Karen

Profiel

Naam:Karen
Leeftijd:28 jaar
Beroep:doet marktonderzoek en verkoop voor Europese invoerder
Land:Belgi
Positie:lid van Kamp Zuid, tot aflevering 4 lid van Kamp Noord
Uitspraak:

"Ik ben gek op Belgi, maar ik hoef er niet twaalf maanden per jaar te zitten. Het liefst ben ik vier, vijf maanden per jaar op reis."
Sterrenbeeld:stier
Waarom_Robinson:"Ik ben benieuwd hoe ik reageer op een eiland met mensen die ik niet heb uitgekozen. Ik ben enorm direkt en kan niets verbergen, mijn gezicht spreekt voor zich. Ik heb 2 voornemens : mezelf blijven en als ik met iemand een probleem heb, ga ik geen stennis schoppen."
Survivalniveau:"Ik reis vier vijf maanden per jaar en ben daardoor gewend aan primitieve omstandigheden. In Afrika heb ik gedaan met n euro per dag, ik ben fysiek best sterk. Maar je bent geen echte Robinson als je alleen goed in bomen kunt klimmen. Ook het sociale aspect moet je goed beheersen."
Voorbereiding:

"Ik heb boeken gelezen en flink gegeten om aan te komen. Die kilo's vliegen er meteen af, maar dan ben je wel een week verder."

Karen gezien door de ogen van dr. Chriz

Zonder twijfel de hoofdprijs voor 'Mooiste Figuur Robinson 2003'. Slachtofferde vriendin Esther op vriendelijk verzoek. Werd zo verwend op eiland Pantai dat ze snakte naar een echte 'survival', meisje, meisje toch, daarvoor moet je niet op een eiland zijn, maar in de ochtendspits op Amsterdam Centraal.

Quote van de week

Aflevering 1
 • Over haar eigen kamp Noord: "Het blijft een rare combinatie: zeven vrouwen en een hyperactieve vent!"

Aflevering 4
 • Bij het horen dat ze van eiland gaan wisselen met de mannen: "Het zal heel zwaar worden, maar het word tijd dat we eens gaan ehhh afzien."
 • Tegen Bjrn bij het afscheid: "Doe dat goe?.niet in een hoek kruipen he."
 • Na het herindelen van de kampen: "Ik ben heel erg blij dat ik in die groep, maar ik heb heel erg spijt dat ik van Ilona gesplitst ben."

Aflevering 5
 • Terwijl Ryan haar rug scrubt met zand: "Jutta, je moet naar deze peeling-salon komen joh! Vanaf nu laat ik dit doen!"

Aflevering 8
 • In de camera pratend tegen Ilona op Gual : "Mijn klein Ilonaake. Ik ga u heel erg missen, maar echt geniet ervan en hou vol. Dat is heel belangrijk! Als het niet gaat ja, kijk naar de maan gewoon. Ik kom zeker naar Nederland."
 • In de camera pratend tegen Bjrn: "Al uw komediegedoe, al uw leugens. Ge zijt vanaf de eerste seconde bezig geweest om het spel te winnen. Ik kan alleen maar zeggen: ik hoop van harte dat ge de finale niet haalt, want ik zou dat enorm spijtig vinden, want ge bent het absoluut niet waard. Ik vind het gewoon zielig."
 • Over de tijd op Gual: "Als ge de kans krijgt om iets te koken, gaat ge dat zo traag mogelijk doen: van de kokosnoten zo klein mogelijk symmetrische stukskes te snijden."
 • Over hetgeen dat Geert geschreven heeft in haar dagboek: "Geert heeft geschreven: 'ik voeg me snel bij je voor een knuffel.' Ik heb momenteel absoluut geen zin om u te knuffelen, Geert. Uw masker is gevallen en knuffelen hoeft voor mij echt niet. Het spijt me."
 • Pratend in de camera tegen Geert op: "Geert, ik zou u heel graag willen zeggen: steek gewoon een karakolleke in uw holleke!"
 • In de camera pratend over de zes expeditieleden die haar eruit gestemd hebben: "Het clubke van zes zou ik misschien eerst willen zeggen, klaar en duidelijk, bezint voordat ge een reden verzint, alstublieft!"

Aflevering 9
 • Na haar verlies in het duel tegen Geert: "Geert zei: 'ik heb mijn spullen al gepakt en had het u gegund.' Dat klinkt heel lief, maar ik geloof er niks van!"