Zimra (weggestemd in aflevering 13)

Zimra GeurtsBiografie:
Zimra Geurts (Utrecht, 23 juli 1991) is een Nederlands fotomodel en verslaggeefster voor GeenStijl.

Geurts zat op het Utrechts Stedelijk Gymnasium voor zij op vijftienjarige leeftijd met haar moeder, broer en zussen naar Kaapstad verhuisde, waar haar moeder oorspronkelijk vandaan komt. Zij werd daar op straat gescout door een modellenbureau, waarvoor zij een jaar lang werkte. Op haar zeventiende, na haar school in Kaapstad te hebben afgerond aan de joodse Herzliah High School, verhuisde zij met moeder en zus terug naar Nederland. In 2009 volgde Geurts een opleiding acteren, film en tv aan het TVCollege in Hilversum. In 2011 verhuisde zij met haar moeder en zus opnieuw, ditmaal naar Toronto, waar zij als model werkzaam was en onder andere voor de NOH8 Campaign poseerde.

Geurts stond in 2011 op de omslag van de Nederlandse Playboy, waarvoor zij in oktober Playmate van de maand was. In de decembereditie van de Kroatische Playboy stond ze nogmaals op de omslag, wederom als Playmate van de maand. In de Poolse Playboy was zij in mei 2012 Playmate van de maand. Op 9 februari 2012 werd Geurts door de lezers van Playboy uitgeroepen tot Playmate van het jaar 2011. Na het winnen van die titel keerde zij weer terug naar Nederland voor een fotosessie met Playboy en stond in de juni-editie nogmaals op de omslag van het blad. In 2013 verscheen Zimra in de Zuid-Afrikaanse Playboy als Playmate van de maand februari.

Sinds mei 2012 werkt Geurts als verslaggeefster voor GeenStijl. Op de vrijdagen is zij regelmatig te zien in het radio- en televisieprogramma Freaknacht op 3FM. Op 14 november 2012 werd Geurts als eerste Nederlandse Playmate, op de Filipijnen uitgeroepen tot Playmate van de wereld. Op 27 december 2012 werd Geurts door stichting Wakker Dier uitgeroepen tot 'Meest Sexy Vegetariër 2012'.

In januari 2013 nam zij deel aan het vijfde seizoen van het SBS 6-programma Sterren Dansen op het IJs seizoen 5. Geurts werd tijdens de eerste aflevering weggestemd. Zij was hiernaast ook online de 'Special Reporter' voor Veronica Magazine en presenteerde alle backstagereportages. In zowel het eerste als het tweede seizoen van Avro's Toppop3, gepresenteerd door Gerard Ekdom, is Geurts vaak te zien in de platenkastfilmpjes. In het voorjaar van 2013 bracht ze haar eerste single uit, Bunny.

De expeditie:
Ze wil in eerste instantie meedoen om te kijken waar haar grenzen liggen. Ze is gewend om een buitenstaander te zijn doordat ze van kinds af aan vele malen is verhuisd en in verschillende landen is opgegroeid.  Ze kan het minder goed vinden met vrouwen. Zimra voelt zich altijd ‘one of the guys’.
Fysiek omschrijft ze zichzelf als 'niet zo sterk'. Haar kracht ligt op het mentale vlak. Ze is naar eigen zeggen al voor zoveel uitgemaakt en zo vaak buitengesloten, dus dat doet haar niet zoveel meer.