Quotes

De meest hilarische en opmerkelijkste quotes van Aflevering 9

Marnix is dolblij met de komst van Emma naar Goal; “ Emma is een geschenk uit de hemel. Ze is iemand die mij heel goed ligt, zij was gewoon de zon in Kamp Noord en ik was heel verheugd om Emma te zien op die boot. Dat was het beste dat mij kon overkomen ”

“ Ik ken Marnix van het vorige kamp en ik vind Marnix een super man. Ik vind hem ongelooflijk sympathiek en dat was voor mij echt een vrij eenvoudige keuze “ Ook Emma vindt het wel leuk om met Marnix op Goal te zitten.

De bewoners op Mensirip zijn maar wat blij als ze Carl op de boot zijn aan komen; Douwe; “ Oh nee hθ, gadverdamme! ” Fleur; “ Gadverdamme, Nou, het is over met de rust jongens. Verdomme ”

Maxime is de enige die Carl wel hartelijk ontvangt; “ Nu met Carl erbij, ik vind dat heel plezant natuurlijk "
 
“ Daar is een hutje, bedden, een paar blikken groenten, twee vishaakjes en een fles cognac “ Carl verteld zijn kampgenoten over het winnaarseiland Goal.

“ Het enige dat je er kunt doen is je vervelen en vissen. Ergens heb je dan het idee dat je veilig zit, maar dat begin je rap beu te worden natuurlijk. Marnix had het er gisteren over om op te geven, dat hij er genoeg van had ” Het lijkt er op dat Carl de groep tegen Marnix uit wil spelen en verteld openhartig over zijn belevenissen op Goal.
Carl verteld over de derde bewoner op Goal die Chico heet; “ Je komt er aan, zit er zo’n klein aapje. Eerst denk je dat het wel leuk is, maar na vijf minuten blijkt dat die aap er met het eten vandoor gaat. Kijk: je kan tegen dat beest eigenlijk niet lief doen, want dan zit hij de hele tijd aan je eten. Godverdomme, die rottige aap ”

“ Voor mij kon het niet beter zijn. Als je hier zit met een persoon die je niet ligt, dan krijg je zin om morgen te vertrekken naar ginder. Het is toch een pak van mijn hart ” Marnix is maar wat blij met de komst van Emma.

Carl wil wel eens weten wat de expeditieleden nou zoal doen sinds hij weg is geweest; “ Doen jullie nog wat nieuws? Zijn jullie nog met iets bezig? “

Meredith's reactie op de vraag van Carl; “ We hebben gerelaxed. Lang geslapen, met zijn allen ” Marleen steunt haar; “ Ja met zijn allen, we hebben twee dagen lang niks gedaan ”

“ Ja, ik zie weinig activiteit hier, maar dan denk ik bij me zelf ook sorry het is hier Club Med niet. Je kunt niet zes weken je benen epileren en kraaltjes maken, en dan van andere mensen verlangen dat ze dan ook maar blijven zitten ” Carl is het niet zo eens met de luiheid van zijn mede kampbewoners.
 
Maxime over de groep en hun uitslaapgedrag; “ Van vroeg opstaan worden ze overspannen “
“ Ik vind dat er een negatieve sfeer hangt. Sinds ik terug ben gekomen zijn er zoveel dingen gebeurd. Ik hoor ook zeggen dat Marnix en ik haantjesgedrag vertoonden enz, ik snap niet hoe iemand het zo kan interpreteren. Ik ben in kamp Noord en kamp Zuid de hele tijd bezig geweest eten te halen. Voor iedereen en ik vond dat ook tof om te doen. Er is nooit iemand geweest die er een opmerking over gemaakt heeft. Ik heb er nooit een punt van gemaakt dat ik dat deelde, ik vond dat heel normaal. Maar als je nu moet horen van die Carl die staat vroeg op. Wat kan ik eraan doen dat ik wakker ben? ” Carl is kwaad dat zijn kampgenoten niet eerlijk tegen hem zijn en over hem roddelen.

Meredith legt uit waarom de sfeer zo goed was toen Carl weg was; “ Het enige wat wij hebben gezegd is dat toen jullie weg zijn gegaan dat de sfeer gewoon veel rustiger was. En dat was ook zo “

Carl heeft geen goed gevoel bij deze sfeer en denkt aan hele andere dingen; “ Ja goed. Dan zal ik mezelf wel onzichtbaar maken ”

“ Ik word er echt gek van, van dat gedoe. Ik heb twee weken die sfeer meegemaakt op Rapang het is zo vermoeiend, zon energieverspilling. En ik word er echt droevig van “ Meredith heeft het wel even gehad met Carl en zijn gedrag.

