Marlieke (vrijwillig de expeditie verlaten in aflevering 2)

Profiel

Naam:Marlieke
Leeftijd:20 jaar
Beroep:studente Music managment
Land:Nederland
Positie:voormalig lid van Kamp Noord, vrijwillig het eiland verlaten in aflevering 2
Uitspraak:

"Mijn relatie gaat niet goed, thuis voel ik me niet op mijn gemak en ik ben met mijn studie gestopt. Wie weet leer ik wat meer over mezelf op dat eiland."
Sterrenbeeld:tweelingen
Waarom_Robinson:"Het is mijn programma, ik bleef er echt voor thuis. Ik dacht: dat kan ik, dat ga ik doen. Ik heb de laatste tijd een beetje in de knoop gezeten en wil wat dingen op een rij zetten. Alles liep mis en keuzes maken vond ik heel moeilijk. Maar ze moeten wel worden gemaakt. Op zo'n eiland moet je wel!."
Survivalniveau:

"Laag, ik heb helemaal geen ervaring op dat gebied en ben nog nooit zo ver van huis geweest. Vakantie in Frankrijk was voor mij het verst."
Voorbereiding:

"Omdat de honger mijn grootste angst is, ben ik wat minder gaan eten zodat je lichaam daar aan went. En ik ben gaan sporten."

Marlieke gezien door de ogen van dr. Chriz

Jonge ex-studente/AH-medewerkster, voelde zich niet op haar gemak thuis, gestopt met haar studie, relatie liep niet lekker. Geen wonder dat ze heimwee kreeg! Wou het gevoel van ER toch nog meemaken en hielp vrolijk mee met het slachten van een kippetje.

Quote van de week

Aflevering 2
  • "Ik zit hier pas een week, maar ik heb het gevoel dat ik er al een maand zit!"
  • Over het slachten van de kip: "Het viel me hard mee. Ik ben niet zo van bloed enzo, maar dat viel allemaal mee en toen hij geslacht was had ik echt zoiets van: he lekker kip!"