Quotes

De meest hilarische en opmerkelijkste quotes van Aflevering 11

Carl hoopt dat als Marnix naar Goal komt, dat hij Emma terugstuurt naar Mensirip; “ Als Marnix komt dan hoop ik dat Emma vervangen wordt “
 
“ De groep heeft beslist dat jij terug moet naar Mensirip " Marnix heeft echter een iets andere mening dan Carl.

Emma is erg blij met de komst van Marnix naar Goal; “ Ik mag Marnix heel graag als persoon. Ik ben heel blij dat Marnix er weer bij is ”

Wanneer Carl op mensirip aankomt bedenkt Fleur een leuke nickname voor Carl;   “ Kwarrel kunnen we hem noemen??, Ja Kwarrel! ”

Carl merkt dat niemand blij is met zijn komst; “ Ja dan kom ik hier aan en dan heb je het weer een paar dagen gemist. Er zijn weer heel veel dingen verteld en die voel ik dan in de lucht hangen ”

“ We hebben met zijn drieλn besloten, we laten ons niet gek maken en we laten Carl gewoon links liggen ” Fleur vertelt over het “warme” welkom dat Carl van de dames kreeg.
“ Ik kreeg meteen tranen in mijn ogen ” Meredith mist haar familie, bij het lezen van haar gekregen post.
Christine is er zuinig op haar dochter Meredith; “ Dat er met haar iets zou gebeuren dat is het gene wat ik het ergste vindt ”

“ Waar zijn de toiletten? ” Marijke de moeder van Fleur begrijpt nog niet helemaal wat overleven inhoud.

Marleen en Fleur staan in de keuken wanneer Fleur opeens zegt; “ Over anderhalve week zijn we weer thuis, joepie de poepie ”

Meredith wil graag naar huis, nadat ze s`nachts niet echt lekker geslapen heeft; “ Ik heb geen oog dichtgedaan, ik heb nog twee uur op het strand liggen huilen. Ik heb het er erg moeilijk mee moet ik zeggen ”
 
“ Ik geniet nog altijd van het koken en vissen, het is gewoon fantastisch. Ik heb hier vrienden gemaakt, veel bijgeleerd ik weet een beetje hoe ik me zou kunnen redden op het survivalvlak ” Emma geniet nog steeds van de expeditie en wordt ook steeds slimmer.
Marnix geniet van het leven op Goal; “ Even geen tactisch gedoe twee dagen, ik vind het niet slecht. Met mij gaat het heel goed, we genieten van ons verblijf hier en ook van het feit dat we niet bezig hoeven te zijn met tactisch spelen ”
 
Emma over de kok die hun kwam helpen koken; “ De kok keek een beetje lachend naar onze keuken. Het eerste dat hij vroeg was waarom we hem op die plek hadden geplaatst. Het staat hier vlak in de wind en we hadden daar nog nooit bij stilgestaan, Dan sla je je echt tegen je hoofd en vraag je je af waarom wij daar zelf niet op zijn gekomen ”

Carl doet een lijmpoging bij Fleur; “ Ik vind jou een betere Robinson dan Meredith in ieder geval. Jij doet veel, je bent meer bezig, ik denk dat je je veel meer op je gemak voelt hier ” Waarop Fleur zegt; “ Maar toch zou je op mij stemmen als je de kans krijgt ” Carl is het daar niet mee eens; “ Fleur, ik moet eerlijk zeggen dat ik het niet weet. Als ik eerlijk voor mezelf moet zijn, moet ik op Meredith stemmen ”

“ Toen dacht ik, ja ik ben wel blond, maar ik ben niet achterlijk Je ziet gewoon dat Carl probeert witte voetjes te halen om zijn eigen positie te versterken. Dan ben je gewoon geen vent in mijn ogen, dan ben je gewoon een gluiperd ” Fleur is niet erg te spreken over de actie van Carl.

Meredith ziet Carl ook meer en meer als een tacticus; “ Hij is er de hele tijd mee bezig. Volgens mij slaapt hij niet en als hij droomt, droomt hij over het spel ”
Ze gaan er met zijn drieλn voor om te winnen bij de proef, zodat Carl geen immuniteit kan winnen, Meredith; “Dat is het ultieme doel ”

“ De tranen die springen in mijn ogen, ik weet natuurlijk dat mij mamma hier op mij staat te wachten ” Meredith is blij dat ze de kans krijgt om 2 uur door te brengen met haar moeder na het winnen van de Robinsonproef.

