Haars, Saar Koningsberger en Tess Milne het programma Veronica's Nachtwacht.

De expeditie:
Primitieve omstandigheden zijn niets voor haar. Insecten en poepen in een kuil? Het lijkt haar verschrikkelijk. Ze denkt dan ook dat ze de expeditie niet gaat winnen, maar ze heeft wel een bepaalde tactiek voor ogen: de mannen eruit werken. Mocht Veronica Expeditie Robinson winnen dan is het geld voor haar Stichting Meet Kate, een schooltje in Ghana.