Quotes

De meest hilarische en opmerkelijkste quotes van Aflevering 3

"De poten zijn echt goed, ze smaken naar nootjes" Luidt Wim's eerste reactie bij het eten van een levende krekel.

"Nou voor mij blijft het nog steeds een innig scharminkeltje" aldus Meredith over Maxime.

"Ik maak nooit ruzie, maak je nou maar geen zorgen, ik maak echt geen ruzie" beweert Elbert vlak na zijn knallende ruzie met Carl.

Esther gooit haar rugtas op het zelfgemaakt vlot van Douwe: "OK Douwe, Permission to board the papillion?"

"Als ze zes beentjes zo zien spartelen naast zo'n vlot, dan denken ze hé wat een lekkere....weet ik veel....zeehond, vogel of wat dan ook" Esther probeert Douwe gerust te stellen en zijn vrees voor de haaien weg te praten.
"Dus dat vond ik echt niet leuk, toen heb ik me toch wel zorgen gemaakt, daar was ik toch wel heel bang voor" Douwe maakt zich drukker om de haaien dan de lange oversteek

Douwe kan het melige gedrag van Marnix en Esther niet meer aanhoren: "Ja kwek kwek kwek!"

Ook de melige Esther heeft door dat Douwe hun slappe lach niet langer aan kan horen: "We begonnen liedjes te zingen en grapjes te maken en iedere keer zei Douwe: 'DOORZWEMMEN!!!' "

"Flink doorjassen....KOM OP!!" Douwe voelt zich niet op zijn gemak tussen de haaien

Nicole slaat volledig door: "KUTZOOI!!!!"
Esther is de lange oversteek helemaal zat: "Zwemmen, zwemmen, zwemmen, zwemmen tot je echt helemaal....uhm...ja...scheel ziet van het zwemmen!"

"Ah..nee" is de de reactie van Zuid als Nicole met slechts drie kokosnoten aan komt zetten.

Douwe kijkt terug op de oversteek: "Je maakt er nu wel grapjes over, maar als één van ons drieeen gepakt was?...nou dat is niet best jongens..."

"Volgens mij zijn jullie al dronken...wat een stelletje Dombo's!" oordeelt Douwe nadat Marnix en Esther 3 slokken bier op hebben.

"Als die punt afbreekt, bijt ik je neus eraf!"  Maxime heeft totaal geen vertrouwen in Nicole
"Muhuahahaha...Door het oog van de naald! Robinson slaat weer toe, er zijn maar weining Robinsons en ik ben toch een beetjuh.....tjaah...de enige die daar op lijkt" John voelt zich de Robinson van 2005 na het vinden van het magnesium stokje.

"Het is maar goed dat ik de oudste ben...want jullie....Kindertjes! Tuurlijk John, jij wel  ::)

"Ja, er is maar één Robinson hé.....en dat ben ik, een echte Robinson.." Ja John, we weten het nu wel... jij wint de expeditie ;)

Esther lucht haar hart over Douwe: "Ik denk dat hij me een Bitch vindt!

"Elbert kan niet op het vlot, want anders zakt het vlot te diep" Marleen kijkt geamuseerd toe hoe Carl en Elbert aan het vissen zijn.

Emma's eerste reactie over het gigantische bouwwerk van de eliminatieproef: "Het deed me meteen denken aan zo'n rad waar een hamster in rondkruipt..."