Jasmine Sendar

Expeditielid 2021

Jasmine zingt bij de meidengroep 'Fourlicious' en is actrice en presentatrice.


Vanaf 14 november 2019 is Jasmine te zien in de televisieserie Dit zijn wij. Zij speelt daarin een van de hoofdrollen: de rol van Denise.

In het najaar van 2019 is ze te zien op de Belgische en Nederlandse televisie. Ze speelt namelijk de hoofdrol in de Vlaams/Nederlandse thrillerserie Grenslanders van Erik de Bruyn. Het verhaal speelt zich af in de grensstreek van Zeeuws-Vlaanderen en Vlaanderen waar een meisje zwaar getraumatiseerd wordt aangetroffen. Jasmine speelt rechercheur Tara die samen met een psychiater (Koen De Bouw) probeert te achterhalen wat er met haar is gebeurd.

De actrice brak in 1999 door in de rol van Bibi Zuidgeest in de soap Goudkust. Na deze soap maakte ze de overstap naar het populaire Onderweg naar Morgen waarin ze de rol van zuster Kyra Isarin vertolkte. Gastrollen speelde Sendar in onder meer Spangen, Bon Bini Beach (Yorin), Bradaz (NPS) en Costa! (BNN).

Voor RTL 7 presenteerde ze samen met Tatum Dagelet en Edmee Verstraten in 2015 het programma Alles voor de man.

Sendar was in 2013 en 2014 Coassistencia, de assistente van Jörgen Raymanns alter ego Edsel bij de quiz Ken je ABC waarin het publiek werd getest op de kennis over de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire en Curaçao). Deze quiz was een onderdeel van het televisieprogramma Zo: Raymann.

In 2013 speelde Sendar in Malaika, een Nederlandse soapserie die sinds 25 maart 2013 werd uitgezonden door de commerciële televisiezender RTL 5. De serie gaat over het wel en wee van het personeel in het zorgcentrum Malaika.

Voor RTL 4 presenteerde ze in 2012 en 2013 het programma LifestyleXperience.

Sendar speelde in 2010 in twee afleveringen mee in SpangaS als zichzelf. Hier besteedde ze aandacht aan Veilig Verkeer Nederland waar ze ambassadrice van was.

Na Sendars vertrek uit Onderweg naar Morgen deed ze mee in de Belgische serie Oud België.

In 2007 deed Sendar mee aan Sterren Dansen op het IJs. Ze danste samen met Michał Zych. Ze verloren de skate-off op 3 maart van Thomas Berge.

Daarnaast was ze tussen 2004 en 2005 te zien in de dagelijkse fotosoapserie Jong Zuid, die via mobiele telefoon en internet kon worden gevolgd. Sendar speelde hierin de rol van Rabia El Baquira.

Als content creator heeft ze de online serie Zeker Eten ontwikkeld en gepresenteerd. In het programma nodigt ze BN’ers met Curaçaose roots uit om samen met haar een Curaçaos gerecht te maken. Haar laatste onderneming is de sieradenlijn Loved by Jasmine. De handgemaakte sieraden zijn een ode aan haar geboorte-eiland.

bron: rtlboulevard.nl, wikipedia

Discussieer mee