Dennis Weening (Den Haag, 21 februari 1977) is een Nederlands radio-dj, -vj en presentator.
Hij begon zijn carrière bij TV West op de reclameafdeling. Tot voor kort was Weening presentator bij MTV, daar kon hij zich flink uitleven op de grote popfestivals van Europa tijdens de 'Summer of MTV' en het live muziekprogramma 'Brand New Live'. Verder was Weening dj bij 3FM. Hij presenteerde tot eind 2007 iedere maandag- en donderdagavond 3VOOR12FM, van 22.00 tot 01.00. Verder zong en speelde hij gitaar in de band Spider Rico. Deze garagerockband bestond al sinds 1997.

Op 5 november werd hij vader van "Coco Sophie".

Daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen productiebedrijf. Zijn eerste productie "Speel jij op Parkpop?" maakte hij in opdracht van Stichting Promotie Den Haag. Tevens presenteert Weening veel popfestivals. Zo presenteerde hij op Paaspop Schijndel 2009.

Weening was een van de deelnemers aan de celebrityserie van Wie is de Mol? die uitgezonden werd tussen januari en maart 2008. In de finale, op 6 maart, bleek Weening de Mol te zijn.

Ook is Weening te zien als een van de commentatoren van de Nederlandse versie van Wipeout samen met caberetier Klaas van der Eerden.

Hij presenteert ook Rude Tube en is medepresentator van So You Think You Can Dance op RTL 5. In 2010 nam Weening deel aan de VIP-editie van Expeditie Robinson. In de 7e aflevering gaf hij op omdat het spel hem niet aanstond. Hij heeft ook deelgenomen aan RTL Travel en was te zien zijn in  Wie is de reisleider waar hij een van de reisleiders was.

Vanaf mei 2011 presenteerde Weening de spelshow The Pain Game. In maart 2012 werd bekend dat Weening de presentatie van Expeditie Robinson overneemt van Eddy Zoey.  In juni 2013 presenteerde hij ook het programma Killer Karaoke op RTL5 samen met Jan Kooijman. In 2014 presenteerde Weening Project P: Stop Het Pesten, een programma dat het pesten probeert te stoppen bij jongeren op school.


Dennis is getrouwd en heeft twee dochters, van wie één met zijn ex-vrouw.
Hij is opgevoed als Jehova's getuige, maar besloot ermee te stoppen na de scheiding van zijn vrouw.
Weening is de manager van de Haagse rapformatie de Kraaien.