Shelly Sterk (Den Haag, 30 april 1991) is een Nederlandse presentator en reporter, bekend van onder andere RTL Boulevard.Na haar diploma behaald te hebben op het Christelijk Lyceum Delft, ging zij op 17-jarige leeftijd naar de School voor Journalistiek in Utrecht. Hier specialiseerde zij zich in het maken van televisie. Zo maakte Shelly documentaires, studeerde ze aan Hunter College Filmacademy in New York en deed zij haar eerste presenteer-ervaring op.

Tijdens haar studie werd Shelly op 18-jarige leeftijd door het kledingmerk G-Star verkozen tot Raw-Reporter en bezocht zij wederom New York om daar de Fashion Week te presenteren.

Ook heeft Shelly veel ervaring achter de camera opgedaan. Zo heeft zij gewerkt bij het ANP, de Wereldomroep en Omroep West. Hier werkte zij als camjo en deed ze veel productie- en redactiewerk. Daarnaast  startte Shelly haar eigen productiehuis, genaamd Sterk Media. Hier filmde, regisseerde en monteerde zij al haar items zelf.

Na door AziŽ en Zuid-Amerika gebackpackt te hebben, begon Shelly in april 2013 met een intern opleidingstraject voor presentatoren, BNN University. Vervolgens ging ze aan de slag als verslaggever bij PowNed.

Bron: shellysterk.nl