Column

Een nieuwe start van expeditie robinson, geloof ik !!!

Het wachten op de nieuwe serie van dit overlevingsgebeuren had wel wat weg van de spanning bij de horde gelovigen die de aankomst van de paus afwachten tijdens de jongerendagen in Duitsland.  Maar eindelijk was het dan gisteren zover: een nieuwe expeditie zou van start gaan.

Maar wat was dat, ik kon mijn eigen ogen niet geloven: een nieuwe zender in Nederland en naast Ernst Paul een nieuwe Vlaamse presentatrice. (Roos mocht een paar na expeditie robinson in een quiz op Één bewijzen dat blond en dom niet altijd synnoniemen zijn).
Gelukkig waren er wel nog steeds eilandjes, Vlamingen en Nederlanders, want anders zou ik denken dat ze bij Kanakna geheel van hun geloof waren gevallen.

Maar het werden de kandidaten die van hun geloof afvielen en wel meteen in de eerste proef.
Een aantal kandidaten die in het dagelijks leven normaal sterk op hun strepen staan, stonden iets minder sterk op het kruis ( je kan beter op een kruis staan, dan dat iemand op jouw kruis ….). Persoonlijk was ik blij met deze proef, want zo kon ik een aantal kandidaten aan het kruis nagelen.
Zo was er de look-a-like Jezus die het record van het kruis komen overnam van zijn illustere look-a-like.
Verder zagen we een madam die gewend is om mensen direct bij de kloten te pakken en die misschien daarom zo weinig moeite had om op het kruis te blijven staan (Voor mensen zonder anatomische kennis, de kloten en het kruis zijn lichaamsdelen).
Maar dat Maxime deze proef zou winnen, lag al opgesloten in zijn naam ( voor niet klassiek geschoolden Maximus is de overtreffende trap van Magnus, wat groot betekend)

Voor de rest was er in deze 1e aflevering niks wat in een schismateweeg zou brengen in het geloof wat wij hebben als volgers van deze serie.


Grtn
Mollemans

PS Alles wat hier geschreven is, is uit een redelijk gestoord brein onstaan en evt gelijkenissen met personen of gebeurtenissen uit de serie berusten slechts op toeval en de overdrijving van de schrijver van deze column.
De column is niet bedoeld als aanval op deelnemers, regie etc, maar enkel voor vermaak.

Wil je reageren op deze column? Dat kan op het forum!