Marleen vind het maar moeilijk om zich echt te consenteren op de proef; “ Er hangt zoveel van je af dat je bang bent om te falen ”

“ Ik vond het gewoon toffer dat Marleen of Meredith het kon winnen want ik denk dat die het meeste nood hebben om hun familie te zien ” Carl gaat 3 minuten cola drinken in plaats van aan de proef mee te doen.

Marleen gunt Meredith de winst wel; “ Ik ben heel blij voor Meredith want ze heeft het ook even hard nodig als ik ”
 
“ Ik zit op de boot en het duurt me allemaal veel te lang, ik kan alleen maar denken aan mijn mama natuurlijk, ik wist zeker dat zij daar stond te wachten ” Meredith over de reis naar het eiland van de familie/vrienden van de kandidaten.

Meredith over het terugzien van haar moeder; “ Ik kan niet beschrijven hoe dat voelt ik heb er denk ik 40 nachten over gedroomd “
Meredith keert terug naar Mensirip, zodra ze daar aankomt barst ze los; “ Ik heb nieuws voor jullie allemaal. Ik heb Luc gezien en Fleur ik heb jouw mama gezien ”
 
“ Ik kan hem niet voelen maar het is toch al heel dichtbij ” Voor Marleen kan het niet meer stuk nu ze weet dat haar man in de buurt is.

“ Ik en Marnix hebben enorm genoten van de vis die hij had gemaakt voor ons “ Emma geniet net als Marnix van de gebakken vis van de kok.

Carl wil de eliminatieproef winnen; “ Ik ga de proef meedoen met al mijn mogelijkheden ik wil gewoon tot het einde proberen te blijven ”

“ Het is een evenwichtsproef en daar heb ik heel erg veel geluk mee ” Meredith ziet haar kansen om te winnen stijgen.

Fleur heeft het tegenovergestelde gevoel van Meredith; “ Ik zag mijn kansen in ieder geval al dalen ”
“ Ik heb eigenlijk alleen maar zo gestaan met mijn vingers over elkaar en alleen maar kijken naar Carl van vent donder alstublieft van dat ding af ” Fleur wil niet dat Carl deze eliminatieproef gaat winnen.
“ Ik had vooral zo iets van we zijn gewonnen, niet ik heb gewonnen ” Meredith heeft het gevoel dat de vrouwen gewonnen hebben.

Carl heeft de proef verloren en vreest nu serieus voor zijn positie. Eerst wil hij nog even orde op zaken stellen bij vooral Meredith; “ Geef eens een voorbeeld van wat je wel goed doet? ” Meredith vindt het een beetje een rare vraag; “ Jezus, jongens het is daarom dat ik er nog inzit ” Maar Carl doet nog een poging; “ Geef een voorbeeld van wat je wel doet, dan weet ik het ook ” Maar Fleur steunt haar; “ Winnen, proeven winnen ”

“ Het is toch een overlevingsprogramma, geen epileerprogramma. Het is geen fashionmanagement hier ” Carl laat zijn ongezouten mening even weten.
 
Meredith laat het er niet bij zitten; “ Als ik echt niets doe, dan vind ik het wel grappig dat ik er nog steeds inzit. Ik heb wel de meeste eilandraden achter de rug van bijna iedereen. Hij valt mij direct aan en vraagt wat ik hier eigenlijk op dit eiland doe en dat ik geen poot uitsteek. Weet je, dat is gewoon gemeen. Echt die begon gewoon iedereen zwart te maken ”

Carl heeft een zwarte stem en dat geeft de vrouwen een goed gevoel, met nog zes stemmen erbij is Carl eruit. Of zoals Douwe zal zeggen; “ Dan kan Carl opzouten ”

Carl neemt afscheid nadat hij door de dames is weggestemd, Hij vond dit het mooiste van zijn Expeditie; “ De eerste 2 weken het echte overlevingsgedeelte, en de momenten met John ik heb veel met hem gelachen en veel van hem geleerd ”