Regina Romeijn

ProfielRegina Romeijn, presentatrice

Geboren:
8 december 1976
Nationaliteit: Nederlandse

Bekend van:
Zij gelooft, zij niet en Lekker..!

Biografie

Regina Romeijn is een Nederlandse tv- en radiopresentatrice.

Na haar vwo in Wageningen, heeft ze een tijd als reisleidster in Frankrijk gewerkt. Ze werd bekend van het EO-televisieprogramma Zij gelooft, zij niet. In 2006 presenteerde ze voor Meskers Media het programma WeekendTripper dat werd uitgezonden door NET 5. Later was ze deelnemer aan Peking Express VIP. Ze heeft in 2007 het programma Hartstocht gepresenteerd in Australië, ook op NET 5.

In 2008 deed Regina mee aan Wie is de Mol?. Ze behaalde de finale waar ze verloor van Edo Brunner. Vanaf 18 januari 2008 presenteerde ze voor de NCRV het programma Slag om Pampus, waarin het Noord-Hollandse eilandje Pampus centraal stond.

Van maart tot mei 2009 presenteerde Regina Risicojongeren bij de AVRO op Nederland 3. Voor diezelfde omroep presenteerde zij vanaf 30 mei 2009 iedere zaterdag Lekker origineel, eveneens op Nederland 3. Dit werd later gevolgd door Lekker..!
Regelmatig is Regina te horen als presentatrice van het nieuwsprogramma BNN Today op Radio 1.

Bron: wikipedia

Quotes

Kamp Zuid komt bij het eiland aan en zien iemand staan. "Dat is Sergio, haha, dat wordt lachen!" Regina: "Toen we bij het eiland kwamen en Sergio zagen staan, dacht ik, oh mijn God, nog zo'n clown, daar hebben we er al één van." (aflevering 1)
Regina "Dit is niet alleen Expeditie Robinson maar ook de hel. Regen, geen eten, geen vruchten. Kokosnoten zijn niet te vinden, ik dacht echt gewoon dit is echt de hel." (aflevering 2)
De proef komt eraan. Regina: "Iwein heeft voor een tweedeling gezorgd. Het enige wat ik kan doen om te voorkomen dat er iemand van ons weg moet, is zorgen dat we die proef winnen, en daar zal ik alles voor doen."
Maar het is de eetproef. "Dat is het ergste ergste ergste ergste wat ik vind." (aflevering 3)

De laatste en beslissende ronde. Sergio wil John kiezen maar overlegt met de groep, en het wordt Zsofi. Regina is haar tegenstander: "Ik zie die vissenogen en ik denk, dat moet wel gaan lukken." Maar het lukt niet, Zsofi wint, en Kamp Noord wint daarmee het visnet. Kamp Zuid moet naar de Eilandraad. (aflevering 3)
Dag 10 begint. Kamp Noord heeft genoeg voedsel, Maxim haalt zelfs scampi's uit het vissersnet. Regina: "Het contrast is zo groot dat het bijna niet meer leuk is. Ik denk aan de anderen, ik vind het zo lullig. Niet dat ik terug wil, alsjeblieft niet, alsjeblieft niet, alsjeblieft niet." (aflevering 5)
Regina: “De gevolgen van het vertrek van Dennis en John zijn dat Saar en ik nu met z`n twee in een team vol Belgen zitten. De kans is groot dat als er een stemming komt ik de eerste ben die eruit ligt. Dus het is bijna een verloren race die ik nu aan het lopen ben. En toch vind ik dat ik die moet gaan lopen.(aflevering 7)