Antony Arandia

Profiel


Antony Arandia, acteur

Geboren:
24 mei 1986
Nationaliteit: Belgisch

Bekend van: Sara (telenovelle op VTM) en Sterren op de dansvloer

Biografie

Anthony Arandia studeerde in 2004 af aan de Kunsthumaniora Brussel afdeling Woordkunst en Drama. Hij was voor het eerst op het scherm te zien in de reeks 16+ op één, waar hij de drugsverslaafde Anthony speelde. Wegens te drukke bezigheden met Sara gaf hij zijn rol in 16+ op.

Toen hij in 16+ speelde, werd hij door zijn collega-acteurs vaak de 'dubbelganger van Johnny Depp' genoemd, en die bijnaam is hij nog steeds niet kwijt.

Hij vertolkte hij in de populaire telenovelle Sara op VTM de rol van Thomas De Graeve, de 'loopjongen' van modebedrijf Présence. In de serie werd hij verliefd op An Verbiest van het economaat.

Antony Arandia was eerder ook te zien in de videoclip "Keep me down" van Zornik.

In het derde seizoen van Sterren op de dansvloer was hij samen met danspartner Leila Akcelik te zien.


Bron: wikipedia

Quotes

Anthony werkt zo nu en dan wel hard mee, en heeft zichzelf een taak toegeëigend: "Ik ben officieel gedoopt tot Fireman. Hoera voor Anthony, Anthony heeft een functie gekregen. Dit is uiterst belangrijk hier op zo'n roteiland." (aflevering 3)
Antony en Sugar zijn nu de enige Vlamingen. Antony hoopt dat het complot spelletje nu niet op hem terugkomt. "We moeten zien hoe wij als Vlamingen nu in het Nederlands geweld overeind blijven.
We gaan gewoon goed meehelpen en ons werk doen. And i will be the fireman."
(aflevering 4)
In Kamp Noord is Antony bang om eruit te vliegen, want "in Kamp Zuid heb ik met Sergio en Iwein de smeerlap uitgehangen. Wat zou ik balen moest ik voor de samensmelting naar huis gebonjourd worden." (aflevering 5)