Naam: Manuel Broekman
geboortedatum: 26 december 1986Manuel Broekman (Amsterdam, 26 december 1986) is een Nederlands acteur, presentator en model.

Broekman maakte zijn acteerdebuut als Peter in het tweede seizoen van de VPRO-kinderserie Madelief, een rol die naar eigen zeggen "op het lijf stond geschreven". Op vijftienjarige leeftijd was hij een aantal maanden te zien als Lex Citroen in Onderweg naar Morgen. Eind 2005 krijg hij een vaste rol in de dramaserie Sprint, met onder andere Jeroen van Koningsbrugge en Marlous Dirks. In 2007 speelde hij de rol van Dylan Woesthoff, de televisiezoon van Barry Atsma, in de dramaserie Voetbalvrouwen van Talpa. De rol werd in het tweede seizoen overgenomen door Ludwig Bindervoet.

Na zijn rol in Voetbalvrouwen is Broekman vooral te zien geweest in bioscoopfilms. In 2009 speelde hij een rol in de film Limo over de meidengroep KUS. In datzelfde jaar was hij te zien in Lover of loser in de rol van Max, naar het boek van Carry Slee, en Alles stroomt. Vanaf 2010 is Broekman te zien in de BNN drama-serie Feuten. Ook heeft hij gespeeld in de film Sterke verhalen, de debuutfilm van Kees van Nieuwkerk en Teddy Cherim.

Op 17 oktober 2010 werd bekend dat Broekman mede-presentator wordt van het programma Spuiten en Slikken van BNN. Broekman is een neef van acteur René van 't Hof