Ryan

Profiel

Naam:Ryan
Leeftijd:37 jaar
Beroep:zelfstandig ondernemer
Land:Nederland
Positie:lid van Kamp Zuid
Uitspraak:

"Ik heb voor mijn vertrek heel bewust dingen afgesloten met familie en vrienden. Zo hoop ik niet al te veel last te krijgen van heimwee."
Sterrenbeeld:ram
Waarom_Robinson:
"Ik wil 'back to basic' en ervaren waar mijn grenzen liggen. Zowel mentaal als fysiek. Ik zal proberen zo ver mogelijk te komen en zolang mogelijk te genieten. Ik ben iemand die zichzelf doelen stelt en zich er vervolgens in vastbijt. Ik ben direct, confronterend en als ik een probleem met iemand heb, stap ik op hem of haar af. Ik ga geen spelletjes spelen en heb een hekel aan complotten."
Survivalniveau:


"Ik ga altijd een keer per jaar op vakantie met de rufzak en zoek dan het avontuur op. Maar echte survivaltechnieken zoals eten zoeken en vuur maken, beheers ik niet. Wel ben ik een enorme sportfreak."
Voorbereiding:

"Ik heb voor mijn vertrek alles goed geregeld met het thuisfront. Er zijn geen onuitgesproken dingen blijven liggen. Ik ben zuiver weggegaan."

Ryan gezien door de ogen van dr. Chriz

13-10-2003
Fotomodel, een eigen sportschool en hij verkoopt stoere auto's. De droom van elke bal! De vraag is of Ryan hier wat aan heeft op het eiland. Bewees zichzelf door in de allereerste echte eliminatietest de grootste rol op te eisen. Hoogmoed komt voor de val en de tweede val en de derde val etc. etc.

27-11-2003
Mr. Ken in the house zit voorlopig in zijn eigen house op het eiland Kelapa werd voor leugenaar uitgemaakt, omdat hij eerlijk z'n mening gaf over Gio. Een man met ballen die zonder pardon opperkabouter Bjrn van het-voor-hem Hemelseiland Gual. Ondanks zijn nephaar en neptieten (hey don't blame me, Judge zei het)  nog steeds 'running for the title'.

Quote van de week

Aflevering 4
  • Na het verliezen van de immuniteitsproef: "Zeker na het vertrek van Fatima, is het zeker even een extra nekslagje ja."

Aflevering 7
  • Over de samensmelting: "Ik hoop heel erg dat de twee kampen die samengesmolten worden, dat dat n hecht team wordt."

Aflevering 10
  • Over het 'proeven' tijdens het koken van Giovani: "Ik snap dat een kok van z?n eten dient te proeven, maar 5 a 6 hapjes dat noem ik geen proeven meer, maar meer zoals wij hier op het eiland leven, een hele maaltijd."
  • Als Judge zegt dat hij een hebbert is: {met een gniffel} "en dat moet jij zeggen."
  • "Ik heb de ballen ja?dat als ik dat zie, om daar vooruit te komen ja."
  • Na de bedreiging van Giovani: "Dat typeert voor mij echt de persoon die ik al een week aan wil geven, Giovani. Een persoon die zich niet kan controleren"
  • "Ik denk dat Gio best van geluk mag spreken dat hij immuniteit had, omdat hij anders toch welleh gewipt had geworden."


Aflevering 12
  • Hevig verbaasd over het feit dat Franca het Duivelseiland op komt wandelen: "He? Hoe komt dat nou?"

Ryan in de media

Udenaar te zien in nieuwe serie Expeditie Robinson op Net 5
Interview met Ryan
Kliknieuws.nl - 02-09-2003


'De expeditie is nu ng spannender'
Een interview met Eilander Ryan.
Spits- 12-09-2003


Expedite Robinson pakt Ryan stevig aan
Interview met Ryan over de Expeditie: 'Fysiek heb ik enorm ingeleverd, metaal heb ik gewonnen'
Priv - 28-10-2003