Gezien door.....Judge

Over aflevering 9

Die aap was wel vet om te zien, maar ook wel een teleurstelling. Kokosnoten hadden we al.
Hij liet ook zien welke planten we konden eten, maar het was nog niet de tijd om die vruchten te plukken. Daar heb je wat aan.
Al met al een leuke afleiding, maar dat was het dan ook wel.

Oh ja, die proef daar baalde ik wel van. Het is zo moeilijk om je te kunnen concentreren en te denken. Ik wist de oplossing te laat.
Maar die tweede, die wist ik weer sneller op te lossen. Ik heb er met Ryan veel plezier aan beleefd om hem op te lossen.

Over aflevering 8

Ik, en ik deelde deze mening met een aantal kampgenoten, vond het jammer dat een Geert op zo'n manier wilde stoppen met ER en dat dan met zo'n, voor mij, lulverhaal probeerde goed te praten. Voor mij was het zo, dat hij gewoon het beestje bij de naam moest noemen.
Meer wil ik hier niet over kwijt.
En dan die proef met die scheve palen in de grond. Lang leve skateboarden op jonge leeftijd! Ha ha ha! Bij deze proef ben ik gestart met mijn zwakke been, omdat ik wist dat je na een bepaalde tijd weer moest switchen van been. De laatste paal kon heel lang duren en die wilde ik met mijn sterke been doen. En dan een Magic Gio die eventjes aan iedereen laat zien hoe je het moet doen. Super! Echt grote klasse! Maar wat jullie niet zagen, is dat, net toen we klaar waren met eten, (ok, Gio en ik) de storm der stormen kwam opdraven en we daar onder een open houten bruggetje elkaar hebben moeten warm houden en we kletsnat daar een 1/2 uur hebben zitten blauwbekken, voordat we naar ons kamp konden gaan, omdat de zee te wild was om ons daar te brengen.