“ Hij moet nu heel erg zijn best gaan doen met die spelen want anders dan trekt die het niet “ Douwe schat de kansen van Carl niet zo heel hoog in.
Carl is onzeker over zijn plek op het eiland; “ Ik kan alleen maar proberen de immuniteitsproef te winnen, want die zal ik nu hard nodig hebben. Ik kan niet veel doen, anders eindigt het hier voor mij “

Carl over boer Douwe; “ Ik vind het een beetje een boer. De manier waarop die scheten ligt te laten en boeren hele dag en de praat wie er uit komt. Ik vind dat wel grappig voor effkes. Maar als dat echt de persoon is die zo is dan denk ik sorry maar dat hoeft nou ook niet perse ”

“ Ik ben de vrouw van Bin Laden, Goedemorgen Nederland “ Douwe doet de klamboe over zijn hoofd en krijgt rare ideeen.

Emma en Marnix schrikken van de visser, waarvan ze eerst dachten dat het Maxime was die nu al naar hun eiland zou komen; “ Wat snel…… Nu al ?? Oh Nee, het is een Maleisiλr ”

“ Toen ik eraan kwam lopen dacht ik dit is mijn spel " Douwe ziet de proef  met de kisten met veel vertrouwen te gemoed.

“ De laatste loodjes wegen niet het zwaarst voor mij want ik vind het nog steeds fantastisch “ Emma geniet nog steeds van de Expeditie en haar leven op Goal nu.
Meredith vindt dat Marleen haar heel erg steunt en ziet haar echt als haar moeder; “ Ik vind het echt fantastisch dat zij zo lief is voor mij en dat ze me altijd blijf troosten en me erboven op probeert te trekken “

“ Ik denk dat we er het beste van gaan maken, we hebben de eerste twee weken heel wat aanvaringen gehad. Ik denk dat ik voor een avondje wel even mijn feestneus op kan zetten ” Aldus Fleur over de date met Maxime die ze beide gewonnen hebben na de Robinsonproef.

Maxime zegt terwijl hij aan het douchen is tegen Fleur; “ Zeg Fleur, Fleurtje ik dacht dat ik bruin was, maar ik was gewoon smerig “

Fleur tijdens de eliminatieproef; “ Ik voelde aan me lichaam dat het erg zwaar werd alles begon te trillen een beetje en te tintelen “

“ Carl heeft een hoop mazzel of een engeltje, zou ook kunnen ” Douwe kan het niet uitstaan dat wιιr Carl naar Goal toe mag.

Douwe heeft een theorie over de eilandraad; “ Als Carl verstandig is, dan stemt hij mij eruit met alle stemmen die hij heeft. En Maxime ook ”
Maxime schrikt dat hij zoveel stemmen krijgt op de eilandraad; “ Ale joh, wat is dat nou? ”

“ Ik kwam boven en de urn zat helemaal vol. Dus ik wist meteen hoe laat het was. Ik had gezien dat Douwe echt aan het schrijven was en dat hij verschillende stemmen omhoog hield. Dus toen heb ik ook niet gestemd “ Carl beschrijft wat hij zag toen hij boven bij de urn kwam.

Douwe had het gevoel dat hij zeker weggestemd ging worden; " Ik kreeg het idee dat ze me echt helemaal weg zouden stemmen. Toen kreeg ik toch wat de zenuwen. En ik denk van, ik zet gewoon alles in "

Marleen had niet verwacht dat Carl zijn maat Maxime niet zou beschermen; “ Hij heeft gewoon helemaal niks gedaan zelfs niet een stem ”

Maxime vindt het niet eerlijk op welke manier hij de expeditie heeft moeten verlaten; “ Het is eigenlijk gewoon vergiftiging. Ik vind het een hele laffe zet van Douwe “

“ De mooiste prijs die ik heb gekregen is een compliment van Annita en Marleen. Zij vonden mij de Expeditie Robinson van dit jaar “ Maxime is erg blij met het respect van de Annita en Marleen en vind dat zijn mooiste ervaring.