Jutta

Profiel

Naam:Jutta
Leeftijd:30 jaar
Beroep:huisarts
Land:België
Positie:lid van Kamp Zuid, tot aflevering 4 lid van kamp Noord
Uitspraak:

"Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar het gaat me echt niet om het geld. Ik wil geconfronteerd worden met mezelf."
Sterrenbeeld:boogschutter
Waarom_Robinson:

"Ik heb op emotioneel gebied een heel chaotische periode achter de rug en ik wil weg van alles en iedereen. Ik had een relatie met een gescheiden man. Een erg labiel iemand die de ene dag bij zijn vrouw en kinderen was en de volgende dag weer bij mij. Na twee jaar was ik nog geen schim meer van wie ik ooit was geweest. Na hem ben ik in een andere relatie gevlucht, maar dat was veel te snel. Ik wil rust, goed nadenken en het verleden begraven."
Survivalniveau:

"Als student heb ik wel met de rugzak rondgetrokken, maar dat was geen echte survival. Ik ben wel een natuurmens."
Voorbereiding:


"Ik heb voedingssupplementen genomen om de immuniteit te bevorderen. En iets voor de darmen om die ook wat voor te bereiden. Helaas heb ik 4 weken niet kunnen sporten, omdat ik mijn middenvoetsbeentje had gebroken."

Jutta gezien door de ogen van Dr. Chriz

13-10-2003
Jutta bewees zichzelf door als likkenhieler van de grote leider Björn op te treden. De dokter voorspelde al dat Fatima zwanger zou zijn. Nostradamus, zie hier uw opvolger!

27-11-2003
Jutta lijkt op het eiland voor de camera het lieve meisje. Maar stiekum was ze wel verantwoordelijk voor de ondergang van Karen, wat bij Karen veel woede teweegbracht. Ook is Jutta bekend vanwege haar superslanke figuur, zo slank dat het bijna eng is. Maar om eerlijk te zijn heeft ze niet meer dan een bijrol in deze eilandsoap.

Quote van de week

Aflevering 1
  • Over de Robinson-proeven: "We gaan zo hard werken, dat we iedere keer gaan winnen en dat er nooit iemand uit onze groep weg hoeft!"

Aflevering 2
  • Bij het zien van de noten, die het enige voedsel lijken te zijn in kamp Zuid: "moeten die dat eten?"
  • Nadat de sfeer in kamp Zuid gedaald is naar een dieptepunt: "Het is wel dat de sfeer een beetje naar beneden gaat."

Aflevering 3
  • "Ik vind hem de ideale leider, hij neemt ook alle beslissingen naar den groep, en naar den hart."

Aflevering 5
  • Over Ryan: "Ik heb vanmorgen zijn verhaal gehoord over al zijn ondernemingen. Hij is echt zo'n selfmade-man en daar heb ik respect voor."
  • Over Ryan: "Ondanks zijn rijkdom, heeft hij ook een enorme innerlijke rijkdom vind ik. De echte gentleman, een heer die voor de vrouwen echt dingen doet. 'Kom maar dan doe ik dat wel' of 'dat is te zwaar voor jou'. Echt heel lief!"

Aflevering 7
  • Over de karaoke bij het samensmeltingsfeest: "Ja, de muziek was echt zalig he! Als ik muziek hoor, dan herleef ik echt!"

Aflevering 10
  • Over de bedreiging van Ryan door Giovani: "Ik ben erg geschrokken, er zit zoveel agressie in dat manneke, hij was echt in staat om Ryan z?n?.ja z?n strot door te snijden."
  • Over het feit dat Ryan Giovani de bananen heeft zien eten: "Hij heeft effectief Gio zien bananen eten, en voor mij is het wel duidelijk, ik wil echt wel dat Gio vertrekt."

Aflevering 12
  • Nog in de veronderstelling dat Ilona en zijzelf in staat zouden zijn de mannen te verslaan: "The chicka's van Kalapa zijn sterk vandaag dus owee he mannen!"

Jutta in de media

"Robinson heeft me gezuiverd en gesterkt" 
Interview met de belgische Jutta
Het volk - 18-09-2003