Ignazio

Profiel Ignazio

"Je kunt ook gaan klimmen in een hal maar dat heb ik nog nooit gedaan, dat zal ik ook nooit doen"

Ignazio is een echte vrije vogel. De oud-mijnwerker heeft geen vrouw en geen kinderen.
De mijnen in België zijn gesloten maar Ignazio is nog vaak onder de grond te vinden. Hij is gids in de grotten van Thilf.
Een echte natuurliefhebber dus, en daarmee ook een kanshebber om het ver te schoppen!

Weetjes

Leeftijd: 48 jaar
Beroep: Oud-mijnwerker
Neemt mee op expeditie: duikbril en snorkel

Quotes

Ignazio vindt Matthijs maar een zwakkeling: ’Als je naar hier komt, en je geeft op dan ben je een mietje. Dan had je je niet moeten inschrijven’ (aflevering 3)

Nadat EP op de eilandraad aan Ignazio vraagt naar zijn ervaring met het slachten van dieren antwoord Ignazio heel luchtig: ’Ik heb wel eens wat schapen geslacht.’ (aflevering 3)
En weer moet Ignazio de conclusie trekken dat de vrouwen beter zijn dan de mannen: "Ik kon het niet geloven. Ik dacht echt dat we zouden winnen. We hebben die vrouwen al twee keer onderschat." (aflevering 4)
Ignazio mag ook een telefoontje plegen:"Zeg maar tegen moeder dat ze zich geen zorgen maakt. Ik eet hier genoeg." (aflevering 5)
”Ik vond het wel leuk omdat dat Koen zn privéplekje was. Ik gunde hem dat eigenlijk niet” Ignazio neemt ook Koen’s hangmat mee en Robin is daar erg tevreden mee. (aflevering 6)

“Die is veel vlotter met zijn muil hè” Ignazio zint het niet dat Koen zo goed bij de dames ligt. (aflevering 6)
Ignace: ”Op het laatst kiepen we die 2 vrouwen eruit.” (Ignace wil gebruik maken van Wietske en Linda zodat Lenny, Curd en hij als laatste kunnen overblijven.) (aflevering 7)

Ignace: ”Curd had al vrij snel vuur, dus ik dacht: dat wordt een makkie!” (Noord wint de proef met gemak.) (aflevering 7)
Ignazio is het gezeur over het ‘complot’ beu: “Er beginnen nu gesprekken over de stemmingen, en dat geeft wel een domper op de sfeer.” (aflevering 8 )

Ignazio legt zich erbij neer: “Ik zal erover ophouden, jij mag het laatste woord hebben.” (aflevering 8 )
Het excuus van Ignazio nadat hij 10 minuten naast het kwartier had gerekent. "Ik was in slaap gevallen." (aflevering 9)

Ignazio is de kok van de dag: "Jongens hoe willen jullie de karakollen? krokant, of heel krokant? (aflevering 9)

Op de vraag of hij nog langer zou hebben volgehouden antwoordt Ignazio: "Ik had wel door kunnen gaan ja, maar ik ben lange minuten gewend zoals de vorige proef heeft laten zien
(aflevering 9)
Ignace:”Nu dat Iepie (EP van Ernst Paul maar dan op zijn engels) heeft gezegd dat het een individuele prijs is, wil iedereen er voor gaan. (aflevering 10)

Ignace:”Lenny Superman” (Bij het vertellen door Lenny van de brieven en de rijst) (aflevering 10)
Ignazio vindt het al veel te lang duren: ”Aah, eindelijk dan eens post.” (aflevering 11)

Ook Ignazio ziet het wel zitten met zijn kreeftje. ”Ik heb 200% vertrouwen in bijoux, ik hoop dat hij zich nu niet te moe gaat maken en dat hij zijn krachten spaart voor straks in de race.” (aflevering 11)

Ignazio geeft zn kreeft nog een extra aanmoediging mee: ”Ik heb bijouxkke gepakt en gezegd, bijouxkke, als je het niet goed doet eindig je in de pot en als je het wel goed doet laat ik je vrij.” (aflevering 11)
"Haaa, die worden nog zeeziek op dat bootje." Ignazio heeft leedvermaak. (aflevering 12)

"ik zal blij zijn als ik Ellie weer zie, en moeder. En vooral de pasta van moeder." Zus Anna heeft een leuk vooruitzicht voor hem: "Die is ze aan het opsparen." (aflevering 12)

Ignazio"Mijn zus moest maar tegen ma zeggen dat het hier een vakantie-oord is."
Ernst-Paul: "Een vakantie-oord?"
Ignazio: "Jajaja."
Ernst-Paul: "Jij weet nu wel beter, neem ik aan."
Iganzio: "Nu wel, ja." (aflevering 12)
Ignace denkt zeker te weten dat hij in de halve finale komt “Maar van ons drieën moeten wij twee toch wel doorgaan.” (aflevering 13)

De mening van Ignace over de expeditie “Mijn expeditie is geslaagd.” (aflevering 13)

Ignace die druk bezig is in een proef “Je bent echt zo druk bezig dat je niet eens meer voelt dat je polsen zijn afgesneden.” (aflevering 13)

Ignace denkt nog steeds dat hij er save bij zit “Veel kan er niet meer gebeuren nu.” (aflevering 13)

Vol van verbazing kijkt Ignace hoe Lenny zijn bordjes stuk schiet “Lenny schiet op mij en dat verrast mij een beetje, want normaal gesproken zouden we beiden op Bernadette schieten. Maar ik denk: Het is per ongeluk gebeurd, dat kan gebeuren.”
En even later:“Lenny schiet weer op mij en dan voel ik al nattigheid.” (aflevering 13)

Ignace voet zich bedrogen door Lenny “Ik voel me een beetje bedrogen, dat doet me heel veel pijn.” (aflevering 13)

Ignace probeert Lenny toch nog om te praten “Ik had door dat je voor de game ging, ik had dat door. Ik dacht het maakt mij niet uit dat hij immuniteit heeft, maar de rest ga je toch niet doen? De man die met zijn gevoel stemt. De man die voor de games gaat, dat kun je niet maken.” (aflevering 13)

Artikelen

Hier komen artikelen over Ignazio

Geef je mening over Ignazio op ons forum!